- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Bende onu söylemek istedim aslında. Sen tüp bebek yaptırmıyor musun ?
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Bugün çok ağrım yoktu. Yarın işe başlamayı düşünüyorum. 14 ekim de belli olacak bakalım
Esracım ben de tetkiklerimin başında hsg çekirmiştim.
Hatta derin arkadaşımın ki gibi, eşimin sonucunu aldığımız gün çekildim..
Zor da da değil kolayda değil film ama katlanılmayacak gibide değil..
Kısa sürüyor zaten , çıkınca biraz kanaman oluyor.. Bi kaç gün sancı..
Sonra herşey normale dönüyor..
Hiç korkma ...
mrb arkadaşlar
cumartesi günü transferim oldu benimde 5.günümdeyim.14 ekimde test günüm..
2. gün sabah kahverengi lekelenmem oldu dr um olabileceğini söylemişti ama yinede tedirgin olduk tabi.inş. gerçekten normal bişeydir...Tek sorunum progynex iğne :çok üzgünüm: mahvetti beni.transfer öncesi 5 gün kullandım transfer sonrasıda devam ediyorum.ağrısından hiç uyuyamıyorum bacaklarıma kramplar giriyo..
İnşallah sonuçlarımız hepimizin yüzünü güldürür.ara ara gelmeye çalışıcam şimdilik hoşçakalın..
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Bugün çok ağrım yoktu. Yarın işe başlamayı düşünüyorum. 14 ekim de belli olacak bakalım
canımm benimde pzt transferim olduu 16 ekim test tarihiim:))aynı zamanlarda alıcaz sonucu haadii hayırlısıı haberlerini bekliyoruummm:lepi:
mrb arkadaşlar
cumartesi günü transferim oldu benimde 5.günümdeyim.14 ekimde test günüm..
2. gün sabah kahverengi lekelenmem oldu dr um olabileceğini söylemişti ama yinede tedirgin olduk tabi.inş. gerçekten normal bişeydir...Tek sorunum progynex iğne :çok üzgünüm: mahvetti beni.transfer öncesi 5 gün kullandım transfer sonrasıda devam ediyorum.ağrısından hiç uyuyamıyorum bacaklarıma kramplar giriyo..
İnşallah sonuçlarımız hepimizin yüzünü güldürür.ara ara gelmeye çalışıcam şimdilik hoşçakalın..
İnşallah sağlıkla kavuşuruz canımcanımm benimde pzt transferim olduu 16 ekim test tarihiim:))aynı zamanlarda alıcaz sonucu haadii hayırlısıı haberlerini bekliyoruummm:lepi:
Allah razı olsun canım..İnşallah hepimiz sevinçle veririz iyi haberlerimizi..canım kendini kasma inş normaldir burda bazı gebe olan arkadaşlardada kanama olmuştu tutunmakanamasıdır inş güzel haberler verrsin bebegin seninledir inşş
Sağol zinalcim iyi dileklerin için. bugün işe gittim ama yine izin aldım pzts ye kadar izinliyim. Ototbüs çok sarstı da
derincim in bebişin tutmuştur seninledir güzeş haberlerini bekliyorum canım rabbim bebegine kavuştursun inş
merhaba arkadaşlar,
benim transferim de salı günü oldu,dünden beri pek yatmıyorum ama evdeyim ağır bir iş de yapmıyorum.Karnımda şişlik,kabızlık ve sancılarım var.Rahat oturup kalkamıyorum.Çok korkuyorum kanamam olacak diye.Tuvalette fazla ıkınmamaya çalışıyorum ama hiç rahat değilim.Saplanan ağrılarım var.Eşim biraz da psikolojik diyor.Aynı durumda olan var mı?Dualarınızı eksik etmeyin lütfen....
merhaba arkadaşlar,
benim transferim de salı günü oldu,dünden beri pek yatmıyorum ama evdeyim ağır bir iş de yapmıyorum.Karnımda şişlik,kabızlık ve sancılarım var.Rahat oturup kalkamıyorum.Çok korkuyorum kanamam olacak diye.Tuvalette fazla ıkınmamaya çalışıyorum ama hiç rahat değilim.Saplanan ağrılarım var.Eşim biraz da psikolojik diyor.Aynı durumda olan var mı?Dualarınızı eksik etmeyin lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?