Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Saol canım benim çok şükür umud ediyorum hala...Vakti değildi demek ki be hayırlısını istedim hep buymuş demek ki diyorum .canım kaçıncı denemen çocuk var mı senin?Bence hiç umutsuz olma işallah tutmuşturr:)

hoşbuldum derin;
neden ilaçları bırakmadılar çok şaşırdım...sonuç 5 ten yukarımıydı?inşallah bunda bir hayır vardır ve mucize yaşarsın. :Saruboceq:

anlattıklarını şok içinde okudum...sonunu korku içinde okudum tutmadı diyeceksin sandım..demekki yatmakla alakalı değilmiş bu tutunma olayı 1 kez daha kanıtlanmış oldu..bende araba kullanıp kullanmamakta tereddütte kalmıştım ama bu msjı okuduktan sonra kullanmaya karar verdim:):)

hoşbuldum derin;
neden ilaçları bırakmadılar çok şaşırdım...sonuç 5 ten yukarımıydı?inşallah bunda bir hayır vardır ve mucize yaşarsın. :Saruboceq:

Bilmiyorum ki canım söylemediler değerimi.yarın sabah tekrar gidicem artık bakayım.Aynen işallah hayırlısı olsun ama şimdi ama sonraolumunekankayizsmile

evet 2 olumsuz denemeden sonra 3. De bir oglum oldu allaha sukur , onların hepsi taze denemelerdi

bu sefer dondurulmuslardan denedim . Zaten artık geriyede kalmadı donmuş yaşımda 40 ve bu son benim için

allah kısmet ederse olur yoksa genede yatar kalkar sukrederim halime . Korkuyorum 2 cocuk fikrinden ama donmuşları çope atın demem mümkün degildi .

Hayırlısı diyorum hepimiz için

Harikaa çok güsell:)işallahh bize de nasip olurr:)bence çok iyi yapmışsın hakkında hayırlıysa olsunopuyorumnanaktan

sen nasılsın ??????????

İyi canım ne olsunnolumunekankayizsmileilk gün zor oluyormuş ama sonrasında sıkıntı yok.ilaç kullanmaya devam etmek sıkıcııklava:yarın artık sabah kan vereyimde konuşayım bir de tabi sonra yoluma bakıcam artıkopuyorumnanaktansen neler yaptın

benım yarın dıegr tahlıllerım falan bellı oluor doktor karar verecek tedavıye artık
yarın son gorusmemızı beklıoruz
hayırlısı olsun hepımız ıcın
bosuna dememısler rabbım kımseye tasıyamayacgı yuku vermezmıs dıe

selam herkese arada bi vaktim oldukça yazmaya moral vermeye çalışıyorum sizlere şunu söylemeliyimki transferden sonra hiç yatmadım sadece hareketlerime dikkat ettim ben iki kez dış gebelik geçirdim tüplerim alındı tek çare tüp bebekti sadece iki embriyo transfer edilmesini istedim ve sonuçta ilk denemeden sonra şu an 1.5 yaşında bi kız bi erkek bebeklerim var biraz oluruna bırakın içinizden şimdi söylemesi kolay tabii diyenleri duyar gibi oldum bende aynı aşamalardan geçtim ama allah vericem derse oluyor bizler elimizden geleni yapıyoruz inanın bana dış gebelik yaşamak kabus gibi bişey o yüzden herzaman hayırlısını istemek lazım umarım hepinize allah çifter çifter versin ben kafayı yiyorumda biraz :))) şaka çok güzeller dualarım sizler için

slm cnm bende 2 ay önce 2 embriyo ile hamile kaldığımı ve birinin tüplere yani dış gebelik olduğunu anladık diğeride kan değerim düşünce kürtaj ile alındı çok şükür ameliyat gerek kalmadan iğne tedavisi ile değerim sıfırlandı şunu demek istedim tutması önemli deil sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallh kızlar

hadı bakalım cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz

Allah razı olsun canımmm
evlatlarınıda allh bagsslasın

Alın buradan yakın , derın2 bende seninle aynı yere geldim galiba

sonuc 26 cıktı , ne hamile ne degil . Doktor ilaca devam 2 gun sonra tekrar tahlil dedi

ihtimaller

deger 2 katına çıkarsa hamile

boyle kalırsa dıs gebelik

duserse hamilelik kendiliginden sonlanmıs demek

ahhhh bu 2 gun nasıl gecer

26dan hamile kalan varmı

Canim tebrik ederim hamilesin.
Degere kafani takma bu durumda olan çok insallah iki gün sonra kat kat katlanirim.
Sonucun 0dan iyi.

hadi bakalım yaa inşallaaaah hayırlısıyla katlanır değeriinnnnopuyorumnanaktanolur inşallah yaaa hadi hayırlısıııı:))))benim sonuç kesin negatff denemeye devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…