kızlar transferimin 3. günü bitti yarın 4 günü olucak inşallah 3 gündür dinleniyorum devamlı yatıyorum diyemem ama dikkat ettim hep eşim yemekleri ısıttı ben dinlendim
bugün banyo yaptım ılık suyla hafif kasıklarımda ara ara batmalar oluyo ama çok önemsemiyorum kabızlık için doktor bir ilaç verdi kızlar yumurta toplamadan itibaren kullanırsan transferde çok rahatlığını görüyomuşsun ben yeni başladım
doktor bana herseyi yapabilirsin ama yavaş hareket et dedi bi de tek önemli şey sakın ıkınma dedi
ona çok dikkat etmeye çalışıyodum tuvalette çok zorlanıyodum magnesi calsin yanlış yazıyo olabilirim bi ilaç verdi hamileler kullanıyomuş süper bişii şiddetle tavsiye ederim doktorunuza sorun
benim tahlilim ayın 15 inde yani haftaya hepimiz güzel haberlerle döneriz inşallajh
selam pera benim de trasferimin 6.günü çok sabırsızlanıyorum.kabızlık için ben de ilaç sordum ama drum sağolsun çok ilgiliydi ve meyeve ye dedi ne yalan söyliyim ben birazda ıkındım ve çok korkuyorum bişey olursa diye.ateş basmalrım,mide bulantısı ve pesimistik halim devam ediyoe eşim sağolsun hiç hareket ettirmiyor .eğer olmazsa benden çok o üzülecek diye korkuyorum
kzılar nasılsınız
İyidir sürekli yatıyorum yattıkça uykum geliyor.Başkada bişi yok hep aynı hep aynı. Sen nasılsın canım?
arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.. bende yarin lucrinle başlıyorum 2. tüp bebk denememe. 1. denememde önc tutmuştu. daah sonraki testlerde değerim düştü ve gebelik sonlandı. inş bunda aynı sıkıntıalrı yaşamam ve herşey yolunda gider. şimdiden elimde değil strese girdim. ve transferden sonra neelr yapacağım konusunda hala kararsızım eminim eşim hep yatmamı isteyecek. hatta cep telefonundan internetten uzak durmamı isteyeck. hayırlısı bakalım inş burdan dertleşiriz.:enbuyukkk::enbuyukkk:
arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.. bende yarin lucrinle başlıyorum 2. tüp bebk denememe. 1. denememde önc tutmuştu. daah sonraki testlerde değerim düştü ve gebelik sonlandı. inş bunda aynı sıkıntıalrı yaşamam ve herşey yolunda gider. şimdiden elimde değil strese girdim. ve transferden sonra neelr yapacağım konusunda hala kararsızım eminim eşim hep yatmamı isteyecek. hatta cep telefonundan internetten uzak durmamı isteyeck. hayırlısı bakalım inş burdan dertleşiriz.:enbuyukkk::enbuyukkk:
kızlar ilk denememdi bugün kan testş sonucumu da aldım ne yazık ki negatif 2 ay sonra dondurulmuşlarla denemek zorundayım artık
çok üzgünüm
kızlar transferimin 3. günü bitti yarın 4 günü olucak inşallah 3 gündür dinleniyorum devamlı yatıyorum diyemem ama dikkat ettim hep eşim yemekleri ısıttı ben dinlendim
bugün banyo yaptım ılık suyla hafif kasıklarımda ara ara batmalar oluyo ama çok önemsemiyorum kabızlık için doktor bir ilaç verdi kızlar yumurta toplamadan itibaren kullanırsan transferde çok rahatlığını görüyomuşsun ben yeni başladım
doktor bana herseyi yapabilirsin ama yavaş hareket et dedi bi de tek önemli şey sakın ıkınma dedi
ona çok dikkat etmeye çalışıyodum tuvalette çok zorlanıyodum magnesi calsin yanlış yazıyo olabilirim bi ilaç verdi hamileler kullanıyomuş süper bişii şiddetle tavsiye ederim doktorunuza sorun
benim tahlilim ayın 15 inde yani haftaya hepimiz güzel haberlerle döneriz inşallajh
slm hayırlı olsun bebeğin allah kuağına almayıda nasip etsin inşallah. benimde 6 eylülde tarnsferim oldu. ben bekliyorum bakalım . inşallah sonuç olumlu olur. darısı bizlerin başına. bir şey soracağım canım ya kaç haftalık oluğunu nasıl hesaplıorlar. transferin yapıldığı günden itibaren mi acaba.mrb arkadaşlar az önce hastaneden geldim ilk ultrasyonuma girdim ve çok şükür keseyi gördüm...5hafta 4 günlük olmuş daha çok minik yani...kalp atışı henüz duyulmazmı bu haftalarda ama yolc kesesi ni gördüğünü ve bunun iyiye işaret olduğunu döledi doktor şimdilik herşey normal 20 eylülde kalp atışı için gideceğimizi söylediii...yolc kesesi hakkında bilgi sahibi olan varmı ....bu iyiye mi işaret arkadaşlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?