Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Bugün çok ağrım yoktu. Yarın işe başlamayı düşünüyorum. 14 ekim de belli olacak bakalım

Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.
Bugün çok ağrım yoktu. Yarın işe başlamayı düşünüyorum. 14 ekim de belli olacak bakalım

az kalmıs gıbı bırsey ama gelde bunu sana sor:)
hayırlıısylan alırsın ınş gusel haberını calısırsan kafan rahat olur
dusunmezsın hıc deılse
banad duanı eksık etme
su gıbı aksın gıtsın

Esracım ben de tetkiklerimin başında hsg çekirmiştim.
Hatta derin arkadaşımın ki gibi, eşimin sonucunu aldığımız gün çekildim..
Zor da da değil kolayda değil film ama katlanılmayacak gibide değil..
Kısa sürüyor zaten , çıkınca biraz kanaman oluyor.. Bi kaç gün sancı..
Sonra herşey normale dönüyor..
Hiç korkma ...

korkmamay aclısıyorum
korkmamamda lazım zaten
su gıbı akar gıder zaten :) ınşşşşş

mrb arkadaşlar
cumartesi günü transferim oldu benimde 5.günümdeyim.14 ekimde test günüm..
2. gün sabah kahverengi lekelenmem oldu dr um olabileceğini söylemişti ama yinede tedirgin olduk tabi.inş. gerçekten normal bişeydir...Tek sorunum progynex iğne :çok üzgünüm: mahvetti beni.transfer öncesi 5 gün kullandım transfer sonrasıda devam ediyorum.ağrısından hiç uyuyamıyorum bacaklarıma kramplar giriyo..
İnşallah sonuçlarımız hepimizin yüzünü güldürür.ara ara gelmeye çalışıcam şimdilik hoşçakalın..

canımm benimde pzt transferim olduu 16 ekim test tarihiim:))aynı zamanlarda alıcaz sonucu haadii hayırlısıı haberlerini bekliyoruummm:lepi:

canımm benimde pzt transferim olduu 16 ekim test tarihiim:))aynı zamanlarda alıcaz sonucu haadii hayırlısıı haberlerini bekliyoruummm:lepi:

derincim in bebişin tutmuştur seninledir güzeş haberlerini bekliyorum canım rabbim bebegine kavuştursun inş

canım kendini kasma inş normaldir burda bazı gebe olan arkadaşlardada kanama olmuştu tutunmakanamasıdır inş güzel haberler verrsin bebegin seninledir inşş

Sağol zinalcim iyi dileklerin için. bugün işe gittim ama yine izin aldım pzts ye kadar izinliyim. Ototbüs çok sarstı da

İnşallah sağlıkla kavuşuruz canım bende beklicem haberini..
canım kendini kasma inş normaldir burda bazı gebe olan arkadaşlardada kanama olmuştu tutunmakanamasıdır inş güzel haberler verrsin bebegin seninledir inşş
Allah razı olsun canım..İnşallah hepimiz sevinçle veririz iyi haberlerimizi..

merhaba arkadaşlar,
benim transferim de salı günü oldu,dünden beri pek yatmıyorum ama evdeyim ağır bir iş de yapmıyorum.Karnımda şişlik,kabızlık ve sancılarım var.Rahat oturup kalkamıyorum.Çok korkuyorum kanamam olacak diye.Tuvalette fazla ıkınmamaya çalışıyorum ama hiç rahat değilim.Saplanan ağrılarım var.Eşim biraz da psikolojik diyor.Aynı durumda olan var mı?Dualarınızı eksik etmeyin lütfen....

korkma ınş gusel haberler vereceksın bızeeeeee

Canım merhabaaaopuyorumnanaktanbenimde pzt oldu transferim ama bence biraz dinlen.ilk 3 gün full e yakın yattım şimdide dolanıyorum ama bişi yapmıorum.genelde dinlenmeye çalışıorum.Benim çok ağrılıydı transferimin ilk iki gün yumurta toplamadan devam eden ağrı şişlik vs.Ama kabızlık yoktu çok şükür.Kesinlikle kabızlığına çözüm bulmalısın canım.güz içinde de olur ama özellikle sabah aç karna bulursan gün kurusu denilen koyu renk kayısı kurusu vardır ondan bulamazsan normal kayısı kurusu 3-4 tane ye su iç.Htta kabızsa sıcak su iç.veya ılık.erik ye su iç.Bol su tüket.Kabızlığını gider muhakkak.benimde hala sıkıntılarım var ama dayanılmaz diil.dinlen ve kendine iyi bak canım yemene içmene dikkat et.Basit gibide görünse operasyon geçiriyorus sonuçta.Sağlıklaaa güzel haberlerimizi verelim birlikte işaaalllaaaaaaaaaaahhhholumunekankayizsmileyerimsenibenhaberlerini bekliorum canımopuyorumnanaktan

sağolun kızlar bugün biraz daha iyiyim çok şükür.Ama çok merak ediyorum sonucu devamlı aklımda:)
Rabbim hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…