Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

ayrıca rakaadşlar ben öğretmenim ama kadrolu olmadığımdan ücretli sözleşemeli faaln yapıyorum. şimdide tedaviye başladığım için bu senede yapıp yapmamakta çok kararsızım lütfen baan yardım edin. transferden sonra çalışmaay devam eden arkaadşlar nelere dikkat ediyosunuz ne tavsiye edersiniz bana.:enbuyukkk:

kızlar ilk denememdi bugün kan testş sonucumu da aldım ne yazık ki negatif 2 ay sonra dondurulmuşlarla denemek zorundayım artık
çok üzgünüm

canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş bu 2ayda kendini çok iyi dinlendir moralinide sağlam tut, mutlaka alacağız bebişlerimizi kucacağımıza

bende tedavime çalışarak devam ediyorum canım hemde çok yoğun çalışıyorum. Yumurta toplamada ve transferde 1 er gün dinlensen yeterli olur dedi doktor. Çok fazla yorulmaz ağır kaldırıp uzanmassan herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Rabbim yazdıysa zaten tutunur merak etme.

hem calısmak senın ıcın daha ıı
evde oldugunda kafaya cok takarsın
calısınca unutursun bırazda olsa

kızlar ilk denememdi bugün kan testş sonucumu da aldım ne yazık ki negatif 2 ay sonra dondurulmuşlarla denemek zorundayım artık
çok üzgünüm

canım senden cok umitliydim cok uzuldum.. olsun umitlerimizi kaybetmiyoruz degil mi?
hadi guzelim topla kendini, Allah bilior ne zaman verecegini..kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
hayırlısı olsun.. neden 2 ay ara veriyorsun canım?

canım çok sağol walla zor çok zor çok üzüldüm ama yoplamaya çalışıyorum kendimi allahtan donudrulmuşlarım var
2 adet görmek gerekiyomuş transfer için bende bilmiyorum dün doktorumla konuştum bu ay yapabilicekmiyiz dedim 2 adet görmen lazım dedi herkes için aynı mı bilemedim ama

hem psıkolojıkmen hemde vucuden dınlenmenı bende tavsıye ederım
ust uste olmaz
allh hayırlısını versın
vede ınşşşşş
son denemen olur

arkadaşlar bugün lucrine başladım hadi ahyırlısı diyelim. zaman neyi gösterir bilmiyorum..açıkcası doktorada sormadım güler diye ama düşük dozda zararı olmayacak bir anitideprasan bile kullanabilirim.. tabi şu anda içimden gecenelri söylüyorum..sizinde aklınadan hiç böyle bişey geçmişmiydi..

canım hayırlı olsun ,hissettiğin duygular çok normal inanki hepimiz aynı durumdayız ama moralini sağlam tut. Ben grip oldum çok kötü onda bile ilaç kullandırmadılar .Doktoruna sormadan kesinlikle ilaç kullanma.
İnşallah tedavi sonunda çokcici bir anne olacaksın pozitif düşün :ecrin_bebek:

hasretımsın tedavın hayırlı olsun canım
rabbm gobegını doldursun öle yollasın ınş senı
:)

katılıyorum hasretimsin. ben ilk denememde yemiştim valla eşim öyle pimpirikli ki neler yedirmedi ki. hatta yerimden kalkmamı bile istemiyordu. nerdeyse tuvalete bile göndermeyecekti. ama olmadı işte tabii nasip meselesi ama, çok sıkmayalım arkadaşlar kendimizi. ben bu transferimden sonra 3 gün yatacağım sonra 11 saatlik bir otobüs yolculuğuyla eve geleceğim ve evdede 4 gün dinlendikten sonra işe başlayacağım maalesef ama çok hareketsizlikte ii değil diyorlar. ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum inşallah size müjdeler vereceğim. inşallah sizlerden de güzel haberler alırım. hepinize dua ediyorum. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…