canım ne olur belirti arama.. biliyormusun bu daha çok strese sokuyor insanı.. kiii en son olması gereken hatta hiç olmaması gereken bişi stres.. sakin ol tatlım.. ben çok okudum hiç belirti yaşamadan hamile kalanları tüple de.... asla karamsar olma...
Emım nasılsın canım
merhaba esracım biraz geç gördüm yazını daha sonrasındada sitede bakım vardı iyi olmaya çalışıyorm yatmktan başka bişi yaptığım yok sen nasılsın napıysun
selam kızlar..
crinone vajinal fitil verdi doktorum.dün gece ilkini yaptım.tereddütle.ben fitil kullanamıyorum maalesef.mecbur olduğum için tereddütle yapabildim.bileniniz var mı kızlar, aplikatörü ne kadar ileri iteceğiz:))ben yarısına kadar ittirdim ne olur ne olmaz diye.korktum valla ne yalan söytleyeyim.
2 embriyo nakledildiğini yazmıştım galiba.ameliyathanede toplam 10dakka geçirdim ardından kaydırarak beni başka bir sedyeye aldılar.odama getirdiler.hemen sürgü koydu hemşire.2 saat hiç kalkma dedi doktor.hiç ilaç alma.2 saat sonra herşey normale dönecek dedi.ben buna ragmen 4-5 saat kalkmadım yataktan.5.saatte tuvalete gittim.şu ana kadar herşey normal bakalım.
ne yapım canım ya beklemedeym
sen gusel haberlerını aldıgında ben tedavıye yenı baslıor olacagım kısmetse
kızlar benim tranferim salı günü oldu 3 saat yattıktan sonra arabamızla uzanır durumda 7 saatlik yolla evime geldim evde genelde uzanıyorum badem ceviz fındık yedim sizce bunları yememelimiydim ve acı biber yedim bunlar bebişlerimi olusuz etkilermi bilgisi olan varsa lütfen yardım
selam kızlar..
transferin 2.günündeyim.henüz hiçbir şey hissetmiyorum.sadece bacaklarımı büküp yatmaktan dolayı gece 10kere uyanıyorum.rahat yatamamaktan dolayı.
crinone vajinal fitil verdi doktorum.dün gece ilkini yaptım.tereddütle.ben fitil kullanamıyorum maalesef.mecbur olduğum için tereddütle yapabildim.bileniniz var mı kızlar, aplikatörü ne kadar ileri iteceğiz:))ben yarısına kadar ittirdim ne olur ne olmaz diye.korktum valla ne yalan söytleyeyim.
2 embriyo nakledildiğini yazmıştım galiba.ameliyathanede toplam 10dakka geçirdim ardından kaydırarak beni başka bir sedyeye aldılar.odama getirdiler.hemen sürgü koydu hemşire.2 saat hiç kalkma dedi doktor.hiç ilaç alma.2 saat sonra herşey normale dönecek dedi.ben buna ragmen 4-5 saat kalkmadım yataktan.5.saatte tuvalete gittim.şu ana kadar herşey normal bakalım.
selam kızlar..
transferin 2.günündeyim.henüz hiçbir şey hissetmiyorum.sadece bacaklarımı büküp yatmaktan dolayı gece 10kere uyanıyorum.rahat yatamamaktan dolayı.
herkeze slm arkadaşlar önce benden size tavsiye sakın belirti aramayın benim ilk denemem de transferden sonra 10dk.yattım ve daha sonra bir 10 dk.ayakta sıra bekledim tuvalet sırası hemşire kızdı ayakta durma diye ama ben dinlemedim ve sonucum pozitfti ,gerçi erken doğum nedeniyle bebeğim3 gün yaşadı ,eyer lekelenmeniz olursa kesinlikle dr.arayıp istirat edin hiç kalkmadan 2.denemem de oruc arefesi akşamı pozitif sonucu almıştım ama ertesi gün başlayan lekelenme bebeğim 6 haftalık olana kadar devam etti ve düştü kese aşığı yerleşmiş dr.uzan dedi ben pek önemsemedim gerçi her şey kısmet diyeceğim her şeyin hayırlısı kısmetteyse o zaten ne yaprsanız yapın sizinle kalır hepimizin ALLAH yardımcısı olsun
Kızlar bugün transferim oldu.Sürekli yatmana gerek yok dediler.Hayırlısı bakalım.İnşaallah iyi olur
rabbm herkesın evladını hayırlı zamnda yollasın
amin esracım hepimiz için güzel haberi bizde alalım
Kızlar bugün transferim oldu.Sürekli yatmana gerek yok dediler.Hayırlısı bakalım.İnşaallah iyi olur
hayırlısı canım.uygun zaman neyse o zaman versin allahım hepimize.umudunu kaybetme sen de.herşey de bir hayır vardır deyip sabretmek en iyisi.umutla devam etmek en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?