- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Esra tedavin hayırlı olsun canım.. Umarım herşey senin ve eşinin istediği gibi olacaktır dualrım seninle..
Derin iyi dileklerin için teşekkür ederim.. Bende Pzt günü ilk görüşmeme gidiyorum .. Esracığım gibi bende de heyecan var..
Esra daha önce aşılama yada tüp bebek denemişmiydin ? Hsh ,hormon tatlillerini halletin mi arkadaşım ?
amin cnm ALLAH inşallah bizim kucaklarımızıda doldurur ama ben biraz erteleyecek gibiyim 3.tedaviyi...:umursamaz:
İnşallah hepimizin ilk ve son denemsi olur..Ben tam 3 yıllık evliyim .. Aslındas 2 yıl bekledim eşim varikosel falan oldu derken 3 yılı tamamladık.. O yüzden rapor alacağım ..
Hakkımızda hayırlısın :)
bugun gorustuk haftaya olacak olan adetımı beklıorum randevu alıp
2.veya3. gunu gıdıp esımlen bırlıkte tahlıller verecegızzz
protokol nasıl olacak doktor ona karar verecek.....
hayırlısı bakalımmmmm
Hadi hayırlısı:)))
İnşallah hepimizin ilk ve son denemsi olur..Ben tam 3 yıllık evliyim .. Aslındas 2 yıl bekledim eşim varikosel falan oldu derken 3 yılı tamamladık.. O yüzden rapor alacağım ..
Hakkımızda hayırlısın :)
canım hayırlısı olsun , tez zamnda bebişine kavuş inş..
Arkadaşlar internette okudum hamile bayanlar kesinlikle ananas,maydonoz,nane ve çekiredek yemesin diyor..Kafam karıştı kk nde de herkes ananas ve kabak çekirdeği öneriyor...Sizce ne yapalım?canım benim transferim bugün oldu.tuvalet ihtiyacım dışında pek kalkmıyorum yataktan. 5 gün rapor aldım.işe gitmeyeceğim.Anacığım da geldi benim yanımda. ilaçlarımı zamanında içmeye dikkat ediyorum. ananas aldık 3-4 dilim yiyeceğim günde.bol bol sıvı alıyorum.doktorum gaz yapan yiyecek ve içeceklerden uzak durmamı söyledi. kendime kibar davranıyorum anlayacağın. :)) bir de bebeklerimin resmine bakıp bol bol dua edip, Rabbime hayırlısını vermesi için yalvarıyorum.
sen ve isteyen herkes bebeğine kavuşsun inşallah...
Arkadaşlar internette okudum hamile bayanlar kesinlikle ananas,maydonoz,nane ve çekiredek yemesin diyor..Kafam karıştı kk nde de herkes ananas ve kabak çekirdeği öneriyor...Sizce ne yapalım?
Derin 8 yumurta bence çok iyi hayırlı olsun.. Ağrıların gayet normal .. Yumurta toplamadan sonra genellikle oluyormuş canım ..
Arkadaşlar maydonuzun ısıragn otu gibi söktürücü özelliği varmış ben bunu çok duydum hem burdan hem çevremden fakat çekirdek ve ananas ilk defa duyuyorum ..
Kızlar merhabaopuyorumnanaktanbugün yumurtalarım toplandı ama karın bölgemde hala hareket ettiğimde özellikle çok acıyo yaaa:gitme:çok korktum bu günniyeyse masada zangır zangır titredimsempatiksalakcinniuyandıktan sonra da biraz çıkardım kaydirigubbakcemile2şimdi iyiyim aslında ama doktorum sen çok heyecanlısın transerinde anestezi olacaksın dediiii (((Hiç duymadım burda öle bişi de:dzemuszemusSekiz yumurta toplandı ne dersiniss kıslaarr:hulya:
transfer zor değilki hatta bebişi koyduğu yeri görüyorsun ve o an dunyanın en mutlu insanı oluyosun.allah hepinize yaşatsın inşallah.
neden anestezi demişler bilemiyorum tabi.ben duymadım
bu arada ben kabak çekirdeği ve ananas (taze)bol bol yedim.sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?