amin cnm yok hayır cnm zaten kısa protokoldü ben her iki tedavimdede transfer zamanı anestezi almadım hiç gerek yok on dakikalık bişi bu pek bişi hissetmiyosun sen rahat ol ben yumurta toplamasından sonrada iyiydim kanamam falanda olmadı busefer bana sadece zor gelen bu 12 günlük beklemek
arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın sakın allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder umarım ben hergece sizler için dua ediyorum benim 3 tane dış gebelikten sonra tüplerim alınmıştı tek çarem tüp bebekti ilk denemde ikizlerim tuttu şimdi 16 aylıklar tüm sıkıntılar unutuluyor onlar olduktan sonra hiç bir şey yaşanmamış gibi
arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın sakın allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder umarım ben hergece sizler için dua ediyorum benim 3 tane dış gebelikten sonra tüplerim alınmıştı tek çarem tüp bebekti ilk denemde ikizlerim tuttu şimdi 16 aylıklar tüm sıkıntılar unutuluyor onlar olduktan sonra hiç bir şey yaşanmamış gibi
bana uzun protokol yapılırsa ben ne yapım ya
hele o zamn hıc gecmez zamn
canım ben onceden vajılıydım o yuzden krkuyorum
vajına gırısımdede darlık var
mecbur alacam anestezi heralde
emım bence hamılesın sen
ıcıme ole doguyorrrr
bu ay kımse negatıf sonuc almadı maşşşş
şu an hiç içimden gelmiyor.. o kadar ümitliydimki o iki AA kaliteden o bile tutmayınca hayal kırıklığı oldu bende.. umudum çok çok azaldı.. kısmet bakalım donuk bebişler var.. tazeden bulamadık dondurulmuşlardan da hiiiç ümidim yok ya.. bakacağız artık ilerleyen zaman ne gösterir.. hem myom var bende önce ona baktırmam gerekli sanırım.. oldukçada büyüdü aldığım ilaçların sayesinde...
geshenk hıc karamsar olma
RABBIM herekese yardımcı olacak ınşşşş
elbette canım.. Allahım yardım eder tüm kullarına.. hakkımızda böylesi hayırlıymış demekki... yok karamsar değilim ben... bir kabulleniş var bende.. nasip değilmiş diyorum hiiiç olmadı ya 4. yılım ve tek bir kere bile hamile olamadım.. aşılama tüp de olmayınca.. kabul ettim işte olmuyor.. çatlasan yok.. olmayan da var oldu daha :)) myom:)) şimdi ondan kurtulayım diyorum.. bebek isteğim yok eskisi gibi.. gelirse şaşkın ötesi olurum.. ama gelmeyeceğini biliyorum :)) isyan karamsarlık değil inanın.. öyle anlaşılmasın... moralimde gayet iyi.. sonuçta yaş da var yumurtaların kalitesi düştü doğal olarak.. rahim de güçsüz demekki tutunamıyor oluşan da.. napalım nasip her şey.. hayat devam ediyor...
12.gün:40, 14.gün:120 ,16.gün :337, 18.gün :810 ,20 gün:1610 ve hemşire artık yaptırmamamı söledi.6 eylülde keseyi görmeye gitcem heyecan ve korku var içimde inş. hayırlısı olur ve olumsuz bişi yaşaşmamam.değerlerim sizce düşük mü yada yavaş mı katlandı yorum yaparmısınız ayrıca hafif akıntı ve göğüslerimde az hassasiyeyt var ..kraplar arada bir oluyor..yalnız bir gece çok şiddetli ağrım oldu kasıklarımdan ayaklarıma inen ama leke yoksa endişe etme dedi hemşire ....bide benim bebiş 2.gün 4 hücreli embriyoydu ...çok ümit vermemişti doktor ama tuttu işte allah isteyince oluyor..... inşallah hep böle inatçı olur bebiş...şimdi keseyi bir görsem sonrada kalp atışını duysam şükredicemm ......keseyi görünce bebeğin sağlığı hakkında bilgi veriyolarmı nasıl oluyo yani bilgi verirmisiniz
Keseyi görmüş olman gerekmiyor muydu?bilmiyorumkismileBence kalp atımlarını görmeye gideceksin ülkü...20.güne kadar tahlil yaptırmışsan eğer hesaplamalar da hatalı değilse 6.hafta olmuyor mu?Neyse kafam karıştı yaaaaaa...kaydirigubbakcemile3 değerlerin güzel görünüyor bence..İnş en azından bebeğinin taslağını görme şansın olur arkadaşım...Görünce buraya da yaz lütfen...
hemşire 1500 ü geçtik artık keseyi görebiliriz dedi bilmiyorum ki çok acemiyim bu konularda belki garantiye almak istemiş olabilir..normalde cumartesi ayın 4 ünde gel dedi ama doktor hanm çok yoğunmuş pazartesiye kaldı...mikroyu yaptırdığım yerde baktırmak istedim ...neyse arkadaşlar bu iş,n yolları sabırla dolu kaç aydır sabrettik inş.. dayanırız yeterki sonu olumulu olsun öpüyorum sizi...iyiki varsınız
günaydın arkadaşlar transfer gününü saymassak 5 inci gündeyim ama hala bi değişme belirti yok takmıyım diyorum ama karamsarlığa düşmeye başladım
selam kızlar..
transferin 2.günündeyim.henüz hiçbir şey hissetmiyorum.sadece bacaklarımı büküp yatmaktan dolayı gece 10kere uyanıyorum.rahat yatamamaktan dolayı.
crinone vajinal fitil verdi doktorum.dün gece ilkini yaptım.tereddütle.ben fitil kullanamıyorum maalesef.mecbur olduğum için tereddütle yapabildim.bileniniz var mı kızlar, aplikatörü ne kadar ileri iteceğiz:))ben yarısına kadar ittirdim ne olur ne olmaz diye.korktum valla ne yalan söytleyeyim.
2 embriyo nakledildiğini yazmıştım galiba.ameliyathanede toplam 10dakka geçirdim ardından kaydırarak beni başka bir sedyeye aldılar.odama getirdiler.hemen sürgü koydu hemşire.2 saat hiç kalkma dedi doktor.hiç ilaç alma.2 saat sonra herşey normale dönecek dedi.ben buna ragmen 4-5 saat kalkmadım yataktan.5.saatte tuvalete gittim.şu ana kadar herşey normal bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?