amin canım inşallah
O günleri görecek miyiz acepp?
Yumurta toplama transfer ahhh ahh gelir mi günler?
Dert bende derman sende allah'ım :))
embrıyonun resmını verıolar demı kızlar
Arkadaşlar internette okudum hamile bayanlar kesinlikle ananas,maydonoz,nane ve çekiredek yemesin diyor..Kafam karıştı kk nde de herkes ananas ve kabak çekirdeği öneriyor...Sizce ne yapalım?
canım sen denemedin mi ne zxaman düşünüyosunn öyle bir ah dmişinki merak ettimm:)
veriyorlar canım benim ikiside bende ama kendilerii yanımda deilll inşallah bir gün oda olur cümlemizee:Saruboceq:
selam arkadaşlar.. Benimde transferimin 2. günü bugün. Evde istirahat halindeyim. bir taraftan ananas yerken bir taraftan da sizi okuyorum. Şu an rahmimde 3 tane embriyo var aslında ikisi normal gelişiminde ama 3. yü de vermişler, çöpe gitmesin diye( anlamadım ama) neyse ayaklarımı ve belimi sıcak tutmaya çalışıyorum. Doğal meyve suları içiyorum. Benim yaptıklarım bunlar. Yumurta toplama işleminden sonra karnımda gaz ağrısı gibi ağrı oluyor, hatta bazen saplanıyor.Şu anda da devam ediyor ara ara.. Hafif kahve lekelenmem var. :sinifsinif:
slm . üzülme cnm o agrıların hepsi normal bizde yasadık . ben bugun transferimin 8. günündeyim . bende anestezi altında oldum emin ol anestezisiz daha sitresli oluyo böle iyi sakın korkma hersey cok güzel olacak . anesteziyi tüm arkadaslarıma yani sitrese giren panik yapan catısı dar olan canı cok yanan arkadaslara tavsiye ederim . kesinlikle bişe hissetmiyosun ben hatta uyanmaya calısırken elimi karnıma koyum bebegim diye aglamısım :) esim öle söledi cok duygulandım tuttumuki acaba .... ins hayırlısı hepimiz için
Sıla saol arkadaşım Allah razı olsun sendenn:sinifsinif:gerçekten şu an çok kötü hissediodum kendimmmisanki bi tek benim bu kadar ağrıyo gibi geldi herkesin daha kolay diye bi de sonucu etkilerse diye çok korktum 8. günün mü:))))opuyorumnanaktanhiçbişi kalmamış maşallahh yaaaaopuyorumnanaktaninşallah güsel haberlerini alıcaz burdaannn:)hepbirlikte sevinicess:)bol boıl dua edicem sana ve tüm güsel arkadaşlarımaa Herşey bitmiş çok az bi zaman kalmış harika bişi buu:)zemuszemusAllah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın arkadaşımmm hayırlı haberlerini bekliyorum Beni çok rahatlattın Allah razı olsun sendeennnn:teselli:
ananasıda ben burda okudum ıı deıl kanı sulandırıor dıe
balık yenılmesı gereken bişi dıe bılıorum
burda gene yemeyın yazılms :)
nazım nasılsın canım?
Derın bu kadar stres yapma canım benım.benımde catım dar hele ben o agrıya nasıl dayanacam anlamırum.yaptıracagım yerde anestezi yokmus.yapmıoruz dediler:)senınkını bana yapsalar keske :))))))
majesteleri vede sıla rabbım gonlunuze gore versın ınş hayırlı haberlerınızı alırız
saol cnm allah razı olsun sanada gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?