selam arkadaşlar.. Benimde transferimin 2. günü bugün. Evde istirahat halindeyim. bir taraftan ananas yerken bir taraftan da sizi okuyorum. Şu an rahmimde 3 tane embriyo var aslında ikisi normal gelişiminde ama 3. yü de vermişler, çöpe gitmesin diye( anlamadım ama) neyse ayaklarımı ve belimi sıcak tutmaya çalışıyorum. Doğal meyve suları içiyorum. Benim yaptıklarım bunlar. Yumurta toplama işleminden sonra karnımda gaz ağrısı gibi ağrı oluyor, hatta bazen saplanıyor.Şu anda da devam ediyor ara ara.. Hafif kahve lekelenmem var. :sinifsinif:
slm kızlar ekimin 20 si gibi transferim olucak bir aksilik çıkmazsa okuduğum kadarıyla en az 3 gün dinleniyorsunuz evde ben çalıştığım için şimdiden izin ayarlamak istiyorum kendime daha önce bu işlemleri atlatmış arkadaşlrdan yardım istiyorum kaç gün dinlenmeliyim sizce
selam lotus ayni hafta benimde transferim olucak allahin izniyle.
Transferden Günü ve ondan sonra iki gün yeterliymis.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim benimde tüm dualarım sizinle.. Bugün yine arkadaşla konuşurken hüngür hüngür ağladım. Kendimi tutamıyorum. psikologla görüşmüştüm tüp bebek paketinin içinde bana bu huyumu bırakmamı söyledi.. senağlama derin diyafram nefesleri al günde 3-4 kere 20 şer defa bunu yap dedi. Ayrıca beslenmeme dikkat etmemi, el oyalayıcı işler yapmamı söyledi(örgü, resim, yap-boz gibi)
Seryadcım bilgi istemişsin. Ben 32 yaşımdayım. 2. denemem ama ilkinde transfer gerçekleşmemişti(yumoşlarım erken çatlamış kafamçokkarıştı) Bu uygulamamda Lina kadın sağlığı merkezinde Şükran hanıma gittim. Kendisi işlemleri HRS de yapıyor, teknolojik olarak çok iyi diye..
Hayırlısı bakalım, hepimiz için.
majestteemm saol canımm:)transferim bu öğlen olduukaydirigubbakcemile3hafif uyku haliylee panikimden dolyııı)))))))şu an ağrılar var ama sorun diill cnmmm:)))ama cmtden beri biitiim doruuusuudün gece çığlık çığlığa uyandıım dorusu berbattı ama bünye meselesii:)beni bulur iklginç durumlaarr.)bilgeemm esraaaa arzuu sılaaa tüm canllarrrr moralleri yüksek bebişlerimisi sıkı tutcazz Allllaaah cümlemizin yar ve yardımcısı olsuuuummmm:Saruboceq:
seryad vede lotus hayırlı haberlerınızı alırız ınşşşş
ayrıca bılgecıgım ınşşşşşşşşşş
majestteemm saol canımm:)transferim bu öğlen olduukaydirigubbakcemile3hafif uyku haliylee panikimden dolyııı)))))))şu an ağrılar var ama sorun diill cnmmm:)))ama cmtden beri biitiim doruuusuudün gece çığlık çığlığa uyandıım dorusu berbattı ama bünye meselesii:)beni bulur iklginç durumlaarr.)bilgeemm esraaaa arzuu sılaaa tüm canllarrrr moralleri yüksek bebişlerimisi sıkı tutcazz allllaaah cümlemizin yar ve yardımcısı olsuuuummmm:saruboceq:
kızlar tup bebekte hepınız rahım fılmı cektırdınızmı ?
ben tüp bebekten önce çektirmiştim ilk tedaviye başlarken
ben de tüp bebeğe başladım ilaçlarımı kullanıyorum ama rahim filmi bana da çekilmedi.
Rahim filmi tedavinin ilk aşamalarında olacak birşeydir. Eğer direk tüp bebeğe karar verildiyse rahim filmine gerek yok diye biliyorum. Çünkü rahim filminde bakılan şey tüplerin tıkalı olup olmadığı.. diğer durumlar ultrasonla ve muayeneyle belli olur zaten. Yani kısaca şöyle özetleyim rahim filmiyle tüplerin tıkalı olduğunu görüyorlarsa oyalanmadan tüp bebek yapıyorlar. Aşılama vb.. aşamalarla uğraşmıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?