canımmmm, benimde idrar testinde ikinci çizgi silik çıkmıştı...bak hamileyim şimdi...yarın güzel haberlerini bekliyoruz..
canim esim hasas test aldi ve yaptim, sonuc; kocaaaamannn bir pozitiffffffff temmuz annelerinde beraberiz galiba
esracım,sizin hamile haberlerinizi duymadan hiçbir yere gitmem merak etme..2 topiği birden idare etmeyi düşünüyordum:))
canim esim hasas test aldi ve yaptim, sonuc; kocaaaamannn bir pozitiffffffff temmuz annelerinde beraberiz galiba
gozun aydın darısı bıze
duanızı eksık etmeyın
gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsinnnn inşallahhh darısı biz isteyenleree
Yupppiiii , super
İkiz ihtimalin varmı ? Gözün aydın seninde eşininde , saglıkla kucagına al inşallah
EEEE hepimiz Haziranda doguracağız demekki , birisi yeni bir forum açsa Ekim pozitifleri diye hamilelikte forumlar çok işe yarar ben önceki hamileliğimdeki 12 arkadasla hala görüşürüm ve çocuklarımızda tanışır hatta her sene dogum gunlerini o ayın bir gününde kutlarız .
canımm tebrk ederimm sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Allahım bizede nasip et bu mutluluğuuu
Esra canim gozum kulagim sizde olacak cook yakin zamanda insallah sizde o pozitifleri goreceksinizdualarim sizinle canimm
ınşşş canım
ınş bızde o pozıtıfı gorecegız
yi günler bayanlar. 42 yaşındayım. ilk evliliğimden 10 yaşında kızım ve bir kurtajım var. İkinci evliliğimden ise bir dış gebelik ve 1 adet başarısız aşılama, 4 adet başarısız tüp bebek denemesi var. Şuanda da 4 gün önce 5. deneme uygulandı 2 adet embriyo biri 2. kalite diğer 3. kalite döllenmiş yumurta transferi yapıldı (5. gün transferi). Beklemekteyim, bunaldım. 4. başarısız tüp bebek denemesinde her zaman dikkat ettim. Şimdi dikkat etmiyorum. 2 gün dinlendim, şuanda dışardan alışverişten geldim ve bu mesajı yazıyorum. İsyandayım neye göre başarı sağlanıyor, 12 gün boyunca yataktan çıkmayacaksak o zaman bizi hastanede misafir etsinler 12 sonra içimiz rahat gebelik elde edilmiş şekilde çıkalım ordan. Ne yapacağımı bilmez durumdayım. Allah hiç gebeliği olmayanların yardımcısı olsun, biz dogurmuşların da birazcıkta olsa yanımızda olmasını temenni ediyorum. Sevgiler..
Esra canim sen hep bizi soruyorsun ama sen hangi asamadasin ... tedavine basladin mi yada nezaman basliyorsun.... merak ediyorum
Hala aynı görüşteyim ESRAAA sizlerle daha fazla münakaşa derdim olmadığından soruna cevap vermedim nasıl kendi düşüncene saygı duyulmasını istiyorsan sende herkesin görüşüne saygı duy kiminle münakaşaya giriyorsan onunla devam et adımı kullanma ben yokkennnn
BEnim derdim yaptıran insanlarla değil bunu yapan doktor ve merkezlerle
özlem cnm biliyosun biz seninle iyi arkadaşız ama bu düşünceye gelirsek bende sana katılmıyorum biliyosun yasa gereği 2 denemeden sonra 2 emriyo transfer edilebiliyo bizlerede aynı şekilde uygulandı ama senin bu ikinci denemen olucak sen 2 emriyo transfer edileceğini söylüyorsun peki neden hayır tek olacak demiyorsun oyüzden bişeye karşı çıkıyosak bizlerde bunauymamız gerekiyo ben burda sadece fikrimi belirtmek istedim hepimiz bu yasaya karşıyız hayallerimiz kısıtlanıyor ama eyer böyle bişi varsada bizler uymak zorundayız malesef uymayan yerler var sa buda bence onların sorunu cnm böyle konularla birbirimizi kırmamalıyız hepimiz bunlara uymalıyız
özlem cnm biliyosun biz seninle iyi arkadaşız ama bu düşünceye gelirsek bende sana katılmıyorum biliyosun yasa gereği 2 denemeden sonra 2 emriyo transfer edilebiliyo bizlerede aynı şekilde uygulandı ama senin bu ikinci denemen olucak sen 2 emriyo transfer edileceğini söylüyorsun peki neden hayır tek olacak demiyorsun oyüzden bişeye karşı çıkıyosak bizlerde bunauymamız gerekiyo ben burda sadece fikrimi belirtmek istedim hepimiz bu yasaya karşıyız hayallerimiz kısıtlanıyor ama eyer böyle bişi varsada bizler uymak zorundayız malesef uymayan yerler var sa buda bence onların sorunu cnm böyle konularla birbirimizi kırmamalıyız hepimiz bunlara uymalıyız
Arkadaşlar merhaba ;
Topic topic dolaşırken konunuza denk geldim :))
Ama eğer doktorum banada böyle birşey teklif etse bende kabul ederim. Nede %60 olan şansımızı %30 a düşüreyim ki ... Kaldıki maddi olarak zor durumda aileler var düşünsenize belki 2. denemeyi seneler sonra yapabilecekler.
