Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir

özetle sunu dıyebılırız RABBIM yeterkı ıstesın....belırtıde sorun aramakta bos demekki.saglıklan al kucagına ınşşşşşşşşşşşş
amin canım..inşallah senin güzel haberlerini de duyarız..

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tebrik ediyorum..rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin inşallah..değerinde çok güzel maşallah...

tebrik ederim arkadaşım darısı başımıza:)::):) bende tedavimin 8. günündeyim iğne oluyorum her gün yarında kontrolüm var bakalım artık hayırlısı:ecrin_bebek:

tebrik ederim arkadaşım darısı başımıza:)::):) bende tedavimin 8. günündeyim iğne oluyorum her gün yarında kontrolüm var bakalım artık hayırlısı:ecrin_bebek:

tbr ederım tekrardan canım saglıklan al kucagına ınş darısı bıze ınşşşşş

sagolun arkadaslar darisi size.
Allah sagliklli kucagima almayi nasip eder insallah.

gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsinnnn inşallahhh darısı biz isteyenleree

Aminn aminnn kızlar darısı hepimiseee

Kızlar biz tüp bebekde kaç kişiyiz forumunda liste açtık girdiğim yerlere letiyorum takibimis kolay olar:)hamişlerimis umut olar bisee:)beklerizzz:)

Yupppiiii , super

İkiz ihtimalin varmı ? Gözün aydın seninde eşininde , saglıkla kucagına al inşallah

EEEE hepimiz Haziranda doguracağız demekki , birisi yeni bir forum açsa Ekim pozitifleri diye hamilelikte forumlar çok işe yarar ben önceki hamileliğimdeki 12 arkadasla hala görüşürüm ve çocuklarımızda tanışır hatta her sene dogum gunlerini o ayın bir gününde kutlarız .

canım tebrkler hamilesin...:lepi:

canımm tebrk ederimm sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Allahım bizede nasip et bu mutluluğuuu

Selam kızlar bu ayın 21'inde transferim yapıldı bugün 10. günüm iki gündür pembe, kahverengi akıntım var aynı zamanda da regl olacakmışım gibi sancım hiç geçmiyor Doktorumu aradım kan testi yapmamı söyledi hemen gidip yaptırdım sonuç 0.100 yani negatif Doktor sonucun olumsuz olduğunu fakat iki gün sonra tekrar test yapmamı, değerlerin yükselebileceğini söyledi aranızda benim gibi olan varmı hiç umudum yok acaba yükselirmi lütfen cevap yazın bir umut arıyorum ama yok bulamıyorum

engindeniz doktorun neden 2 gün sonra tekrar et dedi anlamadım..0.100 demek hiç gebelik oluşmamış demek oluyor..neden seni 2 gün boyunca strese sokmaya çalışıyor anlamadım..

inşallah bir daha tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın..:Saruboceq:

hamile arkadaşlar;aylara göre hamilelik diye bir bölüm var..1 haftadır pozitif sonuç almış arkadaşlarımız temmuz annesi oluyor..temmuz 2011 anneleri diye bir başlık açılmış bundan sonra oradan da yazışabiliriz..

engın denız 2 gun sonrada o degerın yukselecegını sanmıorum sonucun bence negatıf arkadasım allh hayırlısını versın

lımon kabugu bır yere gıdemezsın bızı terk edemezsın :)))))))
cocugunu bu topıktekılerlen bırlıkte bekledın bız dogurtucaz :)

Son düzenleme:
esracım,sizin hamile haberlerinizi duymadan hiçbir yere gitmem merak etme..2 topiği birden idare etmeyi düşünüyordum:))

Bu sabah yine test yaptim ve ikinci cizgi birazdaha belirgin luuuuttttffffeeeennnnnnnnnnnnnnnnn yarinki sonucum beni sevindirsinnn.. insallah oyledir canim ..

canımmmm, benimde idrar testinde ikinci çizgi silik çıkmıştı...bak hamileyim şimdi...yarın güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…