Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Valla arkadaşlarbanada koyalım 2 embriyo dese bende hemen tamam derim..
Kimsenin annelik psikolojisi ile başkalarına hakzılık mı yapıyorum demez.. Bu haksızlığı anne adayları değil devlet yapıyor..
Madem özellere bu kadar parayı veriyoruz 2 embriyo transfer edenleri araştırsın herkes..
Bu kadar para döküyoruz.. İnsanlar kredi çekiyor.. Şurdan burdan kısıyor.. Kolay mı bu kadar masrafı karşılamak.. 4.000 liralardan bahsediliyor 2 kere denesen 8.000 lira demek.. Bu bizim gibi 3-5 yıllık insanlar için bir araya getirilmesi zor bir mebla..
Bu sebetendirki 2 embriyo şansımı yükseltiyorsa hemen evet derim..
Hem maddi hem manevi anlamda bakıyorum olaya.. Yıllardır çektiğim özlem cabası..
Özellerde devlete bir nevi tepki göstererek yapıyorlar bu işi..
Hem devlet 3 çocuk yapın diyor hemde bizim önümüze engel koyuyor..Duygularımızla oynuyor..

kesinlikle katılıyorum bilgem.
biz transferden önce yasa çıkınca kıbrısa gitmeye karar vermiştik araştırmalarımızı yapıp irtibata bile geçmiştik ama ankaradaki tüp doktorumla tel de konuştum tam söylemese de gelin dedi gittik iki tane koydu saolsun.tutmadı ama olsun. inşallah 8 gün sonrda donmuş iki bebişimi koyacak. inşallah tutunurlar rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin...

benim ilk denememde 3 tane embriyo transfer edilmişti.o zaman yasa çıkmamıştı.malesef 2.denememde yasaya takıldık ve doktoruma ısrar etmeme rağmen tek embriyo koydu.bu sefer 3.denemem ve 2 embriyo transfer edildi.herşey kısmet inş.bu sefer olur..

hersey kısmet kızlar tek de ıkı de allak ne derse o olur sadece katıldıgım nokta ewet sansımızla oynanıyor o oluyor .bnm yumurtalarım toplanmıs transfer ıcın tel beklıyordum ve aradıkarında 5 tane saglıklı ve bgn 12 de 1 tane 8 hucre transferı yapılacak dedıler ılk sordugum neden 2 tane degıl tek oldu :)))) oda bana yasadan bahsettı ben yemedım ıcmedım orda transfer ıcın beklerdekn bıle dr ılk bunu sordum oda bunyen zayıf 1 tane kalıtelı olsun tek olsun dedı zten gozum bısey gormuyodukı heyecandan.ıns dıyorum aslında agzıma dahı almak ıstemıyorum 2 gun sonra olumsuz sonuc alırsam dondurulmus 4 tane embrıyom var 2 tane ıstıcem ıns sorun olmaz ve ıns gerek kalmaz

Allh herkes ıcın herseyım hayırlıını versın
1 tane olsun saglıklı sıhatlı vede hayırlı olsun ınşşşşşşşşşşşşşşş
bence doktorlar deıl bu yasayı getıren hukumet basındakı ınsanlar haksızlık edıor

Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar bende özel bir merkezde yaptırıyorum tedavimi eğer bir yasa geldiyse buna herkesin uyması gerekiyor.Bu durumda suçlu olan doktor ve yapılan merkezdir.Sahte evrak düzenleyip işleme aldıkları için Allah ta razı gelmiyor zaten bu haksızlığa ve tutmuyo yaptıran arkadaşların!!
Ben gereken yerlere başvurdum ve incelemeye alınacaklar BUGO isimli üyede yasal olmadığından üyeliğini iptal etmiş gördüğünüz üzere herkes aynı parayı veriyor aynı umutla bekliyor nasıl çıkan her yasağa uyuyarsanız ve bu yasaktır deniyorsa bunada uyulması gerekiyor.Sizlerde elinizi vicdanınıza koyun ve öğrendiğiniz bu tip merkezler 184 SAĞLIK BAKANLIĞI hattına başvurun!!!

tutan arkadasların sayısıda cok canım
tutmaması yasaylan alakalı deıl rabbımın ızın vermeyısıylen alakalı
ona bakarsan tek embrıyolarında tutmayaı cok....
bu sekılde kıyaslama bence
yasa tamamen sacma
annelık hakkı bu
sence buna yasa gerekırmı?
bugun doktor olsam bende böle bır yasayı cıgnerdım

kesinlikle katılmıyorum bu söylediklerine. esranın da dediği gibi tek konup tutmayanların neden tutmuyor öyleyse. aynı gün transferimiz yapıldı bir arkadaşla onun tuttu. rabbim izin verirse olur hayırlısını ancak allah bilir. "Allah razı gelmiyor ondan tutmuyor" demen bence incitici. biraz daha dikkat!!!

