Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

hep mutlu ol inşşşşşşşşş

Hayır efendim hiç te saçmalık değil. ikiz olupta erken doğurmak, düşük yapmak, gebelik şekeri tansiyonu olmak çok çok daha büyük büyük saçmalıklar.
Getirilen düzen doğrudur. adam gibi çalışsınlar tek transferle başarıyı yakalasınlar öyle saldım rahime mevlam kayıra yook.

bu ıhtımaller zaten tek embrıyodada oluor ......
bnce getırılen duzen tamamen sacmalık........bu benım gorusum...
sızdemı tup bebk yaptırdınız?

ayrıca arkadasım tek embrıyoylan adam gıbı calıssınlar basarıyı yakalasınlar yazmıssın
tutup tutunamanın doktorlan ne alaksı varkı
allh ısterse olur ıstemezse doktor yapıstırsınmı ?

Son derece aynı fikirdeyiz özlem suçlu anneler değil devlet diyorlar hayır. suçlu merkezdir doktordur. olay gebelikle bitmiyor. önceden 3-4 transfer vardı ne oluyordu üçü de tutunca doktor bu böyle gitmez deyip üçü ikize indirgiyordu. yani tutunmuş yaşayan bir canlıyı öldürüyordu. o zaman bunu da savunursunuz siz ben gebe olayım da üç yavrumdan biri ölürse ölsün. Bu duruma giren bir çok hamile arkadaşımız oldu nasıl bir psikolojik yıkıma girdiler anlamıyor musunuz. ikizlerde de benzer sıkıntılar olabiliyor. çoğul gebelikler her zaman için risklidir. merkez ve doktor kendini başarılı göstermek için yasadışı iş yapıyor ve sizin duygularınızıda sömürüp buna alet ediyor. izin vermeyin. Başarı tek transferle emzirir hale getirtmedir. gerisi hikaye. Böyle hastaları çok olan merkezleri seçin bulun gidin embriyoları yerli yersiz doldurup doldurup ta biz gebe bıraktık işte diyenleri değil

bu ıhtımaller zaten tek embrıyodada oluor ......
bnce getırılen duzen tamamen sacmalık........bu benım gorusum...
sızdemı tup bebk yaptırdınız?

ihtimal oluyor ama kaçta kaç oluyor?
Görüşünüz sağlıklı bir görüş değil. biz de tüp bebek yaptırdık ve yasaya uygun yaptırdık. iki verelim deslerdi kabul etmezdik.

ayrıca arkadasım tek embrıyoylan adam gıbı calıssınlar basarıyı yakalasınlar yazmıssın
tutup tutunamanın doktorlan ne alaksı varkı
allh ısterse olur ıstemezse doktor yapıstırsınmı ?

doğru doz ilaçlar, laboratuar olanaklarının iyi kullanılması bilgili becerikli tecrübeli personel bunların hepsi etken. tabiiiki herşey Allah'ın iradesindedir. ondan habersiz bir sinek kanat çırpamaz. en ufacık bir toz zerresi bir milim yer değiştiremez. doktor yapıştıramıyor ama tutunmuş üçüzlerden birini öldürmeyi biliyor. yapmasın ozaman bu işi. ikiz gebelikler her zaman tekize göre daha risklidir bu bilimsel bir gerçek. bile bile insanlar bu gerçeğe itiliyor.

ihtimal oluyor ama kaçta kaç oluyor?
Görüşünüz sağlıklı bir görüş değil. biz de tüp bebek yaptırdık ve yasaya uygun yaptırdık. iki verelim deslerdi kabul etmezdik.

saygı duyarım gorusune ben senın gıbı dusunmuorum.

o ınsanların kendı kararları demekki tehlıkeyı sevıolar vede tekden daha fazla embrıyo transferını tercıh edıolar........

o ınsanların kendı kararları demekki tehlıkeyı sevıolar vede tekden daha fazla embrıyo transferını tercıh edıolar........

kim tehlikeyi seviyor anlamadım? iki-üç embriyo koyduranlar mı? hah güldürdün beni esra insan hiç benim hamileliğim tehlikeden tehlikeye koşsun der mi? bilmiyorlar, anlamıyorlar bu işten doktor ne derse tamam diyorlar ondan.

