sağolun kızlar bugün biraz daha iyiyim çok şükür.Ama çok merak ediyorum sonucu devamlı aklımda:)
Rabbim hepimize yardım etsin
derın ıdrar testı falan yaptınmı *
yok yapmadım yapmayacağımda sanırım.Beklemeyi planlıyorum cmtyi.
BEBEK ÖZLEMİ - UMUDA DOĞRU (Sedat Yıldırım)
Çok güzel kızlar mutlaka izleyin bizim feryatlarımızı dile getirmiş
test için son 2 gün akannehir nasıl vakit geçireceğimi şaşırdım...heyecan korku birarada yaşıyorum..Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
oyyy turuncuuuuolumunekankayizsmilebenimde cmt test günüm.kafamçokkarıştıelini oyalayacak iller yapp ben bi dünya etamin işledim.düm keke yaptım.4 kitabı aynı anda okuyorummm:sm_cool:Rabbimm hayırlısını versinnnnyerimseniben
bebegınıze bnece masal okuyun :)
ben ona yasin okuyorumm her günnnolumunekankayizsmileİşallah ordadır ve duyuyodur beniiiiopuyorumnanaktan
en zor işmiş meğer bu beklemesi eyvahedigeldismile idrar testi yapsammı diye tereddütte kaldım ama yapmıcam sanırım fisfisfis bekleyip görücez :Saruboceq:oyyy turuncuuuuolumunekankayizsmilebenimde cmt test günüm.kafamçokkarıştıelini oyalayacak iller yapp ben bi dünya etamin işledim.düm keke yaptım.4 kitabı aynı anda okuyorummm:sm_cool:Rabbimm hayırlısını versinnnnyerimseniben
en zor işmiş meğer bu beklemesi eyvahedigeldismile idrar testi yapsammı diye tereddütte kaldım ama yapmıcam sanırım fisfisfis bekleyip görücez :Saruboceq:
sagol.sen nasılsın.?gırmıordun
İyiyim şükürler olsun dinleniyorum giriyorum fakat bişeyler yazmadan çıkıyorum.Sen nasılsın tedavin başlamış hayırlı olur inşallah.
Merhaba arkadaslarim dün aksam çatlatma ignemi vurdum çarsamba sabahi allah izin verirse yumurtalarim toplanacak hafta sonuda transfer olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?