Valla arkadaşlarbanada koyalım 2 embriyo dese bende hemen tamam derim..
Kimsenin annelik psikolojisi ile başkalarına hakzılık mı yapıyorum demez.. Bu haksızlığı anne adayları değil devlet yapıyor..
Madem özellere bu kadar parayı veriyoruz 2 embriyo transfer edenleri araştırsın herkes..
Bu kadar para döküyoruz.. İnsanlar kredi çekiyor.. Şurdan burdan kısıyor.. Kolay mı bu kadar masrafı karşılamak.. 4.000 liralardan bahsediliyor 2 kere denesen 8.000 lira demek.. Bu bizim gibi 3-5 yıllık insanlar için bir araya getirilmesi zor bir mebla..
Bu sebetendirki 2 embriyo şansımı yükseltiyorsa hemen evet derim..
Hem maddi hem manevi anlamda bakıyorum olaya.. Yıllardır çektiğim özlem cabası..
Özellerde devlete bir nevi tepki göstererek yapıyorlar bu işi..
Hem devlet 3 çocuk yapın diyor hemde bizim önümüze engel koyuyor..Duygularımızla oynuyor..
valla moral olduu ıns guzel sonuclar alırız hepımız ben sanırım bgn yrn beklerım pazartesı kanda baktırırım 11 gun :) dayanamıyorum
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar bende özel bir merkezde yaptırıyorum tedavimi eğer bir yasa geldiyse buna herkesin uyması gerekiyor.Bu durumda suçlu olan doktor ve yapılan merkezdir.Sahte evrak düzenleyip işleme aldıkları için Allah ta razı gelmiyor zaten bu haksızlığa ve tutmuyo yaptıran arkadaşların!!
Ben gereken yerlere başvurdum ve incelemeye alınacaklar BUGO isimli üyede yasal olmadığından üyeliğini iptal etmiş gördüğünüz üzere herkes aynı parayı veriyor aynı umutla bekliyor nasıl çıkan her yasağa uyuyarsanız ve bu yasaktır deniyorsa bunada uyulması gerekiyor.Sizlerde elinizi vicdanınıza koyun ve öğrendiğiniz bu tip merkezler 184 SAĞLIK BAKANLIĞI hattına başvurun!!!
kesınlıkle kımse demez yok bana koyma dıe
tek ermbrıyolar neden tutumuor?
gozumun onunde bırıne cıft embrıyo konulsun
asla vede asla sıkayet etmem
cunku ben suan annelık hakkımı yasaya gore yonetıpte acı cekenlerdenım
benım cektıgım acıyı bıldıgım ıcınde baskalarına haksızlık yapamam
suc ne doktorun ne merkezın......su tamemen yasadaa....
allh ıcın hangı yasaya uyuluyor bu memlekette
neden onları sıkayet etmıorsunuzda
bu kadar kutsal bır sey ıcın hukumete ortaklık yapıp sızde bızlere sınır koymus oluyorsunuz anlamadım?
ayrıca ben senın yerınde olsaydım
antalya tup bebek merkezını atrayıp sıkayet edene kadar
gıder orda cıft embrıyo transefr ettırırdım :)))))))
ESRA CNM sen nasılsın naptın başladınmı bayadır sadece bakıp çıkabiliyodum okuyamadımda inş cnm sen hayırlı haberlerle geliceksin
arkadaşlar lucrinle adet olamadım bugün doktor lucrini bıraktırdı adet olmayı bekleyecm doktorum adet olman biraz zamn alabilir dedi. çok moralim bozuldu..
canım stresten olmamışsındır rahatlat kendini. olurun inşallaharkadaşlar lucrinle adet olamadım bugün doktor lucrini bıraktırdı adet olmayı bekleyecm doktorum adet olman biraz zamn alabilir dedi. çok moralim bozuldu..
yarın doktorlan ılk gorusmemızı yapıp ya ALLAH dıyıp baslıoruz tedavımıze,
ınş1.5 2 ay sonrada gusel haberlerlen aranıza donecegımmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?