Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

kızlar teşekkür edrim hepinize.......inş. allahım hepimize hayırlı olanı nasip etsin kucaklarımızı doldursun...kızlar kap atışı kaç haftalıkken duyuluyoo benimki 5+4 günlük erken dimi...bi de yolc sac kesesi ne demek..

6 7 hafta araında duyuyolar erken dıe dusunuyorum

benim ilk bebişim 6+6 da duyuldu canım şuan erken bence dikkat et kendine

selamlar uzun süredir yazamadım .3 eylülde transferim oldu o kadar çok idrara sıkışıktımki hiç bir şey anlamadım pera sen ne yaptın sanırım sen izlemişsin transferi ben çok kötü bir durumdaydım zor bekledim bitişini.aşırı ga ve şişkinlik verdı şu an daha iyi .göğüslerim çok şiş ve caıyor ve acayip sıcak basıyor nöbet gibi sonrada titreme geliyor bir de herşeye sinirim bozuluyor ağlayıp duruyorum olumlu olam lazım biliyorum ama elimde değil.beklemesi çok zor arkadaşlar sabııııııııırrrrrrrrrrrrrrr

kızlar transferimin 7.günü yoğum bi şekilde kanamam oldu.dün gece başladı ve bugün de kesilmedi.şehir dışında olduğum için drumla görüşemedim.telf açıp durumu anlattım.kesinlikle adet değildir diyor.verdiğimiz ilaçlar adetini baskılamalıydı diyor.şaşırdı o da benimde şaşkınlığım büyük.lop lop et parçaları düşürüyorum.normal adet kanamam gibi.kıpkırmızı,pıhtılı kan.bugün 8.gündü bhcg baktırdım kanda.0.5 çıktı maalesef
moralim çok bozuk.bayram geldi hüzünlendim bu nasıl iş.
neden bu kadar erken adet oldum ben.yardımcı olun kızlar.bilen duyan yaşayan varsa..

beklemek zordur haklısın
ama bekledıgın seye deger canım
rabbm gusel haberlerını almayı nasp etsın ınşşşşş

cok erken deılmı ??????
sasırdım acıkcası
yerlesme kanaması olmaz heralde bu kadar yogun

Benim bu sabah transferim oldu. işallah bebişimin sıkı sıkı tutunur annesine.Bol bol yatıp balık yeyip süt içmem lazımmış. 20 eylülde test yapılacakmış. Hayırlısı bakalım.

Benim bu sabah transferim oldu. işallah bebişimin sıkı sıkı tutunur annesine.Bol bol yatıp balık yeyip süt içmem lazımmış. 20 eylülde test yapılacakmış. Hayırlısı bakalım.

süt ıle balıgı ılk defa duydum kız ıkısını bırdende yeme zehırlenırsın :))))

süt ıle balıgı ılk defa duydum kız ıkısını bırdende yeme zehırlenırsın :))))

Yok hayatım ikisini birden tüketirmiyim hiç. Ama eşim sürekli süt içirmeye çalışıyor. inanmıyacksınız çocuk sütü almış.Bide çocuk devam sütü almış. Sürekli onları içiyorum. kaydirigubbakcemile3

su erkeklerede acıyorum bazen ha
bız gene aglıoruz anlatabılıoruz paylasıoruz
ama onlar ıcten ıce mahfedıolar kendılerını
allh herkese bablık nasp etsın ınşşşş
hem maddı hem manevı yıkım cok kotu

Ay hiç sorma hayatım iki tane çocuk büyütüyor. Eşim çocuklara çok düşkündür. Çocuk görünce içi gidiyor. Ben eşimi gözlemliyorum üzüldüğünü görüyorum ama bana bişi hissettirmemeye çalışıyor. Dediğin gibi içten içe yiyorlar kendini. Ben ağlayamıyorum işin kötü tarafı şiştim artık. Aslında öyle bir ağlamak istiyorumki rahatlarım herhalde ağlarsam. :2:

ınş pozıtıf sonucu aldıgında sevncten aglamk nasp olur canım
allhım kısenın evını kucagını bos bırkmasınnnnnnn:Saruboceq:

kızlar transferimin 3. günü bitti yarın 4 günü olucak inşallah 3 gündür dinleniyorum devamlı yatıyorum diyemem ama dikkat ettim hep eşim yemekleri ısıttı ben dinlendim
bugün banyo yaptım ılık suyla hafif kasıklarımda ara ara batmalar oluyo ama çok önemsemiyorum kabızlık için doktor bir ilaç verdi kızlar yumurta toplamadan itibaren kullanırsan transferde çok rahatlığını görüyomuşsun ben yeni başladım
doktor bana herseyi yapabilirsin ama yavaş hareket et dedi bi de tek önemli şey sakın ıkınma dedi
ona çok dikkat etmeye çalışıyodum tuvalette çok zorlanıyodum magnesi calsin yanlış yazıyo olabilirim bi ilaç verdi hamileler kullanıyomuş süper bişii şiddetle tavsiye ederim doktorunuza sorun
benim tahlilim ayın 15 inde yani haftaya hepimiz güzel haberlerle döneriz inşallajh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…