Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

bu iki gün içerisinde bol bol kırmızı et yemeni tavsiye ederim hamileliği destekliyormuş umarım hayırlı haberlerini alırız

zaten aseln anteplüyüm ve bayılırım kırmızı ete

şimdi bir kuşbaşı dürüm söyledim bende

kiz hemseri çiktik bende maras'li :)
Benim esimde bayilir o yüzden geçen hafta iki gün üst üste et yedik.
Benimde canim istedi dürümden sana afiyet seker olsun yarasin.

kiz hemseri çiktik bende maras'li :)
Benim esimde bayilir o yüzden geçen hafta iki gün üst üste et yedik.
Benimde canim istedi dürümden sana afiyet seker olsun yarasin.

Benim Annem Antepli Babam Maraşlı bende antep dogumluyum . Yıllardan beri İstanbuldayız , herşeyinden vazgeçtik memleketimizin ama yemeklerden asla

Babam hersene tarhana getirtir .

Yedim bile ben onu , ilk hamileligimde 30 kg almıştım ben bu yemekler yüzünden , aman diyim ben zor hamile kaldım ohhhh bana ne herseyi yerim demeyin sakın hamile olunca

Zaten iğneler şişiriyor .

Size bir şey soracağım ben yanlış mı anladım geçen ay Suleyman Beyle ilk konuşmamda dondurulmuşlar kolay az iğne var hamilelikten sonra 10 hafta civarı iğne gibi bir şey demişti.

10 haftayı yanlış anladım galiba bilginiz varmı

Bizde fransada olsakta bizim o tarafin yemeklerinden vaz geçmedik, baharatlardan, ev salçamizdan...
Annemde her sene bize tarhana getirir geçen cuma yaptim 3 gün içtim sifali olur diye.
Birde transferden bir hafta önce esime çig köfte yaptirdim ne olur ne olmaz diye hamile olurum 9 ay boyunca yiyemem diye kaydirigubbakcemile3
Anladim kadariyla seni bir bebegin var su an ikinciye hamilesin.
Dondurulmuslarla tedavi daha hafif dedi doktorum az süreli sonuçta yumurta toplama islemi yok.
Biz ne zorluklarla hamile olmaya çalisiyoruz bende diyorum bogazimi kismicam hamile olursam :)

aynı dönemde tedavi gördüğüm bir arkadaşım btahcg 11 ile hamile kalıp doğurdu..bende betahcg 56 ile kimyasal gebelik yaşadım..verici olan rabbim olmaz diye birşey yok bu hayattta

aynı dönemde tedavi gördüğüm bir arkadaşım btahcg 11 ile hamile kalıp doğurdu..bende betahcg 56 ile kimyasal gebelik yaşadım..verici olan rabbim olmaz diye birşey yok bu hayattta

1970 fun, canım içini ferah tut, dua et, olmaz diye birsey yok, çatlatma igesi olmusmuydun bu arada

Bende bunu kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum ve yarın tahlilimde 26 nın altına inmiş olacağını düşünüyorum .

Hayırlısı diyorum ne yapayım kısmet değilmiş derim . Eğer kucuk meleklerin dünyaya gelmesi konusunda sıra ve sayı sınırı varsa Allah benim hakkımı sizlerden birine versin . Gönülden söylüyorum , ben tattım ve herkes tatsın isterim .

Merhaba arkadaşlar,
Benim 18 ekim pazartesi transferim oldu dondurulmuş embriyolarla.Tecrübelerinize ihtiyacım var. Transferden önce crinone jele başlamıştım.Hiçbir sıkıntım olmamıştı.Bugün biraz önce wc ye gittiğimde pelte şeklinde jel dışarı çıktı, minik kahverengi gibi leke vardı iki yerinde.Acaba embriyo dışarı mı atıldı? anlamadım...

dısarı cıkması ımkasız canım
jelın fazlasıdır o
hayırlı sonuclar alırsın ınş

bendeN BAŞKA BUGÜN SONUÇ ALACAK VARMI

BEN ÖĞLE YEMEĞİNDE GİDİYORUM

Funcııımmmm hayırlı haberlerini bekliyoruzzz:)))) çok temiz kalplisinnn Rabbim gönlüne versin işalllaahhh:)herkes tatsın ben tattım demişsin ya bende senin için hangisi olması mı olmaması mı daha hayırlıysa öyle olsun diyorum canım:lepi:Allah güzel yavruna hayırlı ömür versin önce:)

kızlar ben bugün test yaptırdım
değerim 17,2
çok düşük sanırım dimi ? bugün transferden sonra 12.günüm
2 gün sonra tekrar test yaptırıcam
inaşllah yükselir değerim... yorumlarınızı bekliyorum bu değerle hamileliği devam eden var mı ?

pelinnn canımmm:)inşallahhh değerin yükselir hayarıım.elbette bu değerle de hamiş kalan var düha yüksek değer alıp düşen de var.sen umutlu ol sakın olumsuz düşünme çok etkiliyor insanı olumsuzlukk.iki günn zor biliyoırum ama bol bol gülümseee.kendini mutlu edecek şeyler yaapp:)ve hakkında hyırlısıysa yüükselirr işallah değeriinnnolumunekankayizsmilehaberlerini bekliyorum canımopuyorumnanaktan

inşallah cnm yaaa inşşallah yükselir
pozitif olmaya çalşıyorum ama yine de içimde bi yerlerde bi huzursuzluk ve tedirginlik var

dua edip beklemekten başka yapacak bişey sanırım...

Geldim arkadaşlar

bu bebek benimle oynuyor resmen

değer 26 dan 47 ye yükselmiş , süleyman bey hamilesin dedi . Bu kesin ama normal ama dış gebelik bu konuda kesin konuşamadı . Zaten kalp atışlarını görene kadar konuşmak doğruda değil dedi .

Salı günü tekrar tahlil ve tam kesin emin olma o gün olacak .

Eğer herşey normalsa nazlı bir kız gibi bu inşallah .

Ilaçlara ve sabıra devam . Her sefer eşime söyleme planları yapıyorum ama tam birşey öğrenemediğim için söyleyemiyorum .

Ama dayanamayacağım bugün kuzenime uğrayacağım iş çıkışı ona söyleyeceğim yoksa patlayacağım valla

derın teşekkür ederim , amin canım amin

herkesin hakkına hayırlısı inşallah . Bugün umutta ödeme odasında bir çift gördüm erzurumun bir ilçesinden gelmişler . Kadıncağız öyle sus pus öyle gariban ve üzgün bir halleri vardı ki içim parçalandı . Belliki ne var ne yoksa bu işe adamışlar bir umut buralara gelmişler .

Allahım kimsenin ellerini boş çevirmesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…