:)))))))))))))))))))))))))))

Madem tek ve daha fazla embriyoların tutunup tutunmama şansları aynı neden çoğul gebelik riskini alıyorsunuz anlamak mümkün değil. iki tane konunca hemen anne mi olacaksınız ki şansınız bir yandan artmış gibi görünsede bir yandan da çok sıkıntılı bir hale geliyorsunuz. ikizleri erken doğurup kuvözlerden mezara koymak daha iyi herhalde sizin için. en azından 6,5 ay karnımda taşıdım artık ölsem gam yemem diyorsunuz.

Bravo yani sizin sayenizde yasaya uyup sağlıklı iş yapanlar, kendilerini geliştirmek isteyenler diğer kannsuzlarla rekabet edemeyip çaresiz yasayı delmeye başlayacaklar. ondan sonrada gelsin cenin katliamı. Herkesi şikayet edip bilinçli bir toplumun yapacağını yapıp hizaya getirteceğinize cahil cühela annelik beklentileriyle hareket edip solunum cihazlarına, astım krizlerine mahkum ediyorsunuz yavrularınızı haberiniz yok.

yazdıklarıma sen alıntı yapmazsan sevınırım rıca edıorum..........
ben senın goruslerıne saygı duyyosam sende duymak zorundasın dogru yada yanlıs
bırde lutfen yazdıklarına dıkkat et cenın katlıamı cühela cahıl anne falan dıe.....
ayrıca herkes ıcın hayırlısı olsun.......

Buyurun burdan yakın üç tane koymuşlar. üçü de tutunursa büyük ihtimalle biri öldürülecek. 10-12 haftalık olmuşken doktor kalbine zehir vererek durduracak. çok güzel anne oldunuz dimi şimdi? şansınız arttı ooh mutlusunuz. yanlış anlama majeste şahsına yönelik değil bu eleştiri tamamen doktora ve merkeze Bu yardımla üreme yöntemlerini hiç doğru kullanmıyorlar. böyle olmaz. sadece bizde değil dünyanın bütün ülkelerinde 3 embriyo bazı özel şartlar dışında yasaktır. herkes 2 ile sınırlandırmıştır. 160 ülkenin yetkilileri salaktır bir tek sizin doktor çok zeki di mi?

Yasalar bu ülkede hiçbir konuda doğru uygulanmıyor genellikle bunu zaten biliyoruz .
Konuya kendi açımızdan bakarsak benim ilk denemem berbat bir yerdeydi ve 5 embriyo koydular bende sevine sevine yaptırdım . Tutmadı .
2 denemeyide orada yaptırdım 7 embriyo koydular tutmadı . onra dur bakalım dedim noluyor bir arastırdım iyice inanılmaz bir hata olduğunu gordum .
3. Deneme Bahçeciye geçtim ve 3 embriyo koydular 3 yıl once tuttu .

yani tuttu tutmadı pek embriyo sayısına bağlı değil . 7 embriyo korkunç bir şey.

Bence sınır koymaları iyi ama bunu en fazla 2 ile sınırlayıp doktorun insiyatifine bırakmalılar . Tabi yaş çok önemli ben 40 yaşındayım ve artık kendi yumurtalarımla deneme yapamam gibi geliyor .

zaten cıft embrıyo ıstenılıor 3 4 5 6 7 deıl.....zaten kadında eger sorun varsa eger yas sınırı fazlaysa gercekten sacmalık o ınsana cogul gebelık uygulamak.bunu bızde savunuyoruz.

Peki esra bu son yapışım bir daha senden alıntı yapmayacağım. ben seninkilere saygı duymuyorum demedim ki ben de kendi görüşlerimi söylüyorum ve örneklerle yanlışlığınızı size ispat etmeye çalışıyorum. Dileğim doğru kararları vererek mutlu olması herkesin. buna uğraşıyorum görüşleri bütün dil döküşlerime rağmen değiştiremeyeceksem de tabiiki herkes için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…