saol Derincim Bu o kadar çok istenen bebektiki tüm ailem dört gözle sonucu bekliyorduk
ilk test sonucunda herkes çok ümitliydi.Bugün sonucu öğrenince hepimiz yıkıldık...
Senin kaçınce denemen ? nerde yaptırmıştın ?
Kızlar şimdi test sonucu yaptırdım 8. Gunumdu sabredemedi
biraz ama sonucnegatif 0,1 doktor çarşambaya kadar iğne ve ilaçlarını bırakma dedi bilmiyorum nü yapacağımı bence yükselmez ama????
Ah canım ya bilmez miyim:gitme:benim ilk denememdi.İstanbul ümraniye erdem hastanesinde yaptırdım canım.ilk test cmt yaopıldı sonra ilaçlara devam ettirdiler sanırım biraz değerim vardı benimde Ama bana sölemediler kaç oldunu negatif ama ilaçları bırakmayacaksın salıya kadar son bi test yapıcaz dedi.salı test yaptırdım.negatif oturduk durum değerlendirmesi yaptık emriyoloğumla.nasip dedik sonucundaolumunekankayizsmilearalıkda tüp denemek fikrindeyidim ama bana önümüzde ki ay aşılama deneyebileceğimizi söledi.boş geçmeyelim istersen dedi.%8 lik bi ihtimal ama bi yumurta bi sperme bakar dedi doktorum:)neticede çok düşük ihtimal olduğundan ya tutarsa mantığıyla deniycem.ücretside yapacaklarkaydirigubbakcemile3böle canım benim şmdiki son durumlar.sen nerde denedin bundan sonrası için ne düşünüyosun?
çok erken yapmışsın ,inşallah yükselir değerin
söleyıs seklın pek hos deıl yanlız
burda herkes anne olmak ıstıyor tabıkı burda olus sebebımızde bırbırmıze destek olmak
burda yuz kısıden 90 ı yasayı uygun gormuor.sana katıldıgım yonler var.baen demıorumkı saglıksız gebelıkler olussun sınırsız embrıolar transfer edılsın falan fılan dıe.heralde kımse bebegını saglıksız bır sekılde dunyaya getrmek ıstemz.yas sınırı ustunde vede saglık sorunu olan bır bayana bende uygun gormuorum zaten.ozlem bıze tek embrıo transefer edılıor neden ona cıf dıe sıkayet ettı.adil davranılsın dıe .cogul gebelıklerın yaratmıs oldugu tehlıkeden falan degıl yanı sıkayetının sebebı.ona burdaa kac kısı sordu sna da teklıf etseler hayır demezsın dedi cvp vermedı.buyuk ıhtımallen oda hayır demezdı.
allh herkese hayırlısını versın rabbım herkesın kucagını doldursun.
Hala aynı görüşteyim ESRAAA sizlerle daha fazla münakaşa derdim olmadığından soruna cevap vermedim nasıl kendi düşüncene saygı duyulmasını istiyorsan sende herkesin görüşüne saygı duy kiminle münakaşaya giriyorsan onunla devam et adımı kullanma ben yokkennnn
BEnim derdim yaptıran insanlarla değil bunu yapan doktor ve merkezlerle
Hala aynı görüşteyim ESRAAA sizlerle daha fazla münakaşa derdim olmadığından soruna cevap vermedim nasıl kendi düşüncene saygı duyulmasını istiyorsan sende herkesin görüşüne saygı duy kiminle münakaşaya giriyorsan onunla devam et adımı kullanma ben yokkennnn
BEnim derdim yaptıran insanlarla değil bunu yapan doktor ve merkezlerle
merhaba,
benim değerim 17.2'de 7.10'a düşmüş(((( bugün transferden sonra 14. günüm
olmadı kızlar çok üzgünüm çok
Arkadaşlar sonucum 260 a yükselmiş , kesinleşti böylece artık tebrikler için teşekkür ederim .
Eşime ve herkese de söyledim inşallah sonuna kadar herşey sağlıkla gider .
Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim , sizinle beklemek daha kolay oldu .
Arkadaşlar sonucum 260 a yükselmiş , kesinleşti böylece artık tebrikler için teşekkür ederim .
Eşime ve herkese de söyledim inşallah sonuna kadar herşey sağlıkla gider .
Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim , sizinle beklemek daha kolay oldu .
tebrikler 1970fun...sağlıkla kucağına alırsın inşallah...darısı bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma..
bugün transferimin 10.günü ve azönce lavaboya gittiğimde peçeteye kan geldi..malesef 4.kez olmadı..çok üzgünüm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?