amin canım..inşallah senin güzel haberlerini de duyarız..özetle sunu dıyebılırız RABBIM yeterkı ıstesın....belırtıde sorun aramakta bos demekki.saglıklan al kucagına ınşşşşşşşşşşşş
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir
amin canım..inşallah senin güzel haberlerini de duyarız..
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tebrik ediyorum..rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin inşallah..değerinde çok güzel maşallah...
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
tebrik ederim arkadaşım darısı başımıza:)::):) bende tedavimin 8. günündeyim iğne oluyorum her gün yarında kontrolüm var bakalım artık hayırlısı:ecrin_bebek:
tbr ederım tekrardan canım saglıklan al kucagına ınş darısı bıze ınşşşşş
Degerim 14cu gün 560
Degerim 14cu gün 560
sagolun arkadaslar darisi size.
Allah sagliklli kucagima almayi nasip eder insallah.
Arkadaslar benim test gunum 1 kasimdi ama ben yarin yaptirmak istiyorum... cunku burda turkiyedeki gibi ayni gun sonuc alamiyorsun... yarin yaptirsam dahi anca p.tesi sonuc alacam..... ayrica bugun idrar testi yaptim ikinci cizgi cook silik gorundu,,, :uhm: bakalim ya artik beklemek istemiyorum
ispor bu arada gozum kulagim sende guzel haber verde hep beraber sevinelim opuyorumnanaktan
Degerim 14cu gün 560
canım tebrkler hamilesin...:lepi:
Bu sabah yine test yaptim ve ikinci cizgi birazdaha belirgin luuuuttttffffeeeennnnnnnnnnnnnnnnn yarinki sonucum beni sevindirsinnn.. insallah oyledir canim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?