Yasaya gelince evet bir yasa var ama siz inanıyor musunuz bu yasayı bütün tüp bebek doktorları kabul etmiştir ?
Eminim onlarda yasaya boyun eğmek zorunda kaldılar. Aynı bizler gibi ...
Yasayı hiçe saydığını düşündüğünüz merkezleri ,doktorları ve anne adaylarına bu kadar sitem etmeyin . Ortada kötü birşey yok aksine mutluluk verici bir olay var.
Ben doktorarın insiyatif kullanmasına karşı değilim kısacası.
Bana doktor 2 embriyo transfer elelim diyecek bende olmaz yasaya uymalıyız mı diyeceğim ?
Negatif sonuç almış olan bir insan bunu söyleyemez.Söylerim diyen insanın maddi kaygıları yoktur ondan söyler
Merhaba Arkadaşlar
Salı günü BHcg yaptırdım öyle durdugum yerde nedense ve 4300 .ıktı sonuç ama bir yerlerde bir yanlış hissediyordum . dk aradım söyledim eee çok güzel işte dedi . Hayır ben sizi yarın görmek istiyorum dedim artık 5+5 oldu ve keseyi görebilirsiniz dedim ve Çarşamba öülene gel dedi .
Çarşamba sabah kalktıgımda feci bir sancıyla uyandım , beni bayıltacak kadar şiddetliydi sancı hemen Umutta gittik muayene sonunda kese görülemedi ve dış gebelık teshisi kondu patlamak üzere olabileceğinden hemen ameliyata alındım ve akiama taburcu oldum .
Şimdi karnımda üç delikle işteyim . Bu macera benim için kötü sonuçlandı malesef Allah sizlerin yüzünüzü güldürsün .
Çok üzgünüm , 40 yaşındayım ve artık uzun protokol deneyemem eşim 47 yaşında
Arkadaşlar merhaba ;
Topic topic dolaşırken konunuza denk geldim :))
Ama eğer doktorum banada böyle birşey teklif etse bende kabul ederim. Nede %60 olan şansımızı %30 a düşüreyim ki ... Kaldıki maddi olarak zor durumda aileler var düşünsenize belki 2. denemeyi seneler sonra yapabilecekler.
Yasaya gelince evet bir yasa var ama siz inanıyor musunuz bu yasayı bütün tüp bebek doktorları kabul etmiştir ?
Eminim onlarda yasaya boyun eğmek zorunda kaldılar. Aynı bizler gibi ...
Yasayı hiçe saydığını düşündüğünüz merkezleri ,doktorları ve anne adaylarına bu kadar sitem etmeyin . Ortada kötü birşey yok aksine mutluluk verici bir olay var.
Ben doktorarın insiyatif kullanmasına karşı değilim kısacası.
Bana doktor 2 embriyo transfer elelim diyecek bende olmaz yasaya uymalıyız mı diyeceğim ?
Negatif sonuç almış olan bir insan bunu söyleyemez.Söylerim diyen insanın maddi kaygıları yoktur ondan söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?