allh sonunu hayır eylesın canım
rabbım kolaylık versın
ınşşş gusel sonuclarlan doner bızıd esevındırırsın
benımkısıde hayırlısıylan bıtseydı
inşallah canım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur umarım. Burda kimin hamile haberini alsam inan kendim gibi seviniyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Selammm:)Bende aranıza yeni katıldıımm:)))Biraz okuudum topiği baştan ama hepsini diil tabi:)Umutlarım yemyeşil oldu:)Umarım hamile kalan arkadaşların sağlıkla sürmüştür hamilelikleri ve Allah tamanına erdir işallahhBen de bir iki güne tedaviye başlayacağım.Bende bi sorun yok sperm sayısı azlığı derdimiz Ben Ümraniye Erdem hastanesinde yaptırıcam:ecrin_bebek::ecrin_bebek:ama pek çok konuda bilgisizim kaliba Ya mesela o hastanede var mı emriyo dondurma:)Ya da doğru yerdemiyim?Ne yapmalıyım????: Burdan paylaşmak istiorum tüm gelişmeleri.Desteğinize ihtiyacım var:)Birde ben 1.70 boyunda 47 kilo zayıf bir kişiciğim yaaff acaba etkisi olur mu bunun:??? Bir aydır nadasa çektim kendimi ye iç ye iç ye iç:)))Ama bi kaç gündür ful temislik ya hamile kalırsam diye:)Neyse herkese Allahım gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşallah Dualarım tüm denemedeki beklemede ki arkadaşlarla:teytey:
,tedavın hayırlı olsun dılerım gusel haberlerlen sonlanır tedavınnnn
vede senın ıcın hayırlısı ne ıse o olur ınşşş
sectıgın merkez hakkında hıcbır bılgım yok
ben merkez konusunu pek kafana takma derım cunku
rabbm ol dedıyse eger yer merkez falan fark etmezzzzz
bnde ılk deenememe yarın semınere katılaraktan baslıorummm
bızımde sorunumuz sperm sayı azlıgı
bende suan ıcın bır sorun cıkmadı rahım fılmındede cıkmaz ınşşş
,
Haklısın esracım:)Artık son dakika zaten :)Önemli olan nasibimizzde olması.Allahın izniyle bişi çıkmaz filminde.Benim hafif kanamam başladı:)Sanırım yarın tam adet olurum ve hemen doktora gidicem:)sen nerde tedavi olmayı düşünüosun?a.s.
aynen bende öle
allh herkese yasatsın o duyguyu
kımsenın kucagını bos bırakmasın
sende haberdar edersın durumundan
fazla kalma am apc basında
canım toplama işleminide atlattım çok şükür, süprüz oldu operasyondan önce doktor ancak 8 çıkar dedi 13 tane oldun yumurta çıktı. hiç korkulacak birşey yokmuş , darısı başına inşallah sende sorunsuz atlatırsın:ecrin_bebek:
bugunlerde alt tarafımda yanma oluor ondan korkuyorum
ayrıca rahım fılmının olumsuz cıkmasından
kuru ıncır falan yedınmı olgun yumurta olusması ıcın bişi yaptınmı
bugunlerde alt tarafımda yanma oluor ondan korkuyorum
ayrıca rahım fılmının olumsuz cıkmasından
kuru ıncır falan yedınmı olgun yumurta olusması ıcın bişi yaptınmı
arkadaslar yumurta toplama işlemi sonrası ağrı acı oluyormu birde transfer esnasında narkoz almak istesek oluyormu.
narkoza karşı olma sebebi ne cnm. bebeği etkilemesimi yoksa gerek görmemesimi
çok soru sordumda cnm.şimdi ben 1ay önce gittim tüp bebek merkezine yumurtalara falan baktılar.iyidediler.eşim bakıldı orda sperm 19 milyon.morfoloji 1.hareketlilik %40 çıktı.rahim duvarım kalındı. histereskopi oldum.doğum kontrol hapı verdler.içtim bitti.yrn adetimin3.günü.gel dediler bakcaz.bundan sonra ne yapılcak bilen varmı arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?