Herkese merhaba. Yardımm edınnn lutfenn yasayanlarr benımde bgn transferımın 8.gunu ve benımde yasa geregı tek embrıyo transfer edıldı 4 tane de donduruldu .bugune kadar hersey yolundaydı ılaclarım zamanında ıgnemm fıtılım ılk uc gun wc dısında kalkmadım ama sımdı ara ara kalkıyorum hafıf ev ıslerı yapıyorum ama moralım cook bozuk bgn acaıp bır agrım basladı adet sancıları gıbı o kadar moralım bozuldukı lutfenn bır seyler soyleyın tutmadıgını dusunuyorum kalksam sankı adet olucakmıs gıbı hıssedıyorum bır turlu moralımı yerıne getıremıyorumm((
bugocum inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar.. bende yeni başladım umarım benimde güzel embriyolarım olur.
ay inşallah inşalahhhh tutunmuşlardır .hepimizin yolunda gitsin dua ediyorum hepp herkeseee:dance:
canım hayırlısı neyse o olacak , biz elimizden geleni yapıyoruz artık gerisi allaha kalmış. kendini sıkma sakın. Benim transferim yapıldı , ertesi gün işe geldim. Bugün 3.günüm.Transferden sonra yatırmadılar bile zaten çok ileri rahmin içine bir yere bıraktıklarından haretket ile alakalı değilmiş. Ayrıcada doktor banada adet sancısı gibi sancıların olabilir sakın korkma tutunma sırasında böyle sancılar olur dedi.
Merhaba arkadaşlar .. Bende aranıza yeni katıldım yakında tüp bebek yaptıracağım... Hiç aşılama yaptırmadım.. Tahliller yaptırdık en son rahim filmi çekildim ve eşimde spermiyogram testi yaptırdı.. Ve sonuca göre aşılama olmuyor bize çünkü sayı ve hareketlilik çok az..
Size sormak isrediğim kanunen artık tek emriyo transfer edilecekti .. Bu özellerde geçerli mi? Çünkü ben devletteyim ve bu konu benim kafamı kurcalıyor.. Tek emriyo ile hamile kalma şansı çok düşük.. Ben özele geçmek istiyorum Devlet hastanesine hiç başlamayayım.. Bunun cevaplarsanız çok seviniirm.. Rahim filmim perşembe çekildi ve hala ağrılarım var bu da normal sanırım ?
canım benimmerkezim dilekçe karşılığı 2ebriyo transferi yaptı. Ama sakın kafana takma bunlar bahanesi allahımol dedikten sonra 1tanede tutar
NAsıl 2 embriyo transfer edildi yaşınız kaç?İlk denemenizmi?
canım bunun yaslan alakası yok
yası kucuk olanlarada 2 tarnsfer yapıolar
cogu ozle merkez bunu yapıor
dılaklce yazıolar oncedende 2 tup bebek denemesı yaptırdıgına daır
sana o sekılde ıkı tane embrıyo tarnsefr edıolar
Bu haksızlık az evvel sağlık bakanlığını aradım üzerine gideceğim bu olayın
nasıl gııdıceksın o kadar cok ozle merkez varkı hangı bırne dur dıcksın vede nerden bılıceksınkı
nasıl gııdıceksın o kadar cok ozle merkez varkı hangı bırne dur dıcksın vede nerden bılıceksınkı
En azından şimdi bir tanesini biliyoruz antalya tüp bebek merkezi aradım işte sağlık bakanlığı çok ilgilendi konuyla antalya tabibler odasınada başvurdum.
cnm agrı olması normal bana dr agrı kesıcı vermıstı gecer ama merak etme .tek embrıyo ya gelınce ewet benımte tek transfer edıldı sımdı beklemedeyım ozel bır klınıkteyım ve kanunen tek oldu 4 tane donduruldu .hem ılk tup bebek tedavım hem de kanun geregı boyle oldu benımde senın gıbı kaygılarım vardı ama allah ısterse tek de olsa olur cnm kafana takma
sımdı sız ozel bır merkeze gıtsenız sız böle denılse gelın dılkce cıkartalım
sıze 2 embrıyo transefr edelım dıe
hayır aslaaa transfer etmeyın haksızlık olur baskalarına dermısınızzzz
bence kımse demez bunu...
ozlellerın genelı yapıor bunu
bence adamına gore davaranıolar
cogu kısı var orda o sekılde yaptıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?