Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

tşkler cnm haklısın rahat olmaya çalışıcam

merhaba esracım biraz geç gördüm yazını daha sonrasındada sitede bakım vardı iyi olmaya çalışıyorm yatmktan başka bişi yaptığım yok sen nasılsın napıysun

ne yapım canım ya beklemedeym
sen gusel haberlerını aldıgında ben tedavıye yenı baslıor olacagım kısmetse

Slm al_bul...Aynı fitili kullanıyorum...Terddüt edilecek bir durum yok.Sonuna kadar itebilirsin...Nazikçe tabii :) Ben sabahları kullanıyorum ama...Öyle dedi doktorum..
Benim transferden sonra oratalam 40-50 dk sürdü yatmam..Sürgüyü de 2-3 kere kullandım bu süre zarfında.Sonra artık kalkacağım,tuvalete gitmek istiyorum dedim.Hastaneden ayrıldık.Gittik bir yerde yemek yedik...Sonra eve geldik...Çok şükür sıkıntı olmadı..
Diğer arkadaşlar katılır mı bilmem ama kendini çok kasma bence...Yatacağım,az hareket edeceğim diye zorlama kendini...İnsan daha bir stres oluyor.Hasta hissediyor kendini öyle...Allah'ım hepimizinkini tamamına erdirir inş.Sağlıkla sıhhatle kucaklarız bebeklerimizi....opuyorumnanaktan

kızlar benim tranferim salı günü oldu 3 saat yattıktan sonra arabamızla uzanır durumda 7 saatlik yolla evime geldim evde genelde uzanıyorum badem ceviz fındık yedim sizce bunları yememelimiydim ve acı biber yedim bunlar bebişlerimi olusuz etkilermi bilgisi olan varsa lütfen yardım

transeferın hayırlı olsun ınş hayırlı bır sonuc alırsın:)
yedıgın seylerın bır zararının olacagını hıc sanmıorm

sağol canım desteğe çok ihtiyacım var umarım inci tanelerim ben, bırakmaz

herkeze slm arkadaşlar önce benden size tavsiye sakın belirti aramayın benim ilk denemem de transferden sonra 10dk.yattım ve daha sonra bir 10 dk.ayakta sıra bekledim tuvalet sırası hemşire kızdı ayakta durma diye ama ben dinlemedim ve sonucum pozitfti ,gerçi erken doğum nedeniyle bebeğim3 gün yaşadı ,eyer lekelenmeniz olursa kesinlikle dr.arayıp istirat edin hiç kalkmadan 2.denemem de oruc arefesi akşamı pozitif sonucu almıştım ama ertesi gün başlayan lekelenme bebeğim 6 haftalık olana kadar devam etti kese aşığı yerleşmiş dr.uzan dedi ben pek önemsemedim gerçi her şey kısmet diyeceğim her şeyin hayırlısı kısmetteyse o zaten ne yaprsanız yapın sizinle kalır hepimizin ALLAH yardımcısı olsun

herkeze slm arkadaşlar önce benden size tavsiye sakın belirti aramayın benim ilk denemem de transferden sonra 10dk.yattım ve daha sonra bir 10 dk.ayakta sıra bekledim tuvalet sırası hemşire kızdı ayakta durma diye ama ben dinlemedim ve sonucum pozitfti ,gerçi erken doğum nedeniyle bebeğim3 gün yaşadı ,eyer lekelenmeniz olursa kesinlikle dr.arayıp istirat edin hiç kalkmadan 2.denemem de oruc arefesi akşamı pozitif sonucu almıştım ama ertesi gün başlayan lekelenme bebeğim 6 haftalık olana kadar devam etti ve düştü kese aşığı yerleşmiş dr.uzan dedi ben pek önemsemedim gerçi her şey kısmet diyeceğim her şeyin hayırlısı kısmetteyse o zaten ne yaprsanız yapın sizinle kalır hepimizin ALLAH yardımcısı olsun

hayırlısı canım.uygun zaman neyse o zaman versin allahım hepimize.umudunu kaybetme sen de.herşey de bir hayır vardır deyip sabretmek en iyisi.umutla devam etmek en iyisi.

Kızlar bugün transferim oldu.Sürekli yatmana gerek yok dediler.Hayırlısı bakalım.İnşaallah iyi olur

hayırlısı canım.uygun zaman neyse o zaman versin allahım hepimize.umudunu kaybetme sen de.herşey de bir hayır vardır deyip sabretmek en iyisi.umutla devam etmek en iyisi.

tabiki rabbim bizi bizden daha çok düşünendir canım hiç ümidimi kesmedim ondan biliyorum bizleri mahrum etmeyecek inşallah senin durum ne cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…