- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
katılıyorum hasretimsin. ben ilk denememde yemiştim valla eşim öyle pimpirikli ki neler yedirmedi ki. hatta yerimden kalkmamı bile istemiyordu. nerdeyse tuvalete bile göndermeyecekti. ama olmadı işte tabii nasip meselesi ama, çok sıkmayalım arkadaşlar kendimizi. ben bu transferimden sonra 3 gün yatacağım sonra 11 saatlik bir otobüs yolculuğuyla eve geleceğim ve evdede 4 gün dinlendikten sonra işe başlayacağım maalesefama çok hareketsizlikte ii değil diyorlar. ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum inşallah size müjdeler vereceğim. inşallah sizlerden de güzel haberler alırım. hepinize dua ediyorum. sevgiler...
belirtilerimi yazdığım için anlaşılır zannetmiştim ama anlaşılmamışkaydirigubbakcemile3
ilk değerim 55
ikinci ise 125 çıktı...
bi aksilik olmazsa oldu galiba...boshayallersmile
rabbim tamamına erdirirmi bilmem ama ben elimden geleni yaptım..içim rahat bekledim..
ama yinede gel gitler yaşadım tabi...
allahım isteyen dileyen bu uğurda uğraşan herkesin kucaklarını doldursun,kimseye evlat hasreti çektirmesin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
umut olmak için yazmıştım bu msjı...şimdi kendime yetecek kadar bile umudum yok...:gitme:
üçüncü değerimde 362 çıkmıştı...
bu güzel rüya BOŞ GEBELİK kabusuyla son buldu...:sinifsinif:
ve ben 4. denemeye kadar gelmiş oldum...
inanamıyorum şaka gibi...
4. deneme için ne maddi nede manevi gücüm yok artık...:a015:
allahım bana yardım et ...sabır ver...güç kuvvet ver...:Saruboceq::Saruboceq:
katılıyorum hasretimsin. ben ilk denememde yemiştim valla eşim öyle pimpirikli ki neler yedirmedi ki. hatta yerimden kalkmamı bile istemiyordu. nerdeyse tuvalete bile göndermeyecekti. ama olmadı işte tabii nasip meselesi ama, çok sıkmayalım arkadaşlar kendimizi. ben bu transferimden sonra 3 gün yatacağım sonra 11 saatlik bir otobüs yolculuğuyla eve geleceğim ve evdede 4 gün dinlendikten sonra işe başlayacağım maalesefama çok hareketsizlikte ii değil diyorlar. ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum inşallah size müjdeler vereceğim. inşallah sizlerden de güzel haberler alırım. hepinize dua ediyorum. sevgiler...
umut olmak için yazmıştım bu msjı...şimdi kendime yetecek kadar bile umudum yok...:gitme:
arkadaşlar dün kontrolüm vardı , hesaplara göre yumurta toplamam çarşamba yapılacaktı. Ama yumurtalar bir süpriz yaptı fazla gelişmişler. Yarın sabah toplanıyorlar. Bana şans dileyin lütfen çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
senın adına cok sevndım hayırlısıylan toplanır vede bebegını tarnsfer ederler ınş
ya bişi soracagım kıs aprotokoldun demı sen
ayrıca tuten oncemı cektırdın rahım fılmını
inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun
yok benim uzun protokol,
tüp bebeğe müracaat ettiğimde değişik bir jinekolojik muayne yaptılar , rahim içini yıkayıp baktılar falan yaklaşık 45dk. sürdü. Bu muayneden sonra doktor rahim filmine gerek yok dedi
sulu ultrasyon galıbaaaa
ayrıca o gosterıyordur tuplerın acıkmı kapalımı oldugunu demi?
ben cok korkuyorum carsamba semınere gıdıcem dosya acarlar galıba dıger adetımdede tedavı ıcın gıderız
evet her türlü olumsuz durumu bu ultrosonla görebiliyorlarmış, tedavi şeklinede buna göre karar veriyorlar zaten. Ben gittiğimde adetim gelmemişti. 6 gün söktürücü verdi. Daha sonrada doğum kontrol hapı. Durumuna göre tedavi şekli değişiyor
ılgın ıcın tsk ederım canım
benım akıntım oluor hep
tuperlern alakası yoktur ınşşşşşş
korkuyorum bu yuzden
yoktur inşallah canım , benimde az yumurtam oldu ona biraz canım sıkılıyor . ama doktor kaliteli çıkarsa yeterli dedi. Off bakalım kısmet
kac taneeeeeeee
10 tane civarı dedi
e cok gusel ıste
cok gecmıs olsun
zaten sakındıgın zamn böle aksılıklerlen karsılasırsın tahmını ne zman transefrın olacak
ınş hayırlısıylan gusel haberlerını alırızzz
yarın sabah toplama var bir aksilik olmassa perşembede transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?