Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsinnnn inşallahhh darısı biz isteyenleree

Sagolun kizlar. Darisi isteyenlere.
Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.

1970fun insallah doguma kadar gideriz.

hamile arkadaşları gönülden tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Darısı da bizlere olsun en kısa zamanda

Kızlar ben normal bir şekilde regl oldum .Kanamam biraz fazla oldu ama ilaçlardandır diye tahmin ediyorum...Şimdi 3-4 ay ara verip 2. denemeyi yapacağız hayırlısıyla
MErkez konusunda araştırma yapıyorum.Bizde sorun benim yumurta sayımın az olması

Kadında olan problemlerden dolayı başarısı yüksek olan hastane var mı acaba ?
Biz memorialda yaptık ilk denememizi ama orası da erkek kısırlıklarında daha başaralı diye duydum.Bir de tansferden sonra iğne yerine sadece jel verdiler o yüzden de içim hiç rahat değil..

yi günler bayanlar. 42 yaşındayım. ilk evliliğimden 10 yaşında kızım ve bir kurtajım var. İkinci evliliğimden ise bir dış gebelik ve 1 adet başarısız aşılama, 4 adet başarısız tüp bebek denemesi var. Şuanda da 4 gün önce 5. deneme uygulandı 2 adet embriyo biri 2. kalite diğer 3. kalite döllenmiş yumurta transferi yapıldı (5. gün transferi). Beklemekteyim, bunaldım. 4. başarısız tüp bebek denemesinde her zaman dikkat ettim. Şimdi dikkat etmiyorum. 2 gün dinlendim, şuanda dışardan alışverişten geldim ve bu mesajı yazıyorum. İsyandayım neye göre başarı sağlanıyor, 12 gün boyunca yataktan çıkmayacaksak o zaman bizi hastanede misafir etsinler 12 sonra içimiz rahat gebelik elde edilmiş şekilde çıkalım ordan. Ne yapacağımı bilmez durumdayım. Allah hiç gebeliği olmayanların yardımcısı olsun, biz dogurmuşların da birazcıkta olsa yanımızda olmasını temenni ediyorum. Sevgiler..

canım inşallah hayırlı haberlerini alırız...
yatmanın çözüm olmadığını başarısız 1 aşılama ve 3 tüpbebek denememden tescilledim..hepsinde hiç kalkmadan yattım...4.tüpbebek denememde 3 gün evde dinlendim,onu da doktorum öyle istediği için sonrasın da işe gittim,alışverişe gittim,araba kullandım ve bebeğim tutundu...
ama şimdi gördüm ki tutunmakla iş bitmiyormuş iş bundan sonra başlıyormuş şuan okadar korku içindeyim ki acaba kesesini görücekmiyim kalp atışını duyacakmıyım diye sıkıntılar başladı...Rabbim bana bukadar sevinci yaşattı inşallah sonunuda gösterir..

özlem cnm biliyosun biz seninle iyi arkadaşız ama bu düşünceye gelirsek bende sana katılmıyorum biliyosun yasa gereği 2 denemeden sonra 2 emriyo transfer edilebiliyo bizlerede aynı şekilde uygulandı ama senin bu ikinci denemen olucak sen 2 emriyo transfer edileceğini söylüyorsun peki neden hayır tek olacak demiyorsun oyüzden bişeye karşı çıkıyosak bizlerde bunauymamız gerekiyo ben burda sadece fikrimi belirtmek istedim hepimiz bu yasaya karşıyız hayallerimiz kısıtlanıyor ama eyer böyle bişi varsada bizler uymak zorundayız malesef uymayan yerler var sa buda bence onların sorunu cnm böyle konularla birbirimizi kırmamalıyız hepimiz bunlara uymalıyız

