Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Teşekkür ederim arkadaslar , darısı hepinizin başına

ben daha epey buralardayım , merak ettiğim dua ettiğim sonuçlar var .

üzülmek yok bu işte sabırla beklemek var unutmayın

((((((((((((((((((((((((((((((
belli olmaz ınş tutunma lekesıdır

kan tahlilimi verdim..saat 3'te belli olucak...dün gece kan gelince hemen progestan iğnemi vuruldum..onun etkisi varmıdır bilmiyorum ama 1 damla kandan sonra kan gelmedi..yanlız adet olucakmışım gibi kasıklarımda sancı var..çok korkuyorum..senağlama sonucu alınca yazarım sizlere..

:Saruboceq: pek yazmiyorum ben ama seni hep okuyordum limon_ kabugu cok inaniyordum olacagina.... butun dualarim seninle...

Canımcım vermişsin testi hakkıında hayırlısı neyse o olsun...Haberlerini bekliyorum canım.opuyorumnanaktan

claramavi,derin2 çok teşekkür ederim merak ettiğiniz için..test sonucum 142 çıktı.. Rabbim tamamına erdirir inşallah..
dualarım sizlerle arkadaşlar,Rabbim bugün yaşadığım mutluluk gözyaşlarını sizlerede yaşatsın inşallah..

hadi limon kabuğu. sonucunu almışsındır bizi merakta koma. inşallah bebişin seninledir.

teşekkür ederim merak ettiğin için..güzel haberler getirmek nasip oldu sonunda..
bu 4.denememdi ve hiç umudum yoktu..umutlarımın tükendiği noktada rabbim yeni bir umut kapısı açtı bana..evlat hasretinin ne demek olduğunu çok iyi bildiğim için burada emek harcayıp sonuç bekleyen arkadaşlarım için dua edicem..:Saruboceq:

canım benim limon kabuğu senin adına bende burda sevinçten ağlıyorum nolur bi hamiş olarak bizide dua et nolur bende bir haftam kaldı sonucumu öğrenmeye allahım yar ve yardımcın olsun çokkkkk sevindimm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Tebrik tebrik ,tebrik , söylenecek hiçbirşey yok ne mutluluk dimi ? Darısı sabırla bekleyenlere inşallah

BEN SAANA DEMISTIM BELLI OLMAZ DIE:)))
rabbım bızdee gostersın ınşşş

:1hug:haydii maşaaalllhhh limooonnumm benimm ya maşallhh arkadaşımaaa:)çok sevindim yemin ederiimm çoookkkkkk:gitme:vallahi sevinçteeenn gözlerim dolduu:))))kız kaçıncı denemeydi nerde yaptırdın bakeemmopuyorumnanaktan

Gözünüz aydın, umarım sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz:)

Allah razı olsun canım..sizleri benden iyi kim anlayabilir..bugün sonucu aldıktan sonra rabbim bu duyguyu evlat hasreti çeken tüm arkadaşlarıma da yaşat diye dua ettim..herzaman dualarımda olucaksınız :Saruboceq:

Tebrik tebrik ,tebrik , söylenecek hiçbirşey yok ne mutluluk dimi ? Darısı sabırla bekleyenlere inşallah
çok teşekkür ederim...a.s.
31 yıllık yaşamım boyunca beni hiç birşeyin bukadar mutlu etmediğini farkettim..
BEN SAANA DEMISTIM BELLI OLMAZ DIE:)))
rabbım bızdee gostersın ınşşş
evet haklıymışsın arkadaşım...sanırım yerleşme kanaması gibi birşeydi.rabbim sizlere de yaşatır inşallah..dualarımdasınız :Saruboceq:
canımmm çok teşekkür ederim..:1hug:
bu benim aşılamayıda sayarsak 5.denememdi..aşılama ve ilk 2 tüpbebek denemem hiç tutmadı.3.tüp denemem kimyasal gebelik oldu rabbim 4.denememde gebeliğim devam ederse inşallah nasip etti diyeyim..
umut tüp bebekte süleyman beyle başladık bu zorlu sürece..doktorum ben nekadar umutsuz davranırsam o okadar umutlu oldu...besmelesiz hiçbir işlem yapmadı..rabbim ondan 100 bin kere razı olsun..
Gözünüz aydın, umarım sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz:)
Allah razı olsun aradaşım..çok teşekkür ederim..a.s.
Limon-kabugu tebrik ederim degerin güzel.
Darisi bizlere bizim için dua et.
çok teşekkür ederim arkadaşım dualarım sizlerle..inşallah sizlerde benim yaşadığım mutluluğun fazlasını kat kat yaşarsınız...
Canım tebriklerde bizler icn dua ettt
etmez olurmuyum arkadaşım..damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar...çok teşekkür ederim tebrik ettiği için...:1hug:

iyi geceler arkadaşlar. Ben 5 senelik evliyim ilk tüp bebek denemem oldu 9 gün önce embriyo transferim oldu. ama 6.gün kanamam oldu ve 3gün boyunca devam etti. adet kanaması şeklinde . acaba tutmadığı içinmidir. çok aradım doktorlara sordum ama yapacak bişe yok gününde gebelik testi yapacaksın dediler ben de yarın gebelik testi yapıcam kandan. ama çok üzgünüm sanırım tutmadı ama adet kanamasıysa bu çok erken oldu yinede çünkü onada daha 10 gün vardı bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazın çok merak ediyorum . şimdiden tşkler...

canım bir arkadaşım da senin gibi 8.günde kanaması başladı öyle böyle kanama değil,resmen adet kanaması bu diye çok üzülüp ağlamıştı...doktoru ilaçlarını bıraktırmamış ve test günü testini yapmasını istemiş..arkadaşım ikizlere hamile idi..sende de bu durum olucak diye anlatmıyorum ama bazen adet kanaması dediğimiz kanamalar adet kanaması olmayabiliyor...inşallah güzel sonuçlarla gelirsin..
lımon kabugu sagol ıı dıleklerın ıcın

:1hug:

canım hakkında hayırlısı olur inşallah benimde 8.gün akşamı leke şekline başladı ertesi gün adet kanamasına döndü 12.günü bekledik kan testi yaptırdık evet hamile kalmışım ama düşükte yapmışım :gitme: inşallah senin bebeğin sımsıkı tutunur annesine bol bol yat dinlen stres yapıp üzme bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…