Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

ne gusel maşşşşşşşşşşş allh saglıklan kucagına almayı nasp etsın darısı bzıe ınşşşş

merhaba espoir doğrumu hatırlıyorum eşin azosperm miydi ?benim eşimde azosperm mesa yoluyla sperm bulundu donduruldu kısmetse bu ay tüp bebeğe başlıyorum istanbul umut tüp te

Evet canim iyi hatirladin beni vereliniortak
Sizin adiniza çok sevindim. Benim esimde testis biyopsi yoluyla bulunup donduruldu.
Eylül ayinda basladim tedavime dün transferim oldu beklemedeyim.
Senin tedavinde hayirli ugurlu olsun.

Evet canim iyi hatirladin beni vereliniortak
Sizin adiniza çok sevindim. Benim esimde testis biyopsi yoluyla bulunup donduruldu.
Eylül ayinda basladim tedavime dün transferim oldu beklemedeyim.
Senin tedavinde hayirli ugurlu olsun.

belırtın varmı canım sende hıc?

Bende de kabızlık oldu ve artık dayanamayıp Duphalac aldım dün bu işe yaradı biraz ama hala sancım var hadi hayırlısı , Midem bulanıyor bu beni biraz heveslendirsene de ilaclarda bunu yapabiliyor biliyorum ve psikolojikte olabilir . Dünde biraz agır kaldırdım sonrada çok üzüldüm ağır dediğimde 8 kg bir bebek mecbur kaldım ama dusundum bebegiyle hamile kalan bir sürü insan var eeee

Annem kardeşimi istememiş erken demişler ve Öğretmen olmasına rağmen cahilce mutfak tezgahına çıkıp çıkıp atlamış şimdi benim kardeş 33 yaşında yani gelecek adam geliyor naparsan yap

Bu arada DERİN2 Den haber yok ben mi atladım ? Haber olmayınca insan olumsuz düşünüyor . İnşallah vakti olmamıştır diyorum

Canım negatif denildi bana.ama ilaçları bıraktırmadılar.devam ediyorum salı tekrar test yapılacağını söylediler.nasip değilmiş diyorum artık.sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşallahh dört gözleopuyorumnanaktan

merhaba,
aranıza yeni katıldım 9 ekimde benimde memorial da transferim oldu test günüme 4 gün var.heyecan dorukta. Benim ilk denemem yaşım 35 2 tane transfer edildi ama birinden pek iyi durumda değildedi doktorum .bakalım Allahtan umut kesilmez di mi? :CüvCüv:

Buarada ben transferden sonra 1,5 saat hastanede kaldım , 2 gün evde yattım.Çalıştığım için maalesef 3.gün işe gitmek zorunda kaldım.İstanbul trafiği ve yollar malum :gitme:
Elimdengeldiğince dikkat etmye çalışıyorum.Bakalım inşallah bebişlerim bana sıkı sıkı tutunmuşlardır.

Arkadaşlar bir debişey sorucam doktorum bana transferden sonrası için sadece crinone jel verdi .Birde asprin ve folic alıyorum Bazı arkadaşlar iğneden söz ediyor.Kafam takıldı.İğne herkese verilmiyordur sanırım dimi ?fisfisfis

ınş meleklerın senınlendır hade hayırlısı olsun canım

meraba arkadaşlar yarın 2. tedavime başlıyorum ilkinde kabızlıktan çok çektim bebeğimi bu yüzden kaybettiğimi düşünüyorum 8 haftalıkken kalbi durmuştu şimdide çok korkuyorum kabız olmamak için nelere dikkat ettiniz kayısı dışında yaptığınız özel bişiy varmı?

merhaba arkadaşlar,
transferden sonra neler m iyaptım? 2 saat orda sırt üstü yattım idrara sıkışık olmama rağmen ancak tuvalete işlemden 3 saat sonra gittim.ilk 3 gün evde tuvalet dşında kalkmadım.4.5.6.günlerde hafif hafif evde dolandım.kabız olmamak içinde bol su ve sebze yedim. 7.gün şiddetli bir baş ağrısı ve kusma oldu hatta bu kadar kasılmmaya olmadğını düşünmeye başaladım.8.gün baş ağrısı 9.gün baş ağrııs ve adet olacakmışım gibi kkarın bel ağrısı olduhafif bir kanama meydana geldi.10. gün baş ağrısı devam etti ve yin hafif bir kanama.kanamayı görünce herşeyin bittiğini düşündüm çok dua ettim bebeğimle konuştum:))hemşireyi arayıp bu kanamaların olabileceğini öğreninice 11. gün testi yaptırmaya karar verdim.inanın çok zor bir bekleme dönemiydi. ömrümden ömür giitti sonucu duyunca ianamadım ağlamaya başladım.Allah isyteyen herekese versin ve en önemlisi sağilıklı olsun.
bence 12. güne kadar mümkün olduğu kadar dinlenin ilk 2 gün iyi şeyler bebeğinizi düşünün.evde kaldığınız süreleri iyi şekilde değerlendirin ve bol bol dua edin.bana o kadar çok kişi dua etti ki.Allah onlardan razı olsun.HEPİNİZE BOL ŞANSopuyorumnanaktan

