- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
tabiki rabbim bizi bizden daha çok düşünendir canım hiç ümidimi kesmedim ondan biliyorum bizleri mahrum etmeyecek inşallah senin durum ne cnm
kızlar benım transferım cuma gunu yapıldı.acaba ne zaman banyo yapmaya ızın var bılen varmı
doktora sorsaydn canm
canım sordum ıkı gun sonra yaparsın dedı ama ordakı dıger kadınlar bıraz daha bekle.banyoda yanında bıırı olsun.elını bacagını falan cok kaldırma gıbı seyler söledıler o yuzden deneyımı olan arklardan ögrenmek ıstedım bıde
Bana aynı gün yapabilirsin bile demişlerdi canım.Sadece bugün yaparsan oturarak değil ayakta duş şeklnde yap demişlerdi..ben ertesi gün yapmıştım sanırım...sorun olacağını ben de düşünmüyorum...canım sordum ıkı gun sonra yaparsın dedı ama ordakı dıger kadınlar bıraz daha bekle.banyoda yanında bıırı olsun.elını bacagını falan cok kaldırma gıbı seyler söledıler o yuzden deneyımı olan arklardan ögrenmek ıstedım bıde
kızlar benım transferım cuma gunu yapıldı.acaba ne zaman banyo yapmaya ızın var bılen varmı
canım bencede bu gün mübarek gün abdestini al dua et yattığın yerden salavat getir bol bol inşallah daha güzel olur her şey
Kizlarrr size hastaneden sesleniyorummm biraz önce transferim gerçekleşti smdi dinlenme odasindayim idrar sıkışıklığı dısında hersey bı mucize gibiydi bebeğinizin gidişini görmek inanilmazdi sonu ne olursa olsun bunu görmek bile inanilmazdi
Kizlarrr size hastaneden sesleniyorummm biraz önce transferim gerçekleşti smdi dinlenme odasindayim idrar sıkışıklığı dısında hersey bı mucize gibiydi bebeğinizin gidişini görmek inanilmazdi sonu ne olursa olsun bunu görmek bile inanilmazdi
hayırlı olsun cnm evet o anı görmek bile çok güzel inş sonuda güzel olur allahım herkese hayırlısını versin
mrb arkadaşlar az önce hastaneden geldim ilk ultrasyonuma girdim ve çok şükür keseyi gördüm...5hafta 4 günlük olmuş daha çok minik yani...kalp atışı henüz duyulmazmı bu haftalarda ama yolc kesesi ni gördüğünü ve bunun iyiye işaret olduğunu döledi doktor şimdilik herşey normal 20 eylülde kalp atışı için gideceğimizi söylediii...yolc kesesi hakkında bilgi sahibi olan varmı ....bu iyiye mi işaret arkadaşlar ...
Kızlar allah hepimize sağlıklı hayırlı bebisler versin bence biz özel insanlarız normal yolla hamile kalanlardan daha önce görüyoruz bebeklerimizi
pera gozlerım doldu
ınş sonuda gusel olur
rabbım sıkı sıkıya tuttrsun bebegını snaa
vede 9 ay hıc ayırmasın
ulku senın adınada cok sevındım
rabbım mutlulugunuzu daım etsın
tez zamnda bızede gosetrsın ınşşşşşşş
slm canım senin durum ne gebemisin kusura bakma sadece meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?