Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

ınş ı haberlerlen doneceksın

umut olmak için yazmıştım bu msjı...şimdi kendime yetecek kadar bile umudum yok...:gitme:
üçüncü değerimde 362 çıkmıştı...
bu güzel rüya BOŞ GEBELİK kabusuyla son buldu...:sinifsinif:
ve ben 4. denemeye kadar gelmiş oldum...
inanamıyorum şaka gibi...
4. deneme için ne maddi nede manevi gücüm yok artık...:a015:
allahım bana yardım et ...sabır ver...güç kuvvet ver...:Saruboceq::Saruboceq:

(((((((((
rabbm sabrını verecektır buna ınan

eevt canım benimde ilk denemem aynen dediğin gibi geçti..cep telefonuna bile yaklaştırmıyolardı.ama ne oldu hüsran umarım bu sefer transferden sonrası daah rahat gecer sonuda hayırlı olur..allah hepimizin yardımcısı olsun.

mavi gerçekten üzüldüm. benimde ilk denemde 1. test pozitifti sonra değer gideerk düştü. keşke ilk sonucumda kötü olsaydı. herkes çok sevindi.sonraad üzüldüler tabi en çokta ben.inş. bu sefer hepimiz için son olur.mutlu haberlerimizi paylaşırız.

canım allah sabır versin çok zor, ama sakın umudunu kaybetme

arkadaşlar dün kontrolüm vardı , hesaplara göre yumurta toplamam çarşamba yapılacaktı. Ama yumurtalar bir süpriz yaptı fazla gelişmişler. Yarın sabah toplanıyorlar. Bana şans dileyin lütfen çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum

senın adına cok sevndım hayırlısıylan toplanır vede bebegını tarnsfer ederler ınş
ya bişi soracagım kıs aprotokoldun demı sen
ayrıca tuten oncemı cektırdın rahım fılmını

senın adına cok sevndım hayırlısıylan toplanır vede bebegını tarnsfer ederler ınş
ya bişi soracagım kıs aprotokoldun demı sen
ayrıca tuten oncemı cektırdın rahım fılmını

inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun
yok benim uzun protokol,
tüp bebeğe müracaat ettiğimde değişik bir jinekolojik muayne yaptılar , rahim içini yıkayıp baktılar falan yaklaşık 45dk. sürdü. Bu muayneden sonra doktor rahim filmine gerek yok dedi

sulu ultrasyon galıbaaaa
ayrıca o gosterıyordur tuplerın acıkmı kapalımı oldugunu demi?

ben cok korkuyorum carsamba semınere gıdıcem dosya acarlar galıba dıger adetımdede tedavı ıcın gıderız

evet her türlü olumsuz durumu bu ultrosonla görebiliyorlarmış, tedavi şeklinede buna göre karar veriyorlar zaten. Ben gittiğimde adetim gelmemişti. 6 gün söktürücü verdi. Daha sonrada doğum kontrol hapı. Durumuna göre tedavi şekli değişiyor

ılgın ıcın tsk ederım canım
benım akıntım oluor hep
tuperlern alakası yoktur ınşşşşşş
korkuyorum bu yuzden

ılgın ıcın tsk ederım canım
benım akıntım oluor hep
tuperlern alakası yoktur ınşşşşşş
korkuyorum bu yuzden

yoktur inşallah canım , benimde az yumurtam oldu ona biraz canım sıkılıyor . ama doktor kaliteli çıkarsa yeterli dedi. Off bakalım kısmet

e cok gusel ıste

ya ne bilim içi boş çıkma döllenmeme durumları falan oluyorya korkuyorum çok. tedavinin başından beri pozitif olan ben moral olarak çöküntüye uğradım resmen , bide dün merkezde merdivenlerden düştüm her yanım mor içinde sorma ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum

cok gecmıs olsun
zaten sakındıgın zamn böle aksılıklerlen karsılasırsın tahmını ne zman transefrın olacak
ınş hayırlısıylan gusel haberlerını alırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…