Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

kızlaaarrrr sonucu aldımm delikafadulden şükürler olsun hamileyim.. :CüvCüv: değerim 12. gün 136 çıktı
ilk ultrasonu bekliyoruz şimdi..inşallah herşey yolunda gider.. :Saruboceq: Hepiniz için dua edicem..

sağlıcakla kucağınada alırsın inş.

merhaba kızlar benimde 11.gün değerim 133.:CüvCüv:

Tebrik ederim ikinizin degeri güzel çikti darisi bizlere.
Allah kucaniza saglikli almayida nasip eder insallah.

ayyyyyyyyyyyyy maşalllaaah darısııı hepimiseeeedelikafadulden

Foruma yeni girdim . Umut tüp bebekte geçen cuma transferim yapıldı donmuş embriyolardan ve haftaya Çarşamba sonuç var inşallah .

Bu benim ikinci bebegim olacak allah izin verise birincisi bir erkek ve şimdi 5 yaşında gene Bahçeci Ekibi yapmıştı

2 tane başka yerdeki denemeden sonra onlar bana dünyanın en güzel armaganını verdi .

Allah hepinizi bebeklerinize kavuştursun inşallah . Ama kızlar her bebeğin geliş tarihi var bu düzende onun için kendinizi yıpratmayın .
İlk 2 denememde ne kadar yattım ne kadar dinlendim neler neler yedim anlatamam size ama 3 denememde ertesi gun ise yurudum oturdum gezdim falan Allah oglumu gonderdi .

Bu seferde Allahım hayırlı olacaksa ver dedim donmus embriyoları atın çope diyemedim .

saglıklan kucagına al ınşşşşşşşşşşş
rabbım darısı bıze ınşşşşşş
duanı eksık etme canım
bugun herseye aglıorum senınde mutlu haberıne agladım maşşşşşşşşşş

sağlıcakla kucağınada alırsın inş.

Tebrik ederim ikinizin degeri güzel çikti darisi bizlere.
Allah kucaniza saglikli almayida nasip eder insallah.

ayyyyyyyyyyyyy maşalllaaah darısııı hepimiseeeedelikafadulden

Hepinizden Allah razı olsun...Hep dua ediyorum İnşallah sizlerde bu değerleri görürsünüz ve sağlıkla devam eder hepimizinki..öyle bi şoka girdikki yeni yeni geliyoruz kendimize...
Haberlerinizi takip edicem.. :asigim: Allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…