galıba ıdrar yolu enfeksıyonu oldum
arkadaslar yumurta toplama işlemi sonrası ağrı acı oluyormu birde transfer esnasında narkoz almak istesek oluyormu.
Ay canım benim geçmiş olsun ben yıllarca sistit tedavisi gören biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Esracım Günde 3-5 litre arası su içmelisin muhakkak birde evde su torban varsa sıcak suyu doldurup çok afedersin apış arana koy seni çok rahatlatır. Bebek tedavisini olumsuz etkilemesin idrar yolu enfeksiyonun eğer henüz ilaçlarada başlamadıysan iyi bir üroloğa git ve idrar kültür yaptır cnm. Ama idrar testi değil kültür antibiyogram yapılsın ki hangi sebepten dolayı idrar yolarında enfeksiyon var ortaya çıkar. Bu hastalık insanın yaşam kalitesini düşürüyor çünkü sürekli idrarın geliyor o kadar sıkışık hissediyorsun ki kendini tuvalete bi gidiyorsun 1 damla ağrılı (veya benim ki gibi kanlı) idrar yapıyorsun. O yüzden ilerlemeden önlem al canım birde maydonoz yemeni tavsiye edicem ama onu tavsiye edemiyorum bebek tedavisini belki olumsuz etkileyebilir. Maydonozu kaynatıp suyunu biraz içmeye çalışıyorsun tadı kötü ama idrar söktürücüdür bu kür. Canım Allah şifa versin sakın ihmal etme Esracım çok öpüyorum kendine çok iyi bak cnm tekrar geçmiş olsun...
Sevgiler...
galıba ıdrar yolu enfeksıyonu oldum
esracım geçmişolsun vakit kaybetmeden doktora git canım.. tedaviye başlamadan öncede 1doz antibiyotik veriyorlar
kızlarrrr bugün transferim gerçekleşti , çok büyülü mikemmmeeeellll bir duygu,iki embriyo tranfer edildi
inşşş sonuda güzel olur
Öncelikle hayırlı olsunnnAllah yar ve yardımcın olsun.Umarım emeklerini Rabbim karşılıksız bırakmaz:))Arkadaşlar ne olur bana da bi yardım edin.Bugün doktoruma gittim ilk iğneme başladım Yanlız bana 6 martta yasa çıktığını tek emriyo vereceklerini sölediler.Şu anda kafam karma karışık oldu.Ne olur aydınlatın beni ben ne yapayım (( Saruboceq:
sadece sen deılsınkı herkes aynı durumda
ama tup bebekte daha mantıklı buluorlar ıkızden daha cok tek embrıyoyu
hakkında hayırlısı olsun
canım 35 yas vede ustune cıft embrıyo konuluyor vede 2 kez basarısız tup bebek yaptırıp 3.cüsünde yapıolar cıft embrıyoyu
Ben fark etmedin hiç bu güne kadar okuduklarımdandikkat etmedim sanırım 2-3 transferleri görünce aklıma glmedi gerisi yani hiç bir yer yapmıyor ilk denemede ve ikinci denemede o hlade:)ne biliym yapan merkesler var sanım bi ankaydirigubbakcemile2:)Bu arada bu gün doktorum 6 marttan sonra tek emriyo verdiği iki hastasının ikizlere hamile olduğunu sölediopuyorumnanaktanBir yandanda verecekse Rabbim biride bini de bir diyorum ama Sanırım psikolojik olarak hiç de kolay değil bu süreç gel gitlerim çok sık.Ananası da sordum doktorumaakannehirGüldü:)kendi kuzeni 3 kez denemiş tüp bebek olmamış ama ananas falan herşeyi yapmış iki ay sonra kendiliğinden gebe kalmış Hepimizin hakkında hayırlısı olsun işallahh:)Ben gıyabınızda hepinize dua gönderiorum arkadaşlarr:)dualarınız talibimopuyorumnanaktan
Ben fark etmedin hiç bu güne kadar okuduklarımdandikkat etmedim sanırım 2-3 transferleri görünce aklıma glmedi gerisi yani hiç bir yer yapmıyor ilk denemede ve ikinci denemede o hlade:)ne biliym yapan merkesler var sanım bi ankaydirigubbakcemile2:)Bu arada bu gün doktorum 6 marttan sonra tek emriyo verdiği iki hastasının ikizlere hamile olduğunu sölediopuyorumnanaktanBir yandanda verecekse Rabbim biride bini de bir diyorum ama Sanırım psikolojik olarak hiç de kolay değil bu süreç gel gitlerim çok sık.Ananası da sordum doktorumaakannehirGüldü:)kendi kuzeni 3 kez denemiş tüp bebek olmamış ama ananas falan herşeyi yapmış iki ay sonra kendiliğinden gebe kalmış Hepimizin hakkında hayırlısı olsun işallahh:)Ben gıyabınızda hepinize dua gönderiorum arkadaşlarr:)dualarınız talibimopuyorumnanaktan
hade gozun aydın nasıldı tarnsefer
gordun demek bebegını
hızlıca gırmıstır ıcerı ınş 9 ayda saglıklan buyur vede kucagına alırsın
embrıyonun resmınıde verıolar demi
canım transfer çok güzeldi hiç acı hissetmedim. önce transfer edilecek 2emriyomu canlı canlı ekranda gösterdiler. sonrası okadar heyecanlıydıki çok tuaf oldum . eşimde girdi transfere. bize resimleri verdiler embriyoların. 2tane 1.kalite transfer yapıldı. inşallah sonuda hayırlısı:hooraylur
Merhaba arkadaşlar.19unda hamilelik testi yaptırdım 55 cıktı, 2. gun sonra 83, yine 2 gun sonra yani en son degerim 111 cıktı. doktor dusuk cıktı diyor. düsük yapabilirsin yada dıs gebelik olabilir diyor. ama herhangi bir belirti yok bende dusuk yada dıs gebelikle ilgili. kanamam hic olmadı. buna benzer durumlar yasayan varmı. bu saglıklı bir gebelik mi? cevap bekliyorum ...
canım transfer çok güzeldi hiç acı hissetmedim. önce transfer edilecek 2emriyomu canlı canlı ekranda gösterdiler. sonrası okadar heyecanlıydıki çok tuaf oldum . eşimde girdi transfere. bize resimleri verdiler embriyoların. 2tane 1.kalite transfer yapıldı. inşallah sonuda hayırlısı:hooraylur
bugocum inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar.. bende yeni başladım umarım benimde güzel embriyolarım olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?