Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

canım hayırlısı neyse o olacak , biz elimizden geleni yapıyoruz artık gerisi allaha kalmış. kendini sıkma sakın. Benim transferim yapıldı , ertesi gün işe geldim. Bugün 3.günüm.Transferden sonra yatırmadılar bile zaten çok ileri rahmin içine bir yere bıraktıklarından haretket ile alakalı değilmiş. Ayrıcada doktor banada adet sancısı gibi sancıların olabilir sakın korkma tutunma sırasında böyle sancılar olur dedi.

Merhaba arkadaşlar .. Bende aranıza yeni katıldım yakında tüp bebek yaptıracağım... Hiç aşılama yaptırmadım.. Tahliller yaptırdık en son rahim filmi çekildim ve eşimde spermiyogram testi yaptırdı.. Ve sonuca göre aşılama olmuyor bize çünkü sayı ve hareketlilik çok az..
Size sormak isrediğim kanunen artık tek emriyo transfer edilecekti .. Bu özellerde geçerli mi? Çünkü ben devletteyim ve bu konu benim kafamı kurcalıyor.. Tek emriyo ile hamile kalma şansı çok düşük.. Ben özele geçmek istiyorum Devlet hastanesine hiç başlamayayım.. Bunun cevaplarsanız çok seviniirm.. Rahim filmim perşembe çekildi ve hala ağrılarım var bu da normal sanırım ?

valla moral olduu ıns guzel sonuclar alırız hepımız ben sanırım bgn yrn beklerım pazartesı kanda baktırırım 11 gun :) dayanamıyorum

cnm agrı olması normal bana dr agrı kesıcı vermıstı gecer ama merak etme .tek embrıyo ya gelınce ewet benımte tek transfer edıldı sımdı beklemedeyım ozel bır klınıkteyım ve kanunen tek oldu 4 tane donduruldu .hem ılk tup bebek tedavım hem de kanun geregı boyle oldu benımde senın gıbı kaygılarım vardı ama allah ısterse tek de olsa olur cnm kafana takma

canım benimmerkezim dilekçe karşılığı 2ebriyo transferi yaptı. Ama sakın kafana takma bunlar bahanesi allahımol dedikten sonra 1tanede tutar

NAsıl 2 embriyo transfer edildi yaşınız kaç?İlk denemenizmi?

NAsıl 2 embriyo transfer edildi yaşınız kaç?İlk denemenizmi?

canım bunun yaslan alakası yok
yası kucuk olanlarada 2 tarnsfer yapıolar
cogu ozle merkez bunu yapıor
dılaklce yazıolar oncedende 2 tup bebek denemesı yaptırdıgına daır
sana o sekılde ıkı tane embrıyo tarnsefr edıolar

Bu haksızlık az evvel sağlık bakanlığını aradım üzerine gideceğim bu olayın

nasıl gııdıceksın o kadar cok ozle merkez varkı hangı bırne dur dıcksın vede nerden bılıceksınkı

En azından şimdi bir tanesini biliyoruz antalya tüp bebek merkezi aradım işte sağlık bakanlığı çok ilgilendi konuyla antalya tabibler odasınada başvurdum.

En azından şimdi bir tanesini biliyoruz antalya tüp bebek merkezi aradım işte sağlık bakanlığı çok ilgilendi konuyla antalya tabibler odasınada başvurdum.

belkı tek embrıyo alanlar ıcın haksızlık haklısın ama
anne olmak ıcın caba gosteren yıllarca bekleyen ınsanlar ıcınde bence bıryandan sıkayet etmekte haksızlık gıbıme gelıor
cunku tek embrıyo yasası tamamen sacmalıkkkkkk bana gore
burdakı herkes ıcın sacma gelen bır sey bu.....

sımdı sız ozel bır merkeze gıtsenız sız böle denılse gelın dılkce cıkartalım
sıze 2 embrıyo transefr edelım dıe
hayır aslaaa transfer etmeyın haksızlık olur baskalarına dermısınızzzz
bence kımse demez bunu...

İlknurde cevap için teşekkürler..a.s

tabıkı demez haksızlıgı kanunu cıkaranlar yapıyo ınsıyatıf yapıp ımza attıranlar dııl keske hepsı yapsa

ozlellerın genelı yapıor bunu
bence adamına gore davaranıolar
cogu kısı var orda o sekılde yaptıran

ozlellerın genelı yapıor bunu
bence adamına gore davaranıolar
cogu kısı var orda o sekılde yaptıran

katılıyorum bnm tek embrıyo olayım hem bunyemın zayıf olması hem ılk denemen kalıtelı bır taneyle baslayalım dmesı dr umun vede cıkolata kıstı problemım var rıske gırmeyelım dedı bılemıyorum yanı olmadı olumsuz oldu demek bıle ıstemıyorum ama doındurulmuslardan 2 tane ıstıycem bende

evet valla bana da 2 tane koydu doktorum.hem de ben talep etmeden.kağıt mağıt imzalatmadan.gerçi hiç bir şeye yaramadı.yaptığı tedavi yarım yamalak kaldı amma.bence hatasını örtbas etmekti amacı.şansımı artırdı güyya.eğer isterseniz vereyim adını.gidin size de yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…