Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

cok tsk ederım canım......Allh razı olsun
EET YA MERKEZE GIDINCE COK HEYECANLANIORUM
eve gelınce hersey eskıye donuor :)
canım ben daha once hıc bır sey yaptırmadım asılmaa falan
bızım asırı dusk bır sperm sayımız var
o yuzden yaptırmadık asılama
1.5 yıllık evlıyım
ayrıca bu ılk denemem
dılerım rabbımden son denemem olurrrrrrrr

İnşallah hepimizin ilk ve son denemsi olur..Ben tam 3 yıllık evliyim .. Aslındas 2 yıl bekledim eşim varikosel falan oldu derken 3 yılı tamamladık.. O yüzden rapor alacağım ..
Hakkımızda hayırlısın :)

inşallah ilk ve son olur canım gerçekten çok sitresli uorucu bişr süreç ALLAH IM yar ve yardımcımız olsun

bugun gorustuk haftaya olacak olan adetımı beklıorum randevu alıp
2.veya3. gunu gıdıp esımlen bırlıkte tahlıller verecegızzz
protokol nasıl olacak doktor ona karar verecek.....
hayırlısı bakalımmmmm

Hadi hayırlısı:)))

mersenem çok teşekkür ederim canım..
Gelişmeleri yazın haa:)))

canım hayırlısı olsun , tez zamnda bebişine kavuş inş..

Arkadaşlar internette okudum hamile bayanlar kesinlikle ananas,maydonoz,nane ve çekiredek yemesin diyor..Kafam karıştı kk nde de herkes ananas ve kabak çekirdeği öneriyor...Sizce ne yapalım?

Kızlar merhabaopuyorumnanaktanbugün yumurtalarım toplandı ama karın bölgemde hala hareket ettiğimde özellikle çok acıyo yaaa:gitme:çok korktum bu günniyeyse masada zangır zangır titredimsempatiksalakcinniuyandıktan sonra da biraz çıkardım kaydirigubbakcemile2şimdi iyiyim aslında ama doktorum sen çok heyecanlısın transerinde anestezi olacaksın dediiii(((Hiç duymadım burda öle bişi de:dzemuszemusSekiz yumurta toplandı ne dersiniss kıslaarr:hulya:

Derin 8 yumurta bence çok iyi hayırlı olsun.. Ağrıların gayet normal .. Yumurta toplamadan sonra genellikle oluyormuş canım ..

Arkadaşlar maydonuzun ısıragn otu gibi söktürücü özelliği varmış ben bunu çok duydum hem burdan hem çevremden fakat çekirdek ve ananas ilk defa duyuyorum ..

saol canıımmmmmm:)herkes kolayy gibii sölüyodu zorlanınca moralim bozulduu:gitme:

canım aynı şekilde bende çok heyecanlanıyorum tadaviye başlayınca.ama transferde anestezi ilk defa duyuyorum.kızlar hiç anestiziyle transfer olan var mı?

transfer zor değilki hatta bebişi koyduğu yeri görüyorsun ve o an dunyanın en mutlu insanı oluyosun.allah hepinize yaşatsın inşallah.
neden anestezi demişler bilemiyorum tabi.ben duymadım
bu arada ben kabak çekirdeği ve ananas (taze)bol bol yedim.sorun yok

cok gusel bır dugu maşşşş
darısı bıze ınşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…