Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Tekrar tebrik ederim.
Güzel haber degerin düsmedi yÜkseldi.
Gözün aydin darisi bize. :lepi:

maaşşallah değerine cnm
benim de 17.2
inşallah benim de yükselir , çok heyecanlıyım

Inşallah canım seninkide yükselir hemde soru işareti bırakmayacak şekilde yükselir .

Ben sevinemiyorum hala karışığım biraz emin değilim sonuçtan , güvenemiyorum bu rakamlara , sevinirsem sonra çok üzülebilirim . Temkinliyim yani

haydii hayırlısı yaa kız bu kızzz naszzzlııı bir kıııııııııııııızzzz:asigim:Canım yaaa en iyisi kesinleşene dek temkinli olmak.Hakkında hayırlısı olsun bekliyoooruuuummmm burdaaannnn güsell haberlerini:lepi:

ben de öyleyim zaten doktorum da temkinli konuştu değer yükselse bile takip etmemiz lazım dedi
Kimseye bişey söyleyemiyorum ama içim içimi yiyor
inşallah cumartesi biraz daha emin olurum

Taktir Allahtan ama ne yemek ne içmek lazım
değer yükselten besinler varmıdır?

Beta-Hcg sadece hamilelikle yükselen bir değer birde çokk nadir durumlarda guatr falan gibi , hamilelikte 2 günde 2 katı olası geekiyor . Eğer azalma veya farklı artışlar varsa şüpheli davranılıyor . Yani senin değerin 34 olması lazım cumartesi inşallah

günaydın ben arkadaşlar bende sizin gibi tüp bebek tedavisine başladım bene pko var geçen ay doğum kontrol hapı verdi doktor bitti adet oldum şimdi 9.günümdeyim ama iyimi kötümü bilmem bende çok fazla yumurta birikmiş doktorun dün saydığına göre 30 tane var e2 de çok yüksek çıkıyo ağrılarım çok fazla allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin neolsun hayırlı olanı bize nasip etsin neolacak bilmiyorum

rukiye hoşgeldin canımmmolumunekankayizsmileAllaahhh yardımcın olsun tedavin hayırlıı olsunnnnkaydirigubbakcemile2bu süreçte en mühimi psikoloji canımopuyorumnanaktanmoralini yüksek tutmalısınnolumunekankayizsmileinşallahh tedavin güzel bi şekilde ilerlerrr veee bebişini kucağına alırssınnnolumunekankayizsmilehayırlı haberlerini bekliyuorumolumunekankayizsmile

bayahı cok yumurtan olsumus rabbm hepımızın yardımcısı olsun emeklerımızı bsa cıkarmasın

kızlar mrb uzun bi aradan sonra...bazı nedenlerden ötürü giremedim ...ağustosta tüp bebek edavimiz sonuclandı.başta benimde değerlerm çok düşüktü yavaş yavaş yükseldi..10.günde 18 di.... sıkıntılar hiç bitmiyooo in. kucağımızada alırız..benim şimdi 3 ayım bitti..14.haftaya girdik inş. sizinde gönlünüze göre olur.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

maaşallah cnm yaa , umut oldun bana
yarın sabah test yapıcam tekrar , inşallah yükseliyordur değerim

korkma cnm allaha çok dua et ondan iste............o isterse bebeğini yaşatır... inş. hayırlı olur sonucunhihoyyyt

ooooooooo cok sevndım canım nasıl gıdıor?

merhaba,
benim değerim 17.2'de 7.10'a düşmüş (((( bugün transferden sonra 14. günüm
olmadı kızlar çok üzgünüm çok

merhaba,
benim değerim 17.2'de 7.10'a düşmüş (((( bugün transferden sonra 14. günüm
olmadı kızlar çok üzgünüm çok

Hayırlısı olsun pelincimbende geçen cmt öğrendim negatif sonucuen yakın yaşayanlardan biri olarakk neler hissettiğini çok iyi anlıyorum canım.Rabbim sabır versinhemen toparalanman dileğiylee..malum pelincimm yolumuz uzun kardeşim bir an önce kalkmak zorundayızolumunekankayizsmile

saol Derincim Bu o kadar çok istenen bebektiki tüm ailem dört gözle sonucu bekliyorduk
ilk test sonucunda herkes çok ümitliydi.Bugün sonucu öğrenince hepimiz yıkıldık...

Senin kaçınce denemen ? nerde yaptırmıştın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…