Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

majesteleri inş. bebişlerine sağlıklı bir şekilde kavuşursun, canım benim bu ilk tüp bebek mi veya kaçıncı? kaç yaşındasın? canım çok soru sordum ama ben de araştırıyorum şuan, anakarada bülent tıraş çok iyi diyorlar sen nereye kime yaptırdın 3 tane embriyoyu sen mi talep ettin bizede koyarlar mı acaba

selam lotus ayni hafta benimde transferim olucak allahin izniyle.
Transferden Günü ve ondan sonra iki gün yeterliymis.

Esracım inşşalh görürüz bizde o günleri..
Arkadaşlar yumurta toplama sonrası bu ağrıları ( gaz sıkıştırması gibi) o kadar çok duydum ki zor ama normal bir durummuş.. Biraz sabır çekip dayanmak lazım..
Ananas hakkında fkrim yok ama maydonozdan uzak durun.. Söktürücü özelliği var.. ANNLERİMİZ KAHVALTIDA YERDİ ÖDEMLERİ AZALTSIN TOKSİN ATSIN DİYE ORDAN BİLİYORUM..
ayrıba güzel haberler bekliyoruz umarım tez zamanda gelir ..

seryad vede lotus hayırlı haberlerınızı alırız ınşşşş

ayrıca bılgecıgım ınşşşşşşşşşş

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim benimde tüm dualarım sizinle.. Bugün yine arkadaşla konuşurken hüngür hüngür ağladım. Kendimi tutamıyorum. psikologla görüşmüştüm tüp bebek paketinin içinde bana bu huyumu bırakmamı söyledi.. senağlama derin diyafram nefesleri al günde 3-4 kere 20 şer defa bunu yap dedi. Ayrıca beslenmeme dikkat etmemi, el oyalayıcı işler yapmamı söyledi(örgü, resim, yap-boz gibi)

Seryadcım bilgi istemişsin. Ben 32 yaşımdayım. 2. denemem ama ilkinde transfer gerçekleşmemişti(yumoşlarım erken çatlamış kafamçokkarıştı) Bu uygulamamda Lina kadın sağlığı merkezinde Şükran hanıma gittim. Kendisi işlemleri HRS de yapıyor, teknolojik olarak çok iyi diye..
Hayırlısı bakalım, hepimiz için.

Derincim o ağrıların sebebi kalan küççük yuymurtalar büyümeye devan ediyormuş, ondanmış sanırım . Dr. mecbur kalırsan par...l alabilirsin dedi.. Geçmiş olsun. Kabızlığı önleyici şeyler ye.

majestteemm saol canımm:)transferim bu öğlen olduukaydirigubbakcemile3hafif uyku haliylee panikimden dolyııı)))))))şu an ağrılar var ama sorun diill cnmmm:)))ama cmtden beri biitiim doruuusuudün gece çığlık çığlığa uyandıım dorusu berbattı ama bünye meselesii:)beni bulur iklginç durumlaarr.)bilgeemm esraaaa arzuu sılaaa tüm canllarrrr moralleri yüksek bebişlerimisi sıkı tutcazz Allllaaah cümlemizin yar ve yardımcısı olsuuuummmm:Saruboceq:

ınşşşşşşşşşşşşş canım ınşşşşşşşşşşşşşşşş

aminn bitanem inşş inşş

ben de tüp bebeğe başladım ilaçlarımı kullanıyorum ama rahim filmi bana da çekilmedi.

kızlar sanırım erkek infilitesi sorununuz.Benimde öyle ama eşiin sonucu çıkmadan doktor yazdı bana testi.hatta filmin çekildiği gün öğrendik sperm sayısı azlığınıRahim filmi dışında hiçbişey göstermiyor tüplerinizin açık yada kapalı olduğunu.Htta bi yapışıklık vs.varsa filmde açılabilio bile.Şimdi tüpleriniz kapalıysa uygulanacak tedavğinin seyri değişir bence.filmde şöle çekilio film masasına yatıosun dizlerini bükerek sonra şırıngayla boyalı bi madde sıkıyorlar rahme o şekilde renkli olarak görüntüolar.

Rahim filmi tedavinin ilk aşamalarında olacak birşeydir. Eğer direk tüp bebeğe karar verildiyse rahim filmine gerek yok diye biliyorum. Çünkü rahim filminde bakılan şey tüplerin tıkalı olup olmadığı.. diğer durumlar ultrasonla ve muayeneyle belli olur zaten. Yani kısaca şöyle özetleyim rahim filmiyle tüplerin tıkalı olduğunu görüyorlarsa oyalanmadan tüp bebek yapıyorlar. Aşılama vb.. aşamalarla uğraşmıyorlar..

ayrıca tup bebekte tupler aık kapalı olsa bıle fark etmıorkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…