DERIN2
Umudunu kesme , bildikleri biriey vardır elbet ama üzülme de olmasa da her insanın dunyaya gelme tarihi belli , o gün gelecek işte kendisi ( nedense beyefendi demek geldi içimden , ben ailede ünlüyümdür bebek cinsiyeti tahmin etmede genelde içime dogar , bakkk oglun olacak demekki )
Keşke zamanını da bilsek dimi
Bende yarın tahlile gideceğim hiç sabredecek halim kalmadı Çarşambaya zaten transfer gunu dahil 12 gun oluyor yarın . Ben tamamen umutsuzum ama tutmadı hissediyorum . Birde feci gribim sormayın yıkılıyorum resmen .
Hoşgeldin canım benim.Allah yardımcın olsun o kadar güzel demşsin ki...Yaradan o ruhu vermeden olmaz.bende ilk denememden cmt negatif aldım.Ama ilaçları bıraktırmadılar salı tekrar test dediler.sonrasında yoluma bakıcam tabi.Allah yardımcın olsun inşallahhh son denemen olsun canım.Güzel haberlerini bekliyorumm
Hoşgeldin bende yeni sayılırım burada
Jeli iğneyi bulamadığımda banada verdi doktorum ama ben iğneyi tercih ederim dedi ve iğneyi bulunca jeli bıraktırdı bana
Dinlenme konusunu merak etme ben ilk 2 transferde feci yattım 10 gün tutmadı .3.trasnferde hastanedeki 30 dk yattım . Çıkışta eşimle arabada acayip kavga ettim hormanlarımıdaki patlamalardan dolayı kendimi kaybettim resmen ve torpida gözüne tekmeler savurup hıçkıra hıçkıra ağladım ve hemen ertesi gun ise gittim araba kuallandım falan birtek agır kaldırmadım ona dikkat ettim ilk 3 ag dolu bir çaydanlıktan fazla agırlık kaldırmadım ve Allahım bana oğlumu bağışladı
hoşbuldum derin;
neden ilaçları bırakmadılar çok şaşırdım...sonuç 5 ten yukarımıydı?inşallah bunda bir hayır vardır ve mucize yaşarsın. :Saruboceq:
saol canım benim çok şükür umud ediyorum hala...vakti değildi demek ki be hayırlısını istedim hep buymuş demek ki diyorum .canım kaçıncı denemen çocuk var mı senin?bence hiç umutsuz olma işallah tutmuşturr:)
teşekkür ederim:)
evet 2 olumsuz denemeden sonra 3. De bir oglum oldu allaha sukur , onların hepsi taze denemelerdi
bu sefer dondurulmuslardan denedim . Zaten artık geriyede kalmadı donmuş yaşımda 40 ve bu son benim için
allah kısmet ederse olur yoksa genede yatar kalkar sukrederim halime . Korkuyorum 2 cocuk fikrinden ama donmuşları çope atın demem mümkün degildi .
Hayırlısı diyorum hepimiz için
Harikaa çok güsell:)işallahh bize de nasip olurr:)bence çok iyi yapmışsın hakkında hayırlıysa olsunopuyorumnanaktan
sen nasılsın ??????????
İyi canım ne olsunnolumunekankayizsmileilk gün zor oluyormuş ama sonrasında sıkıntı yok.ilaç kullanmaya devam etmek sıkıcııklava:yarın artık sabah kan vereyimde konuşayım bir de tabi sonra yoluma bakıcam artıkopuyorumnanaktansen neler yaptın
selam herkese arada bi vaktim oldukça yazmaya moral vermeye çalışıyorum sizlere şunu söylemeliyimki transferden sonra hiç yatmadım sadece hareketlerime dikkat ettim ben iki kez dış gebelik geçirdim tüplerim alındı tek çare tüp bebekti sadece iki embriyo transfer edilmesini istedim ve sonuçta ilk denemeden sonra şu an 1.5 yaşında bi kız bi erkek bebeklerim var biraz oluruna bırakın içinizden şimdi söylemesi kolay tabii diyenleri duyar gibi oldum bende aynı aşamalardan geçtim ama allah vericem derse oluyor bizler elimizden geleni yapıyoruz inanın bana dış gebelik yaşamak kabus gibi bişey o yüzden herzaman hayırlısını istemek lazım umarım hepinize allah çifter çifter versin ben kafayı yiyorumda biraz :))) şaka çok güzeller dualarım sizler için
benım yarın dıegr tahlıllerım falan bellı oluor doktor karar verecek tedavıye artık
yarın son gorusmemızı beklıoruz
hayırlısı olsun hepımız ıcın
bosuna dememısler rabbım kımseye tasıyamayacgı yuku vermezmıs dıe
selam herkese arada bi vaktim oldukça yazmaya moral vermeye çalışıyorum sizlere şunu söylemeliyimki transferden sonra hiç yatmadım sadece hareketlerime dikkat ettim ben iki kez dış gebelik geçirdim tüplerim alındı tek çare tüp bebekti sadece iki embriyo transfer edilmesini istedim ve sonuçta ilk denemeden sonra şu an 1.5 yaşında bi kız bi erkek bebeklerim var biraz oluruna bırakın içinizden şimdi söylemesi kolay tabii diyenleri duyar gibi oldum bende aynı aşamalardan geçtim ama allah vericem derse oluyor bizler elimizden geleni yapıyoruz inanın bana dış gebelik yaşamak kabus gibi bişey o yüzden herzaman hayırlısını istemek lazım umarım hepinize allah çifter çifter versin ben kafayı yiyorumda biraz :))) şaka çok güzeller dualarım sizler için
hadı bakalım cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
Birazdan tahlile gidiyorum öüle yemeğinde ögrenir gelirim . Hakkıma hayırlısı diyorum
Dua edin lütfen
Alın buradan yakın , derın2 bende seninle aynı yere geldim galiba
sonuc 26 cıktı , ne hamile ne degil . Doktor ilaca devam 2 gun sonra tekrar tahlil dedi
ihtimaller
deger 2 katına çıkarsa hamile
boyle kalırsa dıs gebelik
duserse hamilelik kendiliginden sonlanmıs demek
ahhhh bu 2 gun nasıl gecer
26dan hamile kalan varmı
Alın buradan yakın , derın2 bende seninle aynı yere geldim galiba
sonuc 26 cıktı , ne hamile ne degil . Doktor ilaca devam 2 gun sonra tekrar tahlil dedi
ihtimaller
deger 2 katına çıkarsa hamile
boyle kalırsa dıs gebelik
duserse hamilelik kendiliginden sonlanmıs demek
ahhhh bu 2 gun nasıl gecer
26dan hamile kalan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?