Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

derın senın kadar bnde heyacnlıyım bence o yerlesme lekesıydı........ınşşşşşşşşşşşş

Arkadaşlar tartışmak kötü bir şey değildir.Sağlıklı bir iletişim modelidir ki doğru kullanılırsa.Bu ülkede her gün trafik kazasından daha çok insan yaralanıyor ve ya ölüyor iletişim kazalarında tabi mecazen.Benim ve diğer konuya ilitili yorum yapan arkadaşlarımın her biri konuya bir şeyler katmıştır.Beyinlerde,lkalplerde birer ışık yakmıştır diye düşünüyorum.Düşünmeyen,tartışmayan,karşısındakini anlamaya çalışmayan insanların olduğu bir yerde hiç bir şey paylaşmak yeterinde sağlıklı dğildir benim fikrimce.Konu hassas çünkü bunu yaptıran var bu şekilde yaptırmak isteyip yaptıramayan var,bu haliyle yaptırmaya tamamen karşı olan var.Ki bunun nesi kötü?insanlar fikirlerini kimseyi kırmadan dile getirir.Herkes yine bilir ki söz kişiyi bağlar kimse onun gibi düşünmek zorunda değildir.Benim yorumlarım konuyla ilgili kendi 'fikirlerim'dir.Kimseyi yermek vb. amaçlarla değildir.Burada herkes için en büyük temennim en kısa zamanda evlatlarına bi şekilde kavuşmasıdır elbette.Bu tartışma bu konunun içinde başka bir konudur.Bilmem anlatabiliyormuyum.Her türlü yoruma açık bir insan olarak.katılan katılmayan okuma nezaketi göseteren herkesede teşekkür ederim.Kimseden alıntı yapmadan yazmamın nedeni TAMAMEN konu içinde yapılan yorumlar neticesinde kendi fikrimi DAHA AÇIK anlatma isteğiyle yola çıkmış olmamadandır.opuyorumnanaktan

derın senın kadar bnde heyacnlıyım bence o yerlesme lekesıydı........ınşşşşşşşşşşşş

İnşallahh esracım yaabiraszcık akıntıyla karışıktı.Ve hiç gelmedi bi daha.Zaten az kaldı yahu yarıan hayırlısı diyorum napim.Ama içim ferah biliyo musun geçti ilk karartıopuyorumnanaktan

İnşallahh esracım yaabiraszcık akıntıyla karışıktı.Ve hiç gelmedi bi daha.Zaten az kaldı yahu yarıan hayırlısı diyorum napim.Ama içim ferah biliyo musun geçti ilk karartıopuyorumnanaktan

saahmı vereceksın kanı kacta bellı olur ?

Ben dün gece feci sancılandım aynı regl agrısı gibiydi kasıklarımda ve belimde agrı vardı epey

Yaşayan var mı transferden sonra boyle sancılanan

derın hala bebegın senınlen ve ınş 9 ay ölede kalacaktır allhın ıznıylen bıze duanı eksık etme canım

merhaba bugün dondurulmuşlarla 6. günüm adet sancısı var bu normal mi yoksa tutmadı mı çarşamba test yaptırıcam 10.gün oluyor. tabii o zamana adet olamzsam . .

merhaba bugün dondurulmuşlarla 6. günüm adet sancısı var bu normal mi yoksa tutmadı mı çarşamba test yaptırıcam 10.gün oluyor. tabii o zamana adet olamzsam . .

canım normal dıe bılıorum olumsuzu dusunme sakın ok ınş hayırlı haberlerlen gelırsın yanımıza

Ben dün gece feci sancılandım aynı regl agrısı gibiydi kasıklarımda ve belimde agrı vardı epey

Günaydin fun bende bu gece uyuyamadim kasiklrimda agri sanci sabah erkenden kalktim.
Karnim sis gaz dolu.
Simdi daha iyim.
Sagolsun esim sicak süt verdi birde çorba istim rahatladim.
Kabuz olmamaya çalisiyorum sabah aç karnina 3 kayisi yedim faydasi oldu arkasindan tuvalete gittim delikafadulden

bendede aynı durum söz konusu olmuştu kasıklarda ağrı vardı adet olacak gibiydim hep meğersem bebişim içerde tutunmaya çalışıyormuş ve 6 aydır benimle içiniz ferah olsun olumlu sonuçlarınızı duyarız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…