Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

pera geçmek bilmeyen 12 gün içerisine girmişsin çoğu gitti aı kaldı hadi hayırlısı inş
çok fazla yatma bence kan dolaşımı açısından ağır olmayan her işi yap vucudunu dinle iyi hissetmiyorsan su bardağını bile kaldırma kabızlık içinse bol bol meyve yemeni öneriyorum ilaç zaten içe içe içimiz dışımıza çıkıyo o dönemde ben şurup aldım ama kullanmadım meyve yedim bol bol bi kaç gün rahatsız etti ama sonra düzeldi çok şükür
hayırlı haberler le inş iyi bayramlar

selam pera benim de trasferimin 6.günü çok sabırsızlanıyorum.kabızlık için ben de ilaç sordum ama drum sağolsun çok ilgiliydi ve meyeve ye dedi ne yalan söyliyim ben birazda ıkındım ve çok korkuyorum bişey olursa diye.ateş basmalrım,mide bulantısı ve pesimistik halim devam ediyoe eşim sağolsun hiç hareket ettirmiyor .eğer olmazsa benden çok o üzülecek diye korkuyorum

korkma cnm iyi düşün iyi olsun inş güzel haberlele gelirsin

Benimde transferimin üçüncü günüm. Bende tuvalet için kalkıyorum.Bide arada bir dolanıyorum evin içinde. Ama kabız oldum.Doktorumu aradım şurup verdi içtim.Bakalım ne olucak. Benimde ara ara ateşim çıkıyor sizdede oluyor acaba??Bu normalmi anlayamadım.

aynen benimde ara ara 3 gün ateşim çıktı bende normal gibi düşündüm yani ööle çok ateş diil benim ki yüzümü ateş basıyodu yanaklarım kızarıyodu o kdar sonra geçiyodu

ateş basması gayet normal arkadaşlar benim transferimin 9.günü bugün daha yeni azalmaya başladı ateş basmalrı gayet normal

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.. bende yarin lucrinle başlıyorum 2. tüp bebk denememe. 1. denememde önc tutmuştu. daah sonraki testlerde değerim düştü ve gebelik sonlandı. inş bunda aynı sıkıntıalrı yaşamam ve herşey yolunda gider. şimdiden elimde değil strese girdim. ve transferden sonra neelr yapacağım konusunda hala kararsızım eminim eşim hep yatmamı isteyecek. hatta cep telefonundan internetten uzak durmamı isteyeck. hayırlısı bakalım inş burdan dertleşiriz.:enbuyukkk::enbuyukkk:

canım tedavın hayırlı olsun
son denemen olur ınşşşş
sonu gusel olsunda varsın grme nete falanda :)
bende haftaya semınere katılıcagım
dıger adetımdede baslarım heralde,
ılk denemem
ınşşşşş gusel sonuclarlan donerız

canım tedavin hayırlı olsun benim de iğnelerim devam ediyor. Doktorum kesinlikle çok fazla yatma taraftarı değil çünkü yatınca metabolizma yavaşlıyormuş ve kabız vs. olman dahada kolaylaşıyormuş. Bana sadece taransfer günü dinlenmemi daha sonra işime dönmemi ve gereksiz kuruntularda uzak durmamı tavsiye etti. Tedavi aşamasında umutlu - mutlu ve pozitif olmak en yararlısı , bence kendini nasıl daha rahat hissedeceksen öyle davran opuyorumnanaktan

kızlar ilk denememdi bugün kan testş sonucumu da aldım ne yazık ki negatif 2 ay sonra dondurulmuşlarla denemek zorundayım artık
çok üzgünüm

kızlar ilk denememdi bugün kan testş sonucumu da aldım ne yazık ki negatif 2 ay sonra dondurulmuşlarla denemek zorundayım artık
çok üzgünüm

Canım çok üzüldüm senin daha günün yokmuydu?öyle hatırlıyorum sanki kaç çıktı sonucun?

slm kzlar. hadi hayırlısı işallah hepimiz için benimde bgün tarnsferimin 9. günü. 18 de tahlilim var ama ben pazartesi yaptıracağım. bu benim 2. tüp bebek tarnsferm ilkinde tutmadı bu sefer inşallah hayırlısıyla tutar. ilkinde 12 gün boynca yattım. ama bu sefer 3gü yattım ondan sonra yatmadım.inşallah hepimizin bebekleri olr.:CüvCüv:

slm hayırlı olsun bebeğin allah kuağına almayıda nasip etsin inşallah. benimde 6 eylülde tarnsferim oldu. ben bekliyorum bakalım . inşallah sonuç olumlu olur. darısı bizlerin başına. bir şey soracağım canım ya kaç haftalık oluğunu nasıl hesaplıorlar. transferin yapıldığı günden itibaren mi acaba.

esra bugo arkadaşlar teşekkür ediyorum. bakalım yarın gidip lucrine başlayacam. inş. hayırlısı olur... stresten kendimi alıkoyamıyorum..ne kadar iyiiym desemde çokta iyi değilim.. elimde değil... inş dediğiniz gibi son denemem olurr.. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…