oh maşallah tek birde ve ilk.. bu ay benim bir arkadaşımında böyle ilk denemesinde oldu tek embriyo ile o da.. ne güzel yaaa. bende ikiydi verilen ama nasip işte bak tutmadı o zaman.. çok sevindim ben sana.. ikinci testin değil dimi bu .. iki gün arayla iki kez test yapılıyor ya hani... yaşın kaçtı canım senin?
yaşım 32 Geshenkcim.13.gün 387,15.gün testi bu son yazdığım.ve evet 2.test oluyor.Beni tedirgin eden şu ektopik gebelik dedikleri.o yüzden değerlerim nasıl diye soruyorum..Çok tşk ederim duygularımı paylaştığın için...Senin sevincini de paylaşırız inş...Sen dinlenmede misin?
blue_sky ben çıkacam biraz sonra canım iftar vakti yaklaşıyor malum.. çok sordum ama sonradan girince olaya tersten geliyorum ben şimdi :)) hangi hastanede yaptırdın sen?? doktorun kimdi?? başarı açısından çok iyi ilk sefer... çıkarsam anlarsın canım. ama mutlaka okurum...
Medical Park-Göztepe-Dr.Aytuğ Kolankaya...Evet ilk seferde tutması gerçekten çok beklenen birşey olmayabilir ama ben baştan beri hiç olmayacağını düşünmemiştim.Rabbim de hayalkırıklığı yaşatmadı çok şükür bize.Transferden çıkıp dinlenmeye alınınca,eşim yanıma geldğinde 'Bebeğimiz artık burda,bence kız olacak' falan gibi laflar ettim.Eşim de 'bana da öyle geliyor ''dedi..Gülüştük falan hatta...Doğmamış çocuğa don biçiyoruz diye dalga bile geçtik kendimizle...İnş hayırlısıyla kucağımıza da alırız...Rabbim sonuna kadar yardım et diye dua ediyorum sürekli....Ve tabii dualarınızı bekliyoruma.s.
canım ben aytuğ beye gitmiştim çok ilgisizdi.. hiç memnun kalmadım ve orda başlamadım bu sebeple :)) bak sende başarılı olmuş.. çok kişidende tepki almış okumuştum.. çok yoğun .... senin için mutlu son olmuş ya istenen buydu zaten.. sonuna kadar iyi gitmesi dileğimle canım...
evet canım dinlenmedeyim... hiç korkma sen değerlerin tam güzel. gayet iyi.. olumlu düşün canım... aklına hiç kötü olumsuz şeyler getirme.. tadını çıkart şu zamanın.. yavrun seninle inşallah.. Rabbim hiç ayrılmasın senden dilerim şu güzel manevi saatlerde yürekten diliyorum... sağlıcakla kal.. iyi akşamlar.. görüşmek üzere..
canım nasılsın herşey yolundadır umarım ben daha iyiyim tatil falan iyi geldi kafamı topladım biraz olsun görüşürüz canım
selam arkdaşlar transfer işleminden sonra özellikle yapılması ya da yapılmaması gerekn şeyler varmı?deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ben de 3,4 gün sonra olcam.ne biliyim şansı arttıran faktörler felan ?ananası duymuştum bu dönmede bol bol yenmeli diye ama araştırdım bebeğin tutunmasına bir faydası yazmıyor hiçbir yerde.
cnm ananas hücre yenilemede en iyi meyva olduğu için yeniliyor transferden sonra en önemlisi sakin olmak sitres yapmamak ağır kaldırmamak kabız olmamak bol meyva sebze yemek bunlara dikkat et gerisi allahtan
selam kızlar blue senın adına cok sevındım
rabbım saglıklan kucagına almayıda nasp etsınnnn
aynen öyle.. doğru söylüyor.
malesef cnm ya aslında pek yapabileceğimiz bişi yok şimdi sadece dua ederek bekliyoruz buda bizlerin kaderiymiş allahım ol deyince oluyo inş bizlerinde olacak ama bu günler geçmek bilmiyo ocak ayından buyana hepbeklemek ve yoruldum artık inş hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz
amin canım amin.. hiiiç kolay aşamalar değil... ilaçlar, psikoloji , hormonların ani değişimi maddi manevi gidenler.. umutlar, çevre, fiziksel güçlükler.. çekenler bilir.. Rabbim kimsenin emeğine boşa çıkarmasın... şu mübarek günlerde şu an siz bekleyenlere de hayırlısıyla versin artık.. ol desin şu kıymeti çok zamanların yüzü suyu hürmetine.. elinizden geleni yaptınız.. yapmıştık da.. artık gerisi Allah kalmış.. sabra devam canım.. sabır....
esra sen nasılsın nezaman başlıyosun kısmetse
canım ıste merkez ıcın bayramdan sonra gıdıp gorusecez
neresı kafamıza yatarsa artık orası olur ınşşş
hayırlısı olsun
ne olsu sen transferın gerceklestımı?
evet cnm cumartesi günü 2 emriyo atıldı gerisi allahtan
ınş ıkısıde tutar
zormuydu surec
ayrıca transfrde anestezı aldınmı
sabrediyoruz cnm zaten sen şimdi napıcaksın tekrar denemen nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?