Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

geçmiş olsun emim cim hepimiz yaşadık allah bir daha yaşatmasın ve inşallah bu denememizde bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsular

tşkler cnm inş bakalım eyer ben başlarsam 4. denemem olacak ama şuan soğumadım bu işten dersem yalan olur ilki gibi hevesim kamadı allah her isteyene versin inş

slm kızlar ii akşamlar bende genetiğe kan verdim sonucu 3 hafatada felen çıkıomuş ama nedense benim de pek hevesim isteğim kalmadı her iki denememde pozitf aldım ama önemli olan ALLAH tamamına erdirsin başladığımız işi esra inş cnm sende mutlu haberleri verirsn

sagol canım rabbım kımsenın emeklerını bos cevrmesın ınşşşşşşşş

ay inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sen neden gırmıosun pek

bu ara genelde dışardaydım cnm girsemde pek bakamadımm evde olduğum zamanda misafirim vardı oyüzden bundan sonra rahatım biraz girerirm artık tedavi sürecini paylaşırız inş hayırlı sonuç olacak

Arkadaşlar pzt görüşme ile birlikte bir kaç ay içinde tedavim başlıyor.. Fakat bana direk mikroenjesiyon dedi doktor.. Sperm azlığı morfoloji falan filandan dolayı..
Hakkımızda hayırlısı olsun.. Tedaviye başlayacaklar yada başlayıp sonucunu öğrenecek arkadaşlarıma şimdiden hayırlısını diliyorum.. Umarım allah sabrınızı mükafatlandırır..
Allah'ın izni ile bende o aşamalara gelsem , müjdeli haberleri alsam adağım var arkadaşlar..
Allah'ım bizede anne olmayı , bebeklerimizi kucaklarımza almayı nasip et, Sitemden elemden kederden uzak tut.. Amin !

hadi şimdiden hayırlısı cnm inş sende güzel haberlerle aramıza dön allahım o dönemi yaşayan herkese sabır ve kolaylık versin sonunuda kucaklarımız dolu olarak mükafatlandırsın

Deryam sayfaya tıkladığımda sayfa bulunamıyor yazıyor ..Bende katılmak isterim ..
Ve çok mutlu olurum..

Amin canımmm.Allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kılsın İnşallahhh

bugun gorustuk haftaya olacak olan adetımı beklıorum randevu alıp
2.veya3. gunu gıdıp esımlen bırlıkte tahlıller verecegızzz
protokol nasıl olacak doktor ona karar verecek.....
hayırlısı bakalımmmmm

Esra tedavin hayırlı olsun canım.. Umarım herşey senin ve eşinin istediği gibi olacaktır dualrım seninle..
Derin iyi dileklerin için teşekkür ederim.. Bende Pzt günü ilk görüşmeme gidiyorum .. Esracığım gibi bende de heyecan var..
Esra daha önce aşılama yada tüp bebek denemişmiydin ? Hsh ,hormon tatlillerini halletin mi arkadaşım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…