bol su ıcmenı onerırrım
vede gazlı ıceceklerden katı yemeklerden uzak dur
genellıkle sebze tuketmeye bak
ayrıca bol meyveeeeeeeenın cok faydası var

rabbım saglıklan kucagına almyıda nasp etsın ınşşşşş
darısı bıze sende artık bıze duanı eksık etmezsın vereliniortak

benimde transferim cuma günü yapıldı..2 tane 8 hücreli embriyo transfer edildi..trasferden sonra hastanede 1.5 saat kadar kalkmadan yattım..hemşire 3 gün dinlenmelisin dediği için de işten bugün için izin aldım 3 gündür evde dinleniyorum..hemşire günlük işlerini yapabilirsin dedi..yavaş yavaş kendimi yormadan işlerimi hallediyorum..yarında işe başlayacağım..
bu 4.denemem 2. ve 3.denemem de kalkmadan yatmıştım sadece tuvalete ve yemek yemeğe kalkmıştım ama sonuç negatifti..bu kez o kadar kasmıyorum..kerametin yatmakta olmadığını tecrübe ettim çünkü..rabbim, rahmimizdekine ruh üflemediği sürece biz ne yaparsak yapalım olmayacağı varsa olmuyor...bende çok kasmıyorum artık..ama onlara isim verdim ve isimleriye seslenip onlarla konuşuyorum..beni bırakmayın diye resmen yalvarıyorum:))..dua etmekten başka elimizden gelicek birşey yok sanırım..
kullandığım ilaçlar da progynx iğne,fragmin iğne,vajinadan progestan tablet,coraspirin,elevit,estroferm tablet kullanıyorum..bunlara ek olarak kansızlığım olduğu için demir ilacı ve dut pekmezi içiyorum..
test sonucu bekleyen tüm arkadaşlarıma pozitifi görmelerini canı gönülden diliyorum...

Hoşgeldin canım benim.Allah yardımcın olsun o kadar güzel demşsin ki...Yaradan o ruhu vermeden olmaz.bende ilk denememden cmt negatif aldım.Ama ilaçları bıraktırmadılar salı tekrar test dediler.sonrasında yoluma bakıcam tabi.Allah yardımcın olsun inşallahhh son denemen olsun canım.Güzel haberlerini bekliyorumm

DERIN2

Umudunu kesme , bildikleri biriey vardır elbet ama üzülme de olmasa da her insanın dunyaya gelme tarihi belli , o gün gelecek işte kendisi ( nedense beyefendi demek geldi içimden , ben ailede ünlüyümdür bebek cinsiyeti tahmin etmede genelde içime dogar , bakkk oglun olacak demekki )

Keşke zamanını da bilsek dimi

Bende yarın tahlile gideceğim hiç sabredecek halim kalmadı Çarşambaya zaten transfer gunu dahil 12 gun oluyor yarın . Ben tamamen umutsuzum ama tutmadı hissediyorum . Birde feci gribim sormayın yıkılıyorum resmen .

Hoşgeldin bende yeni sayılırım burada

Jeli iğneyi bulamadığımda banada verdi doktorum ama ben iğneyi tercih ederim dedi ve iğneyi bulunca jeli bıraktırdı bana

Dinlenme konusunu merak etme ben ilk 2 transferde feci yattım 10 gün tutmadı .3.trasnferde hastanedeki 30 dk yattım . Çıkışta eşimle arabada acayip kavga ettim hormanlarımıdaki patlamalardan dolayı kendimi kaybettim resmen ve torpida gözüne tekmeler savurup hıçkıra hıçkıra ağladım ve hemen ertesi gun ise gittim araba kuallandım falan birtek agır kaldırmadım ona dikkat ettim ilk 3 ag dolu bir çaydanlıktan fazla agırlık kaldırmadım ve Allahım bana oğlumu bağışladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…