Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Günaydın arkadaşlar,ben de umutsuz(embriyoların ilerlemesi durmuştu) olsa da transfer sonrası dönemdeyim,meme uçlarım çok kaşınıyor ve özellikle siyah kısmı ve uçları olmak üzere soyuluyorlar ,sizde de benzer durumlar oldu mu?ilaçlardandır dimi?Crione jel,claxene iğne ,elevit ve estrofem hap kullanıyorum..

sağolun kızlar bugün biraz daha iyiyim çok şükür.Ama çok merak ediyorum sonucu devamlı aklımda:)
Rabbim hepimize yardım etsin

sorma tatlımmkendimi etamine verdimmmişin en kolayı beklemek sanıyordumm yanıldımmm cmt gününe kadar çatlamazsammm iyiiisempatiksalakcinni

test için son 2 gün akannehir nasıl vakit geçireceğimi şaşırdım...heyecan korku birarada yaşıyorum..Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

canım ınş gusel haberler vereceksın 2 gnun kalmıs canını sıkma cogunu goturmusssun

test için son 2 gün akannehir nasıl vakit geçireceğimi şaşırdım...heyecan korku birarada yaşıyorum..Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

oyyy turuncuuuuolumunekankayizsmilebenimde cmt test günüm.kafamçokkarıştıelini oyalayacak iller yapp ben bi dünya etamin işledim.düm keke yaptım.4 kitabı aynı anda okuyorummm:sm_cool:Rabbimm hayırlısını versinnnnyerimseniben

bebegınıze bnece masal okuyun :)

en zor işmiş meğer bu beklemesi eyvahedigeldismile idrar testi yapsammı diye tereddütte kaldım ama yapmıcam sanırım fisfisfis bekleyip görücez :Saruboceq:

Merhaba arkadaslarim dün aksam çatlatma ignemi vurdum çarsamba sabahi allah izin verirse yumurtalarim toplanacak hafta sonuda transfer olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…