kızlar ilk denememdi bugün kan testş sonucumu da aldım ne yazık ki negatif 2 ay sonra dondurulmuşlarla denemek zorundayım artık
çok üzgünüm
ayrıca rakaadşlar ben öğretmenim ama kadrolu olmadığımdan ücretli sözleşemeli faaln yapıyorum. şimdide tedaviye başladığım için bu senede yapıp yapmamakta çok kararsızım lütfen baan yardım edin. transferden sonra çalışmaay devam eden arkaadşlar nelere dikkat ediyosunuz ne tavsiye edersiniz bana.:enbuyukkk:
kızlar ilk denememdi bugün kan testş sonucumu da aldım ne yazık ki negatif 2 ay sonra dondurulmuşlarla denemek zorundayım artık
çok üzgünüm
canım çok sağol walla zor çok zor çok üzüldüm ama yoplamaya çalışıyorum kendimi allahtan donudrulmuşlarım var
2 adet görmek gerekiyomuş transfer için bende bilmiyorum dün doktorumla konuştum bu ay yapabilicekmiyiz dedim 2 adet görmen lazım dedi herkes için aynı mı bilemedim ama
arkadaşlar bugün lucrine başladım hadi ahyırlısı diyelim. zaman neyi gösterir bilmiyorum..açıkcası doktorada sormadım güler diye ama düşük dozda zararı olmayacak bir anitideprasan bile kullanabilirim.. tabi şu anda içimden gecenelri söylüyorum..sizinde aklınadan hiç böyle bişey geçmişmiydi..
bugün baktım ananasın tanesi 7 lira. acaba gerçekten işe yararmı.tecrübe eden varmı arkadaşlar.
:)))))))) bnde baktım cok pahalı
arkadaşlar zaten tutunma için ialç veya iğne jel v.s kullanılıyor..varsın anana:ecrin_bebek:sta yemeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?