Geldim arkadaşlar
bu bebek benimle oynuyor resmen
değer 26 dan 47 ye yükselmiş , süleyman bey hamilesin dedi . Bu kesin ama normal ama dış gebelik bu konuda kesin konuşamadı . Zaten kalp atışlarını görene kadar konuşmak doğruda değil dedi .
Salı günü tekrar tahlil ve tam kesin emin olma o gün olacak .
Eğer herşey normalsa nazlı bir kız gibi bu inşallah .
Ilaçlara ve sabıra devam . Her sefer eşime söyleme planları yapıyorum ama tam birşey öğrenemediğim için söyleyemiyorum .
Ama dayanamayacağım bugün kuzenime uğrayacağım iş çıkışı ona söyleyeceğim yoksa patlayacağım valla
geldim arkadaşlar
bu bebek benimle oynuyor resmen
değer 26 dan 47 ye yükselmiş , süleyman bey hamilesin dedi . Bu kesin ama normal ama dış gebelik bu konuda kesin konuşamadı . Zaten kalp atışlarını görene kadar konuşmak doğruda değil dedi .
Salı günü tekrar tahlil ve tam kesin emin olma o gün olacak .
Eğer herşey normalsa nazlı bir kız gibi bu inşallah .
ılaçlara ve sabıra devam . Her sefer eşime söyleme planları yapıyorum ama tam birşey öğrenemediğim için söyleyemiyorum .
Ama dayanamayacağım bugün kuzenime uğrayacağım iş çıkışı ona söyleyeceğim yoksa patlayacağım valla
Inşallah canım seninkide yükselir hemde soru işareti bırakmayacak şekilde yükselir .
Ben sevinemiyorum hala karışığım biraz emin değilim sonuçtan , güvenemiyorum bu rakamlara , sevinirsem sonra çok üzülebilirim . Temkinliyim yani
Inşallah canım seninkide yükselir hemde soru işareti bırakmayacak şekilde yükselir .
Ben sevinemiyorum hala karışığım biraz emin değilim sonuçtan , güvenemiyorum bu rakamlara , sevinirsem sonra çok üzülebilirim . Temkinliyim yani
ben de öyleyim zaten doktorum da temkinli konuştu değer yükselse bile takip etmemiz lazım dedi
Kimseye bişey söyleyemiyorum ama içim içimi yiyor
inşallah cumartesi biraz daha emin olurum
Taktir Allahtan ama ne yemek ne içmek lazım
değer yükselten besinler varmıdır?
günaydın ben arkadaşlar bende sizin gibi tüp bebek tedavisine başladım bene pko var geçen ay doğum kontrol hapı verdi doktor bitti adet oldum şimdi 9.günümdeyim ama iyimi kötümü bilmem bende çok fazla yumurta birikmiş doktorun dün saydığına göre 30 tane var e2 de çok yüksek çıkıyo ağrılarım çok fazla allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin neolsun hayırlı olanı bize nasip etsin neolacak bilmiyorum
günaydın ben arkadaşlar bende sizin gibi tüp bebek tedavisine başladım bene pko var geçen ay doğum kontrol hapı verdi doktor bitti adet oldum şimdi 9.günümdeyim ama iyimi kötümü bilmem bende çok fazla yumurta birikmiş doktorun dün saydığına göre 30 tane var e2 de çok yüksek çıkıyo ağrılarım çok fazla allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin neolsun hayırlı olanı bize nasip etsin neolacak bilmiyorum
kızlar mrb uzun bi aradan sonra...bazı nedenlerden ötürü giremedim ...ağustosta tüp bebek edavimiz sonuclandı.başta benimde değerlerm çok düşüktü yavaş yavaş yükseldi..10.günde 18 di.... sıkıntılar hiç bitmiyooo in. kucağımızada alırız..benim şimdi 3 ayım bitti..14.haftaya girdik inş. sizinde gönlünüze göre olur.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
korkma cnm allaha çok dua et ondan iste............o isterse bebeğini yaşatır... inş. hayırlı olur sonucunhihoyyyt
kızlar mrb uzun bi aradan sonra...bazı nedenlerden ötürü giremedim ...ağustosta tüp bebek edavimiz sonuclandı.başta benimde değerlerm çok düşüktü yavaş yavaş yükseldi..10.günde 18 di.... sıkıntılar hiç bitmiyooo in. kucağımızada alırız..benim şimdi 3 ayım bitti..14.haftaya girdik inş. sizinde gönlünüze göre olur.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
merhaba,
benim değerim 17.2'de 7.10'a düşmüş(((( bugün transferden sonra 14. günüm
olmadı kızlar çok üzgünüm çok
Hayırlısı olsun pelincimbende geçen cmt öğrendim negatif sonucu en yakın yaşayanlardan biri olarakk neler hissettiğini çok iyi anlıyorum canım. Rabbim sabır versin hemen toparalanman dileğiylee..malum pelincimm yolumuz uzun kardeşim bir an önce kalkmak zorundayızolumunekankayizsmile
merhaba,
benim değerim 17.2'de 7.10'a düşmüş(((( bugün transferden sonra 14. günüm
olmadı kızlar çok üzgünüm çok
Merhaba canim. Insallah birdahaki seferde olurs sakin üzülme.
Hayirlisi buymus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?