Hemen üzülme yerlesme kanamasi olabilir limon_kabugu.
Bugün benimde 10cü günüm.
canım sen nezaman test yapıcaksın?bugün 12.günün olması lazım..mera ettim
canım hakkında hayırlısı olur inşallah benimde 8.gün akşamı leke şekline başladı ertesi gün adet kanamasına döndü 12.günü bekledik kan testi yaptırdık evet hamile kalmışım ama düşükte yapmışım :gitme: inşallah senin bebeğin sımsıkı tutunur annesine bol bol yat dinlen stres yapıp üzme bebeğini
cevabın için saol cnm ama malesef sonuç negatif çıktı demekki benimki adet kanamasıymış tşkler iyi günlercanım bir arkadaşım da senin gibi 8.günde kanaması başladı öyle böyle kanama değil,resmen adet kanaması bu diye çok üzülüp ağlamıştı...doktoru ilaçlarını bıraktırmamış ve test günü testini yapmasını istemiş..arkadaşım ikizlere hamile idi..sende de bu durum olucak diye anlatmıyorum ama bazen adet kanaması dediğimiz kanamalar adet kanaması olmayabiliyor...inşallah güzel sonuçlarla gelirsin..
:1hug:
Ben cuma günü test yapicam.
Ben cuma günü test yapicam.
tşkler cnm ama bugün test yaptım maalesef olmamış yapacak bişe yok hayırlısı diyelim ama ben anlamadım neden kanamam olduğunu kaç doktora sorduysam hepsi kanama olmaması lazım dedi neyse hayırlısı böyleymiş demekki saol cevabın için iyi günler.
cevabın için saol cnm ama malesef sonuç negatif çıktı demekki benimki adet kanamasıymış tşkler iyi günler
selam kızlar bende 6. günümdeyim heyecanla test günümü (1 kasımı) bekliyorum.. Allahım emeklerimizi ziyan etmesin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inş.:CüvCüv::CüvCüv:
selam kızlar bende 6. günümdeyim heyecanla test günümü (1 kasımı) bekliyorum.. Allahım emeklerimizi ziyan etmesin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inş.:CüvCüv::CüvCüv:
halaya az kaldı deseneeeeeeeeeeeeeeee :)))))))delikafaduldendelikafadulden
güzel haberlerini bekliyorum..opuyorumnanaktan
canım hayırlı olsun tedavin güzel haberlerini bekliyoruz...bu msjını beğendimi tıklayacağıma beenmedimi tıklamışım yanlışlıkla..istemeden oldu lütfen yanlış anlama canım..
lımonum senın belırtın varmıydı kanamn olmustu son gunde ondan harıc belırtın varmıydı
ayrıca sızde sorun neydı senın yasın kactı ?
canım ben çok belirti yaşamadım..o yüzdende hep tutmadı diye düşündüm..sadece biraz belimde ağrı vardı..göğüslerimde hassasiyette vardı ama bu kullandığım iğne ve ilaçlardandı..
testten 1 gece önce hiç belirti olmuyor diye yarı ağlamaklı şekilde Rabbime , eğer tuttuysa bana bir işaret gönder diye yalvarıp dua ettim .yeminle söylüyorum şu mübarek günde 2 dk sonra tuvalete gittiğimde peçeteye kan geldi..öyle üzüldüm ki,ben tuttuysa diye işaret beklemiştim,gördüğüm kan bende tutmadı hissi uyandırdı..sabaha kadar uyuyamadık eşimle..meğerse rabbim bana tutunma belirtisi göstermiş.:Saruboceq:
bizde sorun çoktu canım..bende çikolata kisti vardı bu yüzden 2 defa ameliyat geçirdim..tüplerim kapalıydı,ameliyatla 2 ay önce açıldı..kanımda pıhtılaşma var,E2 hormonum hep yüksek..eşimde varikosel var,ameliyat oldu ama düzelmedi..sperm sayısı 10 milyon ve morfoloji sorunu var..daha buna benzer sorunlarımız var..kısaca özetlemeye çalıştm...bu arada yaşım da 31,5 :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?