bu iki gün içerisinde bol bol kırmızı et yemeni tavsiye ederim hamileliği destekliyormuş umarım hayırlı haberlerini alırız
[ı]geçen ben yedim sonrada korktum genelde kirmizi et saglikli sayilmaz diye.[/ı]
zaten aseln anteplüyüm ve bayılırım kırmızı ete
şimdi bir kuşbaşı dürüm söyledim bende
kiz hemseri çiktik bende maras'li :)
Benim esimde bayilir o yüzden geçen hafta iki gün üst üste et yedik.
Benimde canim istedi dürümden sana afiyet seker olsun yarasin.
Benim Annem Antepli Babam Maraşlı bende antep dogumluyum . Yıllardan beri İstanbuldayız , herşeyinden vazgeçtik memleketimizin ama yemeklerden asla
Babam hersene tarhana getirtir .
Yedim bile ben onu , ilk hamileligimde 30 kg almıştım ben bu yemekler yüzünden , aman diyim ben zor hamile kaldım ohhhh bana ne herseyi yerim demeyin sakın hamile olunca
Zaten iğneler şişiriyor .
Size bir şey soracağım ben yanlış mı anladım geçen ay Suleyman Beyle ilk konuşmamda dondurulmuşlar kolay az iğne var hamilelikten sonra 10 hafta civarı iğne gibi bir şey demişti.
10 haftayı yanlış anladım galiba bilginiz varmı
aynı dönemde tedavi gördüğüm bir arkadaşım btahcg 11 ile hamile kalıp doğurdu..bende betahcg 56 ile kimyasal gebelik yaşadım..verici olan rabbim olmaz diye birşey yok bu hayatttaAlın buradan yakın , derın2 bende seninle aynı yere geldim galiba
sonuc 26 cıktı , ne hamile ne degil . Doktor ilaca devam 2 gun sonra tekrar tahlil dedi
ihtimaller
deger 2 katına çıkarsa hamile
boyle kalırsa dıs gebelik
duserse hamilelik kendiliginden sonlanmıs demek
ahhhh bu 2 gun nasıl gecer
26dan hamile kalan varmı
aynı dönemde tedavi gördüğüm bir arkadaşım btahcg 11 ile hamile kalıp doğurdu..bende betahcg 56 ile kimyasal gebelik yaşadım..verici olan rabbim olmaz diye birşey yok bu hayattta
1970 fun, canım içini ferah tut, dua et, olmaz diye birsey yok, çatlatma igesi olmusmuydun bu arada
aynı dönemde tedavi gördüğüm bir arkadaşım btahcg 11 ile hamile kalıp doğurdu..bende betahcg 56 ile kimyasal gebelik yaşadım..verici olan rabbim olmaz diye birşey yok bu hayattta
Merhaba arkadaşlar,
Benim 18 ekim pazartesi transferim oldu dondurulmuş embriyolarla.Tecrübelerinize ihtiyacım var. Transferden önce crinone jele başlamıştım.Hiçbir sıkıntım olmamıştı.Bugün biraz önce wc ye gittiğimde pelte şeklinde jel dışarı çıktı, minik kahverengi gibi leke vardı iki yerinde.Acaba embriyo dışarı mı atıldı? anlamadım...
bendeN BAŞKA BUGÜN SONUÇ ALACAK VARMI
BEN ÖĞLE YEMEĞİNDE GİDİYORUM
kızlar ben bugün test yaptırdım
değerim 17,2
çok düşük sanırım dimi ? bugün transferden sonra 12.günüm
2 gün sonra tekrar test yaptırıcam
inaşllah yükselir değerim... yorumlarınızı bekliyorum bu değerle hamileliği devam eden var mı ?
pelinnn canımmm:)inşallahhh değerin yükselir hayarıım.elbette bu değerle de hamiş kalan var düha yüksek değer alıp düşen de var.sen umutlu ol sakın olumsuz düşünme çok etkiliyor insanı olumsuzlukk.iki günn zor biliyoırum ama bol bol gülümseee.kendini mutlu edecek şeyler yaapp:)ve hakkında hyırlısıysa yüükselirr işallah değeriinnnolumunekankayizsmilehaberlerini bekliyorum canımopuyorumnanaktan
funcııımmmm hayırlı haberlerini bekliyoruzzz:)))) çok temiz kalplisinnn rabbim gönlüne versin işalllaahhh:)herkes tatsın ben tattım demişsin ya bende senin için hangisi olması mı olmaması mı daha hayırlıysa öyle olsun diyorum canım:lepi:allah güzel yavruna hayırlı ömür versin önce:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?