Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

allh sonunu hayır eylesın canım
rabbım kolaylık versın
ınşşş gusel sonuclarlan doner bızıd esevındırırsın
benımkısıde hayırlısıylan bıtseydı

inşallah canım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur umarım. Burda kimin hamile haberini alsam inan kendim gibi seviniyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

inşallah canım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur umarım. Burda kimin hamile haberini alsam inan kendim gibi seviniyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

aynen bende öle
allh herkese yasatsın o duyguyu
kımsenın kucagını bos bırakmasın
sende haberdar edersın durumundan
fazla kalma am apc basında

Selammm:)Bende aranıza yeni katıldıımm:)))Biraz okuudum topiği baştan ama hepsini diil tabi:)Umutlarım yemyeşil oldu:)Umarım hamile kalan arkadaşların sağlıkla sürmüştür hamilelikleri ve Allah tamanına erdir işallahhBen de bir iki güne tedaviye başlayacağım.Bende bi sorun yok sperm sayısı azlığı derdimizBen Ümraniye Erdem hastanesinde yaptırıcam:ecrin_bebek::ecrin_bebek:ama pek çok konuda bilgisizim kalibaYa mesela o hastanede var mı emriyo dondurma:)Ya da doğru yerdemiyim?Ne yapmalıyım????:Burdan paylaşmak istiorum tüm gelişmeleri.Desteğinize ihtiyacım var:)Birde ben 1.70 boyunda 47 kilo zayıf bir kişiciğim yaaff acaba etkisi olur mu bunun:???Bir aydır nadasa çektim kendimi ye iç ye iç ye iç:)))Ama bi kaç gündür ful temislik ya hamile kalırsam diye:)Neyse herkese Allahım gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşallahDualarım tüm denemedeki beklemede ki arkadaşlarla:teytey:

tedavın hayırlı olsun dılerım gusel haberlerlen sonlanır tedavınnnn
vede senın ıcın hayırlısı ne ıse o olur ınşşş
sectıgın merkez hakkında hıcbır bılgım yok
ben merkez konusunu pek kafana takma derım cunku
rabbm ol dedıyse eger yer merkez falan fark etmezzzzz
bnde ılk deenememe yarın semınere katılaraktan baslıorummm
bızımde sorunumuz sperm sayı azlıgı
bende suan ıcın bır sorun cıkmadı rahım fılmındede cıkmaz ınşşş

,

Haklısın esracım:)Artık son dakika zaten :)Önemli olan nasibimizzde olması.Allahın izniyle bişi çıkmaz filminde.Benim hafif kanamam başladı:)Sanırım yarın tam adet olurum ve hemen doktora gidicem:)sen nerde tedavi olmayı düşünüosun?a.s.

adana seyhan baskentte tedavı olacagım yarın semınere katılacagım tedavıye ılk adımı atıorum rabbım sonunu hayır eylesın

aynen bende öle
allh herkese yasatsın o duyguyu
kımsenın kucagını bos bırakmasın
sende haberdar edersın durumundan
fazla kalma am apc basında

canım toplama işleminide atlattım çok şükür, süprüz oldu operasyondan önce doktor ancak 8 çıkar dedi 13 tane oldun yumurta çıktı. hiç korkulacak birşey yokmuş , darısı başına inşallah sende sorunsuz atlatırsın:ecrin_bebek:

selam arkadaşlar ben de sebebsiz infertiliteyim anatolia tüp bebek merkezine 3 eylülde transferim oldum ve çok şükür bebeğim şu anda benimle sonuna kadar benimle klaması için dua ediyorum.
bu işin merkezle felan pek alakası yok bence ama yinede işinde isism yapmış yerleri tercih etmek öneml.transfer yaptıracak arkadaşlara nacizane önerilerim olacak;
öncelikle kesinlikle ağrılı bir işlem değil ve sadece 5 dakila rürüyor önmeli olan idrara sıkışık olmak .ben sıkışık değilim diye beklerken bir galon su içitim ama sonrasında perişan oldum transfer esnasında kaçırmaktan bile korkuyordum ama inanaı heyecanda idrar bile kaçıyor
transfer sırasında gözlerimi kapattım ve sadece dua ettim hayırlısı olsun diye
transfer sonrasında 40 dakika boyunca hiç kalkmadım ve yine dua ettim bana kalsa daha yatardım ama kaldırdılar:)
kendime çok dikkat ettim sağolsun eşim ve annme elim ayağım oldular ve 10 gün boyunca sadece tuvalet için kalktım yemeğimi bile ayağıma getidiler.
drlar 3 gün sonra seyehat edebilirsin dediler ama yapmadım ve mümükünse siz de yapmayın arkadaşlar
4 gün sonra ılık suyla duş şekinde banyo yaptım sakın sıcak suyun altına girip keselenmeye kalkmayın,
biryerlere uzanmaya kalkışmayın özellikle kollarınızı havaya kaldıracacak şekilde.
tuvalette ıkınmayın ve kabız olmayın
elbette bunların hiçbirini yapmayıp da hamile kalanlar ya da hepsini yapıp da klamayanlar da var ben sadece öneride bulunmak istiyorum .bu süreç zor ve sıkıntılı umarım hepimiz sonunda bebeklerimize kavuşururz

bugunlerde alt tarafımda yanma oluor ondan korkuyorum
ayrıca rahım fılmının olumsuz cıkmasından
kuru ıncır falan yedınmı olgun yumurta olusması ıcın bişi yaptınmı

arkadaslar yumurta toplama işlemi sonrası ağrı acı oluyormu birde transfer esnasında narkoz almak istesek oluyormu.

düzenlibişeyler yaptım desem yalan olur, sadece kayısı kurusu yedim son günler.Birkaç gün tarçın çörekotu balkarışımı ve birkaç dilimanans yedim

çok dikkat et bu ara idrar yolu enfeksiyonu falan olma , bide alt tarafın ph dengesini koruyan jeller var onlardan kullanabilirsin

arkadaslar yumurta toplama işlemi sonrası ağrı acı oluyormu birde transfer esnasında narkoz almak istesek oluyormu.

canım yumurta toplama işlemi genel anestezi ile yapılıyor. Yapılırken hiçbirşey hissetmiyorsun ,sadece ayıldıktan sonra adet sancısına benzer birazcık sancın oluyor ama onada acıdenmez . Transferde benim doktorum narkoza kesinlikle karşı , zaten ağrılıolmuyormuş ve çok kısa sürüyormuş

çok soru sordumda cnm.şimdi ben 1ay önce gittim tüp bebek merkezine yumurtalara falan baktılar.iyidediler.eşim bakıldı orda sperm 19 milyon.morfoloji 1.hareketlilik %40 çıktı.rahim duvarım kalındı. histereskopi oldum.doğum kontrol hapı verdler.içtim bitti.yrn adetimin3.günü.gel dediler bakcaz.bundan sonra ne yapılcak bilen varmı arkadaslar.

bundan sonra canım tekrar muaynede sorunçıkmassa iğnelere başlarsın , göbekten kendin vuracaksın (korkma hiç acımıyor), bu arada 2günde bir muayne ve kan testi. daha sonra yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince toplanıp dışarda döllenecek ve geri konacak . Benim yarın transferim var son aşamaya geldim çok şükür.Rahat ol yeter

çok nadir verilen ilaçlara vucüt ters tepki verebiliryormuş, fazla yumurta oluşmasında ohss sendromu olabilyormuş. bende tam bilmiyorum ama umarım herkes sorunsuz geçirir.
Senboşverakışına bırak hayırlısı neyse o olur , inşallah kavuşacağız bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…