Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

tşkler cnm ama bugün test yaptım maalesef olmamış yapacak bişe yok hayırlısı diyelim ama ben anlamadım neden kanamam olduğunu kaç doktora sorduysam hepsi kanama olmaması lazım dedi neyse hayırlısı böyleymiş demekki saol cevabın için iyi günler.

cevabın için saol cnm ama malesef sonuç negatif çıktı demekki benimki adet kanamasıymış tşkler iyi günler

benimde erken kanamam olduğuna doktorum çok şaşırdı anlam veremedi..inşallah en kısa zamanda bizimde yüzümüz güler

cevabın için saol cnm ama malesef sonuç negatif çıktı demekki benimki adet kanamasıymış tşkler iyi günler

canım çok üzüldüm...negatif sonucu aldığında yaşadığın acıyı çok iyi anlayabiliyorum 4 defa negatif sonuç almış biri olarak ..canım sakın yılma,demek ki vakti zamanı değilmiş henüz..

selam kızlar bende 6. günümdeyim heyecanla test günümü (1 kasımı) bekliyorum.. Allahım emeklerimizi ziyan etmesin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inş.:CüvCüv::CüvCüv:

selam kızlar bende 6. günümdeyim heyecanla test günümü (1 kasımı) bekliyorum.. Allahım emeklerimizi ziyan etmesin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inş.:CüvCüv::CüvCüv:

haydi hayırlısı canımmmopuyorumnanaktanişalllaahh sağlıkla hayırlısıyla tedavin olumlu sonuçlanırrrr:Saruboceq:

canım hayırlı olsun tedavin güzel haberlerini bekliyoruz...bu msjını beğendimi tıklayacağıma beenmedimi tıklamışım yanlışlıkla..istemeden oldu lütfen yanlış anlama canım..

lımonum senın belırtın varmıydı kanamn olmustu son gunde ondan harıc belırtın varmıydı
ayrıca sızde sorun neydı senın yasın kactı ?

canım hayırlı olsun tedavin güzel haberlerini bekliyoruz...bu msjını beğendimi tıklayacağıma beenmedimi tıklamışım yanlışlıkla..istemeden oldu lütfen yanlış anlama canım..

canım önemli değil.. benimde başımın etini yiyorlar test yap diye ama olumsuz sonuç olmasından korktuğum için kan testi günümü bekliyorum.eyvahedigeldismile

kızlar benim kanama falan olmadı çok şükür de, sol kasığımda kramplar oluyo.. bebişin işareti diyor bazı arkadaşlar ama bazende adet sancısı gibi de bir sancı oluyor. korkuyorum sizce ne olabilir.. umarım ikizlerimin işaretidir kaydirigubbakcemile5

Arkadaslar benim test gunum 1 kasimdi ama ben yarin yaptirmak istiyorum... cunku burda turkiyedeki gibi ayni gun sonuc alamiyorsun... yarin yaptirsam dahi anca p.tesi sonuc alacam..... ayrica bugun idrar testi yaptim ikinci cizgi cook silik gorundu,,, :uhm: bakalim ya artik beklemek istemiyorum

ispor bu arada gozum kulagim sende guzel haber verde hep beraber sevinelim opuyorumnanaktan

lımonum senın belırtın varmıydı kanamn olmustu son gunde ondan harıc belırtın varmıydı
ayrıca sızde sorun neydı senın yasın kactı ?

canım ben çok belirti yaşamadım..o yüzdende hep tutmadı diye düşündüm..sadece biraz belimde ağrı vardı..göğüslerimde hassasiyette vardı ama bu kullandığım iğne ve ilaçlardandı..
testten 1 gece önce hiç belirti olmuyor diye yarı ağlamaklı şekilde Rabbime , eğer tuttuysa bana bir işaret gönder diye yalvarıp dua ettim .yeminle söylüyorum şu mübarek günde 2 dk sonra tuvalete gittiğimde peçeteye kan geldi..öyle üzüldüm ki,ben tuttuysa diye işaret beklemiştim,gördüğüm kan bende tutmadı hissi uyandırdı..sabaha kadar uyuyamadık eşimle..meğerse rabbim bana tutunma belirtisi göstermiş.:Saruboceq:

bizde sorun çoktu canım..bende çikolata kisti vardı bu yüzden 2 defa ameliyat geçirdim..tüplerim kapalıydı,ameliyatla 2 ay önce açıldı..kanımda pıhtılaşma var,E2 hormonum hep yüksek..eşimde varikosel var,ameliyat oldu ama düzelmedi..sperm sayısı 10 milyon ve morfoloji sorunu var..daha buna benzer sorunlarımız var..kısaca özetlemeye çalıştm...bu arada yaşım da 31,5 :))))

Son düzenleme:

özetle sunu dıyebılırız RABBIM yeterkı ıstesın....belırtıde sorun aramakta bos demekki.saglıklan al kucagına ınşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…