kesinlikle esraya katılıyorum. özlemyalçınkaya cım sana da böle teklif gelse yok ben yasaya aykırı davranmayayım sonra allah razı gelmez hiç tutmaz bir tane yeterli dermiydiniz sanmıyorum. bi problem çıkacaksa ben sorumluluğu alırım.
allah iki tane koyan tüm doktorlardan razı olsun. ümitlerimizi artırdılar.
şikayet etmenize ise çok şaırdım!!. sanki aradığınız yerler bilmiyormu yapmayın allah aşkına lütfen bunlar nasip meselesi.
sevgiler...

özlemcim üzüntünü anlıyabiliyorum şimdi sen neden bana tek transfer oldu diye düşünüyosun belki de.ama senin de başına gelse yok ben kabul edemem bu yasal bişey değil der miydin doktora?bide böyle düşün.bence de bu yasayı çıkarıp bizi bu hale koyanların suçudur bu.ne doktorun ne de bizlerin suçu...
rabbim istedikten sonra herşekilde olur.2.gün kalitesi düşük olan tek embriyoyla bile hamile kalan arkadaşım var benim.

kesınlıkle kımse demez yok bana koyma dıe
tek ermbrıyolar neden tutumuor?
gozumun onunde bırıne cıft embrıyo konulsun
asla vede asla sıkayet etmem
cunku ben suan annelık hakkımı yasaya gore yonetıpte acı cekenlerdenım
benım cektıgım acıyı bıldıgım ıcınde baskalarına haksızlık yapamam
suc ne doktorun ne merkezın......su tamemen yasadaa....
allh ıcın hangı yasaya uyuluyor bu memlekette
neden onları sıkayet etmıorsunuzda
bu kadar kutsal bır sey ıcın hukumete ortaklık yapıp sızde bızlere sınır koymus oluyorsunuz anlamadım?

ayrıca ben senın yerınde olsaydım
antalya tup bebek merkezını atrayıp sıkayet edene kadar
gıder orda cıft embrıyo transefr ettırırdım :)))))))

bende sizlere katılıyorum cnm hiç kimse 2 atalım diyen bi doktora yok ben yasaya uyarım demez ama herşey allahtan bana bu sefer 2 tarnsfer edildide noldu yine yok allahım nezaman nasip ettiyse ozaman olacak oyüzden hiç bir hastaneyede doktorada tepkimiz olamaz onlarda hastalarının şansını arttırıyor kimi yerde yasaya uyuyor bizde yasaya uyg un yere gitmişiz kader işi budur eyer şansımın azaldığını düşünüyosamda bende öyle byer araştırır oraya giderdim evet burası türkiye kim neye uyuyoki

ESRA CNM sen nasılsın naptın başladınmı bayadır sadece bakıp çıkabiliyodum okuyamadımda inş cnm sen hayırlı haberlerle geliceksin

geçmiş olsun emim cim hepimiz yaşadık allah bir daha yaşatmasın ve inşallah bu denememizde bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsular

arkadaşlar lucrinle adet olamadım bugün doktor lucrini bıraktırdı adet olmayı bekleyecm doktorum adet olman biraz zamn alabilir dedi. çok moralim bozuldu..

ESRA CNM sen nasılsın naptın başladınmı bayadır sadece bakıp çıkabiliyodum okuyamadımda inş cnm sen hayırlı haberlerle geliceksin

yarın doktorlan ılk gorusmemızı yapıp ya ALLAH dıyıp baslıoruz tedavımıze,
ınş1.5 2 ay sonrada gusel haberlerlen aranıza donecegımmmmm :)

arkadaşlar lucrinle adet olamadım bugün doktor lucrini bıraktırdı adet olmayı bekleyecm doktorum adet olman biraz zamn alabilir dedi. çok moralim bozuldu..
canım stresten olmamışsındır rahatlat kendini. olurun inşallah

yarın doktorlan ılk gorusmemızı yapıp ya ALLAH dıyıp baslıoruz tedavımıze,
ınş1.5 2 ay sonrada gusel haberlerlen aranıza donecegımmmmm :)

aminnn canım hadi bakalım inşallah. cümlemize :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…