Arkadaşlar merhaba ;
Topic topic dolaşırken konunuza denk geldim :))
Ama eğer doktorum banada böyle birşey teklif etse bende kabul ederim. Nede %60 olan şansımızı %30 a düşüreyim ki ... Kaldıki maddi olarak zor durumda aileler var düşünsenize belki 2. denemeyi seneler sonra yapabilecekler.
Yasaya gelince evet bir yasa var ama siz inanıyor musunuz bu yasayı bütün tüp bebek doktorları kabul etmiştir ?
Eminim onlarda yasaya boyun eğmek zorunda kaldılar. Aynı bizler gibi ...
Yasayı hiçe saydığını düşündüğünüz merkezleri ,doktorları ve anne adaylarına bu kadar sitem etmeyin . Ortada kötü birşey yok aksine mutluluk verici bir olay var.
Ben doktorarın insiyatif kullanmasına karşı değilim kısacası.
Bana doktor 2 embriyo transfer elelim diyecek bende olmaz yasaya uymalıyız mı diyeceğim ?
Negatif sonuç almış olan bir insan bunu söyleyemez.Söylerim diyen insanın maddi kaygıları yoktur ondan söyler

Son düzenleme:

ben daha 22 yasındayım 1.5 yıllık evlıyım
korunmasız ılıskının 2. ayında ogrendım esımde sorun oldugunu
tedavı olduk yukselmedı ılaclarmıs kurlermıs sebze meyve ne aklına gelırse herseye para doktuk yukslemesı ıcın yukselmedi
tup son care denıldı.......
param yoktu asla yaptıramazdım bu teshıs konuldugunda.daha dugun kredım duruordu.tupe nasıl gecebılırdıkki?derkennnnnnnnnnn rabbım bır kapı actı ummadıgımız yerden bır destk geldi.kasım sonunda ılk denememe gıdecegım.tedabı olacagım yer ıle benm aramda 2.5 saat var gıt gel zaten o kadar param gıdıor.
bu kadar maddı sıkıntının ıcınde bırdaha yaptıramama ıhtımalı bıle varken ben nasıl dıyebılırım doktora sagol ben almayım 2. embrıyoyu sız bana 1 tane transfer edın dıe.ben nasıl dıyebılırım transefer eden doktorlara sızı sıkayet ederım dıe.ben nasıl bu acıyı cekerken ınsanların anne olma ıhtımalını daha aza dusurebılırım?anne olmak hıcbırseye benzemez.bızım bu ımkanımızın kısıtlanması bana tamamen sacma gelıor....

Merhaba Arkadaşlar
Salı günü BHcg yaptırdım öyle durdugum yerde nedense ve 4300 .ıktı sonuç ama bir yerlerde bir yanlış hissediyordum . dk aradım söyledim eee çok güzel işte dedi . Hayır ben sizi yarın görmek istiyorum dedim artık 5+5 oldu ve keseyi görebilirsiniz dedim ve Çarşamba öülene gel dedi .

Çarşamba sabah kalktıgımda feci bir sancıyla uyandım , beni bayıltacak kadar şiddetliydi sancı hemen Umutta gittik muayene sonunda kese görülemedi ve dış gebelık teshisi kondu patlamak üzere olabileceğinden hemen ameliyata alındım ve akiama taburcu oldum .

Şimdi karnımda üç delikle işteyim . Bu macera benim için kötü sonuçlandı malesef Allah sizlerin yüzünüzü güldürsün .

Çok üzgünüm , 40 yaşındayım ve artık uzun protokol deneyemem eşim 47 yaşında

canım çok geçmiş olsun inanmıyorum yaşok oldum okuyunca Allah korumuş seni çok üzücü bir durum ama Allahtan hemen müdahale edilmiş sana zarar vermemiş(Rabbim sabır versin Hakkında hayırlısı demekten başka çare yokAllah gönlüne göre versin hayaıtım...

merhaba arkadaşım bizde bunu savunuyoruz zaten senden farklı bişi demedik elbette hiç birimiz buna karşı koymaz elbette kolay değil bizim burdaki cevabımız farklı bi konuydu bi arkadaşımız sanırım birine 2 transfer yapıldı diye şikayette bulunmuş bende o arkadaşımıza cevap verdim eyer yasaya uyuyosak önce kendimiz uymalıyız diye yoksa hiç birimiz fazla tranfere hayır demeyiz sanırım sen yanlış anladın geçmişi okursan bu bunu neden yazdığımızı anlarsın cnm bende 3 denemede negatif sonuç alan biriyim kim ister şansımız azalsın ama yasaya uymayıp fazla transfer yapan ne doktorlarımıza nede merkezlerimize kızmıyorum karşıda değilim insanların şansını arttırıyolar allah herkesi bu yolda hayırlısıyla sonuçlandırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…