Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

O günleri görecek miyiz acepp?
Yumurta toplama transfer ahhh ahh gelir mi günler?
Dert bende derman sende allah'ım :))

Arkadaşlar internette okudum hamile bayanlar kesinlikle ananas,maydonoz,nane ve çekiredek yemesin diyor..Kafam karıştı kk nde de herkes ananas ve kabak çekirdeği öneriyor...Sizce ne yapalım?

selam canım
benimde transferimin ikinci günü kahverendi lekelenmelerim olmuştu .
bende duyduğum kadar ile ananas tutunmaya yardımcı oluyor diye aldım yedim .
kanama halinde olmaya başladı şu anda adet kanaması şeklinde kanamam var .
ananasın kanı sulandırma özelliği varmış mümkünse ben sana yeme derim
ben çok pişmanım cidden . çok moralim bozuldu. hiç ümidim kalmadı .
doktorunun dediği şeyler dışında bir şey yeme
balık ye çiğ et salam sucuk vs gibi şeyler yeme
soğan ve maydoz kesinlikle yeme
bitki çaylarından uzak dur
bunlar dışında normal beslenmene devam et süt iç yoğurt ye .
dilerim bebişin tutunur sımsıkı sana .

selam arkadaşlar.. Benimde transferimin 2. günü bugün. Evde istirahat halindeyim. bir taraftan ananas yerken bir taraftan da sizi okuyorum. Şu an rahmimde 3 tane embriyo var aslında ikisi normal gelişiminde ama 3. yü de vermişler, çöpe gitmesin diye( anlamadım ama) neyse ayaklarımı ve belimi sıcak tutmaya çalışıyorum. Doğal meyve suları içiyorum. Benim yaptıklarım bunlar. Yumurta toplama işleminden sonra karnımda gaz ağrısı gibi ağrı oluyor, hatta bazen saplanıyor.Şu anda da devam ediyor ara ara.. Hafif kahve lekelenmem var. :sinifsinif:

kabak çekirdeği ve badem
zararı yok günde bir avuç abartmadan yiyebilirsiniz bence naçizane tavsiyem

Arkadaşım merhaba hayırlııı uğurluu olsunnnnopuyorumnanaktanHerşey bitmiş şimdi sıradaa bize güsel haberlerini beklemek kalmışzemuszemuscanım nolur bana bi yardım et psikolojim çok bozulduu:sinifsinif:Ben cmt yumurta toplattım o günden beri beter haledeyimmm:gitme:gaz ağrısı gibi saplanan ağı aynı zamanda yara varmış sanki karnımda gibi bir hiss ile acıı:gitme:resmen bittim tuvalete gitmek eziyett:sinifsinif:dün gece mütiş kramplarla uyandımm tuvaletim ve gazım olduğu içinmiş sanırım tuvalette neredeyse 10 dk bekledim kabız olmamama hatta nerdeyse yarı ishal gibi olmasına rağmen:sinifsinif:şu an çok umutsuzummm:sinifsinif:bana doktorum çok heyecanlısın ttansferde anestezi vericez dedi ben şu anda o masaya nasıl çıkarının derdindeyim:gitme:gerçi dün önceki gün iki büklüm yürüyebiliyor doğrulamıyordum bu sabah daha dik yürüyorum:bilmiyorumkismileVe inanılmaz korkuyorum bu durum olumsuz etkilerse diyeee:2:aradım daha yoklar bu sabah transfer günü belli olacaktı:sinifsinif:Herkes regli ağrısı vs diyor benim ki hiç öle diil ve bu durumun sonuca yansımasından çok korkuorumsenin anlattıkların benimkine yakın gibi geldi şu gaz hissi falan şimdi sence kabız olmasamda bu tuvaletteki durum etkilermi?ya da geçermi

slm . üzülme cnm o agrıların hepsi normal bizde yasadık . ben bugun transferimin 8. günündeyim . bende anestezi altında oldum emin ol anestezisiz daha sitresli oluyo böle iyi sakın korkma hersey cok güzel olacak . anesteziyi tüm arkadaslarıma yani sitrese giren panik yapan catısı dar olan canı cok yanan arkadaslara tavsiye ederim . kesinlikle bişe hissetmiyosun ben hatta uyanmaya calısırken elimi karnıma koyum bebegim diye aglamısım :) esim öle söledi cok duygulandım tuttumuki acaba .... ins hayırlısı hepimiz için

Sıla saol arkadaşım Allah razı olsun sendenn:sinifsinif:gerçekten şu an çok kötü hissediodum kendimmmisanki bi tek benim bu kadar ağrıyo gibi geldi herkesin daha kolay diyebi de sonucu etkilerse diye çok korktum8. günün mü:))))opuyorumnanaktanhiçbişi kalmamış maşallahh yaaaaopuyorumnanaktaninşallah güsel haberlerini alıcaz burdaannn:)hepbirlikte sevinicess:)bol boıl dua edicem sana ve tüm güsel arkadaşlarımaaHerşey bitmiş çok az bi zaman kalmış harika bişi buu:)zemuszemusAllah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın arkadaşımmm hayırlı haberlerini bekliyorumBeni çok rahatlattın Allah razı olsun sendeennnn:teselli:

cnm benim saol ahlah hepimizin gönlüne göre versin anne olmak bizimde hakkımız

ananasıda ben burda okudum ıı deıl kanı sulandırıor dıe
balık yenılmesı gereken bişi dıe bılıorum
burda gene yemeyın yazılms :)

nazım nasılsın canım?

derın bu kadar stres yapma canım benım.benımde catım dar hele ben o agrıya nasıl dayanacam anlamırum.yaptıracagım yerde anestezi yokmus.yapmıoruz dediler:)senınkını bana yapsalar keske :))))))

majesteleri vede sıla rabbım gonlunuze gore versın ınş hayırlı haberlerınızı alırız

saol cnm allah razı olsun sanada gönlüne göre versin

slm kızlar ekimin 20 si gibi transferim olucak bir aksilik çıkmazsa okuduğum kadarıyla en az 3 gün dinleniyorsunuz evde ben çalıştığım için şimdiden izin ayarlamak istiyorum kendime daha önce bu işlemleri atlatmış arkadaşlrdan yardım istiyorum kaç gün dinlenmeliyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…