geçmiş olsun emim cim hepimiz yaşadık allah bir daha yaşatmasın ve inşallah bu denememizde bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsular
yarın doktorlan ılk gorusmemızı yapıp ya ALLAH dıyıp baslıoruz tedavımıze,
ınş1.5 2 ay sonrada gusel haberlerlen aranıza donecegımmmmm :)
hadi hayırlısı cnm benim güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz umarım bebişin sana sıkı sıkı tutunur
slm kızlar ii akşamlar bende genetiğe kan verdim sonucu 3 hafatada felen çıkıomuş ama nedense benim de pek hevesim isteğim kalmadı her iki denememde pozitf aldım ama önemli olan ALLAH tamamına erdirsin başladığımız işi esra inş cnm sende mutlu haberleri verirsn
ay inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sen neden gırmıosun pek
Arkadaşlar pzt görüşme ile birlikte bir kaç ay içinde tedavim başlıyor.. Fakat bana direk mikroenjesiyon dedi doktor.. Sperm azlığı morfoloji falan filandan dolayı..
Hakkımızda hayırlısı olsun.. Tedaviye başlayacaklar yada başlayıp sonucunu öğrenecek arkadaşlarıma şimdiden hayırlısını diliyorum.. Umarım allah sabrınızı mükafatlandırır..
Allah'ın izni ile bende o aşamalara gelsem , müjdeli haberleri alsam adağım var arkadaşlar..
Allah'ım bizede anne olmayı , bebeklerimizi kucaklarımza almayı nasip et, Sitemden elemden kederden uzak tut.. Amin !
kızlarrr tedavileriniz hayırlı olsun
kızlarrr tedavileriniz hayırlı olsun
Arkadaşlar pzt görüşme ile birlikte bir kaç ay içinde tedavim başlıyor.. Fakat bana direk mikroenjesiyon dedi doktor.. Sperm azlığı morfoloji falan filandan dolayı..
Hakkımızda hayırlısı olsun.. Tedaviye başlayacaklar yada başlayıp sonucunu öğrenecek arkadaşlarıma şimdiden hayırlısını diliyorum.. Umarım allah sabrınızı mükafatlandırır..
Allah'ın izni ile bende o aşamalara gelsem , müjdeli haberleri alsam adağım var arkadaşlar..
Allah'ım bizede anne olmayı , bebeklerimizi kucaklarımza almayı nasip et, Sitemden elemden kederden uzak tut.. Amin !
yarın doktorlan ılk gorusmemızı yapıp ya ALLAH dıyıp baslıoruz tedavımıze,
ınş1.5 2 ay sonrada gusel haberlerlen aranıza donecegımmmmm :)[/QU
Esracım nasıl geçti görüşmen
sagol canım rabbım kımsenın emeklerını bos cevrmesın ınşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?