merhaba kızlar benimde 11.gün değerim 133.:CüvCüv:
hayırlı haberlerını almaya az kalmıs desene
Merhaba arkadaslarim dün aksam çatlatma ignemi vurdum çarsamba sabahi allah izin verirse yumurtalarim toplanacak hafta sonuda transfer olur insallah.
sen nasılsın canım başladın mı tedaviyee
inşallahh hayırlı sonuçlarnı alırsınn canımm
kızlaaarrrr sonucu aldımm delikafadulden şükürler olsun hamileyim.. :CüvCüv: değerim 12. gün 136 çıktı
ilk ultrasonu bekliyoruz şimdi..inşallah herşey yolunda gider.. :Saruboceq: Hepiniz için dua edicem..
kızlaaarrrr sonucu aldımm delikafadulden şükürler olsun hamileyim.. :CüvCüv: değerim 12. gün 136 çıktı
ilk ultrasonu bekliyoruz şimdi..inşallah herşey yolunda gider.. :Saruboceq: Hepiniz için dua edicem..
sağlıcakla kucağınada alırsın inş.
Tebrik ederim ikinizin degeri güzel çikti darisi bizlere.
Allah kucaniza saglikli almayida nasip eder insallah.
ayyyyyyyyyyyyy maşalllaaah darısııı hepimiseeeedelikafadulden
Hepinizden Allah razı olsun...Hep dua ediyorum İnşallah sizlerde bu değerleri görürsünüz ve sağlıkla devam eder hepimizinki..öyle bi şoka girdikki yeni yeni geliyoruz kendimize...saglıklan kucagına al ınşşşşşşşşşşş
rabbım darısı bıze ınşşşşşş
duanı eksık etme canım
bugun herseye aglıorum senınde mutlu haberıne agladım maşşşşşşşşşş
hepinize teşşekkür ederim.Allah hepimizin emeğini boşa çıkarmasın dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?