Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Ah canım ya bilmez miyim:gitme:benim ilk denememdi.İstanbul ümraniye erdem hastanesinde yaptırdım canım.ilk test cmt yaopıldı sonra ilaçlara devam ettirdiler sanırım biraz değerim vardı benimdeAma bana sölemediler kaç oldununegatif ama ilaçları bırakmayacaksın salıya kadar son bi test yapıcaz dedi.salı test yaptırdım.negatifoturduk durum değerlendirmesi yaptık emriyoloğumla.nasip dedik sonucundaolumunekankayizsmilearalıkda tüp denemek fikrindeyidim ama bana önümüzde ki ay aşılama deneyebileceğimizi söledi.boş geçmeyelim istersen dedi.%8 lik bi ihtimal ama bi yumurta bi sperme bakar dedi doktorum:)neticede çok düşük ihtimal olduğundan ya tutarsa mantığıyla deniycem.ücretside yapacaklarkaydirigubbakcemile3böle canım benim şmdiki son durumlar.sen nerde denedin bundan sonrası için ne düşünüyosun?

Kızlar şimdi test sonucu yaptırdım 8. Gunumdu sabredemedi
biraz ama sonucnegatif 0,1 doktor çarşambaya kadar iğne ve ilaçlarını bırakma dedi bilmiyorum nü yapacağımı bence yükselmez ama????

Ben memorial'da yaptırdım.Benim yumurta sayım azdı ama yine de 2 tane transfer yapıldı
çok umutluyduk Sürecimiz çok iy geçti , doktorumda çok iyiydi ama rabbim ol demeyince olmuyo işte.Tek aklıma takılan transfer sonrasi iğne değilde jel vermeleri
iğne daha mı etkili olurdu diye düşünmeden edemiyorum

Ben de Allah kısmet ederse 2.yi ocak gibi düşünüyorum.Sanırım yine memroial
Kısmet artık ..Belki kendiliğinden gelir bebişlerimiz

ücretsiz aşılama yapmaları ne güzelmiş buarada

pelinl üzüldm cnm inş. çabuk atlatırsın bu durumu allah yardımcın olsun inş. bi daha ki sefer çok güzel olur

çok erken yapmışsın ,inşallah yükselir değerin

yok canım zannetmiyorum yükselmesi için bugün bence 5 in üzerinde cıkmalıydı
nasıl kötüyüm anlatamam, 2 saat aralıksız agladım şimdi kendimi zor tutuyorum
bende deneyecegim hemen , hatta ben hic asılama denemeden tüpe gectim acaba aşılamamı denesem diyorum.
kızlar birsey soracagım bana embriyonun tutunmaması vücudun direnc gösteriip ] onu yabancı bir madde algılamasından kaynaklandıgını düşünüyorum bagısıklığımın cok yüksek olduğunu düşünüyorum böylebir test varmıdır???

• onu yabancı bir

Hala aynı görüşteyim ESRAAA sizlerle daha fazla münakaşa derdim olmadığından soruna cevap vermedim nasıl kendi düşüncene saygı duyulmasını istiyorsan sende herkesin görüşüne saygı duy kiminle münakaşaya giriyorsan onunla devam et adımı kullanma ben yokkennnn
BEnim derdim yaptıran insanlarla değil bunu yapan doktor ve merkezlerle

:)))):)))))):))))))))

ben senın arkandan deıl ben senın yuzune söledım onlıne ıken sen okumamıssın tarhlere bakarsan gorursun ok byyyyerimseniben

Arkadaşlar sonucum 260 a yükselmiş , kesinleşti böylece artık tebrikler için teşekkür ederim .

Eşime ve herkese de söyledim inşallah sonuna kadar herşey sağlıkla gider .

Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim , sizinle beklemek daha kolay oldu .

saglıklan al kucagına ınş arkadasım duanı eksık etme bızede

maşaaallllaaahhhhhhtebrik ederimm darısı başımızaa işallahhh:))))sağlıkla kucağına alman dileğiyleeea.s.

Tebrikler FUN adina çok sevindim saglikli kucagina almak nasip olsun.
Darisiz bize. Bizim için dua et.

bugün transferimin 10.günü ve azönce lavaboya gittiğimde peçeteye kan geldi..malesef 4.kez olmadı..çok üzgünüm mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…