kızlar teşekkür edrim hepinize.......inş. allahım hepimize hayırlı olanı nasip etsin kucaklarımızı doldursun...kızlar kap atışı kaç haftalıkken duyuluyoo benimki 5+4 günlük erken dimi...bi de yolc sac kesesi ne demek..
yok canım gebe deılım rabbım nasp ederse
ben de ılk tup bebek denememı yasayacagım ekımde
kızlar teşekkür edrim hepinize.......inş. allahım hepimize hayırlı olanı nasip etsin kucaklarımızı doldursun...kızlar kap atışı kaç haftalıkken duyuluyoo benimki 5+4 günlük erken dimi...bi de yolc sac kesesi ne demek..
inşallah mutlu iyi haberlerini alırız canım
selamlar uzun süredir yazamadım .3 eylülde transferim oldu o kadar çok idrara sıkışıktımki hiç bir şey anlamadım pera sen ne yaptın sanırım sen izlemişsin transferi ben çok kötü bir durumdaydım zor bekledim bitişini.aşırı ga ve şişkinlik verdı şu an daha iyi .göğüslerim çok şiş ve caıyor ve acayip sıcak basıyor nöbet gibi sonrada titreme geliyor bir de herşeye sinirim bozuluyor ağlayıp duruyorum olumlu olam lazım biliyorum ama elimde değil.beklemesi çok zor arkadaşlar sabııııııııırrrrrrrrrrrrrrr
kızlar transferimin 7.günü yoğum bi şekilde kanamam oldu.dün gece başladı ve bugün de kesilmedi.şehir dışında olduğum için drumla görüşemedim.telf açıp durumu anlattım.kesinlikle adet değildir diyor.verdiğimiz ilaçlar adetini baskılamalıydı diyor.şaşırdı o da benimde şaşkınlığım büyük.lop lop et parçaları düşürüyorum.normal adet kanamam gibi.kıpkırmızı,pıhtılı kan.bugün 8.gündü bhcg baktırdım kanda.0.5 çıktı maalesef
moralim çok bozuk.bayram geldi hüzünlendim bu nasıl iş.
neden bu kadar erken adet oldum ben.yardımcı olun kızlar.bilen duyan yaşayan varsa..
bilmiyorum esracım.umudum kalmadı zaten.ağlamaktan şişti elim yüzüm.
Benim bu sabah transferim oldu. işallah bebişimin sıkı sıkı tutunur annesine.Bol bol yatıp balık yeyip süt içmem lazımmış. 20 eylülde test yapılacakmış. Hayırlısı bakalım.
süt ıle balıgı ılk defa duydum kız ıkısını bırdende yeme zehırlenırsın :))))
Yok hayatım ikisini birden tüketirmiyim hiç. Ama eşim sürekli süt içirmeye çalışıyor. inanmıyacksınız çocuk sütü almış.Bide çocuk devam sütü almış. Sürekli onları içiyorum. kaydirigubbakcemile3
su erkeklerede acıyorum bazen ha
bız gene aglıoruz anlatabılıoruz paylasıoruz
ama onlar ıcten ıce mahfedıolar kendılerını
allh herkese bablık nasp etsın ınşşşş
hem maddı hem manevı yıkım cok kotu
Ay hiç sorma hayatım iki tane çocuk büyütüyor. Eşim çocuklara çok düşkündür. Çocuk görünce içi gidiyor. Ben eşimi gözlemliyorum üzüldüğünü görüyorum ama bana bişi hissettirmemeye çalışıyor. Dediğin gibi içten içe yiyorlar kendini. Ben ağlayamıyorum işin kötü tarafı şiştim artık. Aslında öyle bir ağlamak istiyorumki rahatlarım herhalde ağlarsam. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?