- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Aminnnnn canim allah kimsenin kucagini bos kalbindeki annelik duygusunu eksik birakmasin ben bile suanda daha transferim olmadan heyecanla bebek esyalari bakmak icin bekliyorum himmm bence cok guzel nazlar agrilar sizlanmalar bunlar umarim testinin sonucunu mutlulukla aliriz hep beraber mutlu oluruzButun tedavi su gibi akip gececek ama su 12 gun hic gecmeyecek. Razi oluyorsun tabii, ben gergin stresli ya da sıkıntılı degilim bu surecte sadece heyecanliyim, yapmak istedigim seyleri hayata gecirebilmek icin gun sayiyorum, bebek esyalari bakmak vs gibi seyler icin... Rabbim sana da bana da isteyen tum kadinlara da sorunsuz sıkıntısız hamile kalmayi ve bebeklerini/bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Soyle agrim var boyle yorgunum vs yaziyorum ama bu da bambaska bir duyguymus, tez zamanda guzelliklerle yasamani diliyorum
Evet canim adet duzensizligim var catlatma ignesiyle 2 3 ay duzenli oldum sonra doktor 3 yumurtam oldugu icin catlatma ignesini vermemisti adetim.yine gecikmisti tedavisiz vermiyor Rabbim vardir bundada bi hayirAnlAdim canim allah hayirlisini versin bi gorun boyle adrt sorunun varsa ne kadar erken baslasan okadar iyi tabiki :)
Hic cocugun yokmu canim kac senedir istiyorsun evet bir bakima.diyorum yasim genc olur diye ama bu ancak kisa bi teselli oluyor ben yasa vs hic biseye bakmiyorum evimde bebek sesi var mi yokmu ona bakiyorum . milletlw cocuk meselesini konusmakdan da sikildim herkes bi bencil olmusLutfen oyle dusunme yasinda hicbirsey yok senin, bak ben 37 yasindayim
Hic yok benim cocugum. Daha once dusunmedim. Ama yazdiklarini okudukca senin cok iyi bir doktora gitmen gerektigini dusunuyorum. Adet duzensizligim var demissin neden oldugunu biliyor musun acaba polikistik olabilir misin, doktorun neden adet duzensizligin icin tedavi vermedi. Madem bu kadar cok istiyorsun bence ilk once cok iyi bir doktor secmelisinHic cocugun yokmu canim kac senedir istiyorsun evet bir bakima.diyorum yasim genc olur diye ama bu ancak kisa bi teselli oluyor ben yasa vs hic biseye bakmiyorum evimde bebek sesi var mi yokmu ona bakiyorum . milletlw cocuk meselesini konusmakdan da sikildim herkes bi bencil olmus
Ozaman boyle bi sorunun varsa ne kadar erken baslasan okadar iyi canimEvet canim adet duzensizligim var catlatma ignesiyle 2 3 ay duzenli oldum sonra doktor 3 yumurtam oldugu icin catlatma ignesini vermemisti adetim.yine gecikmisti tedavisiz vermiyor Rabbim vardir bundada bi hayir
Nasil hissediyorsun canim nasil gidiyo kac gun kaldi:?Butun tedavi su gibi akip gececek ama su 12 gun hic gecmeyecek. Razi oluyorsun tabii, ben gergin stresli ya da sıkıntılı degilim bu surecte sadece heyecanliyim, yapmak istedigim seyleri hayata gecirebilmek icin gun sayiyorum, bebek esyalari bakmak vs gibi seyler icin... Rabbim sana da bana da isteyen tum kadinlara da sorunsuz sıkıntısız hamile kalmayi ve bebeklerini/bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Soyle agrim var boyle yorgunum vs yaziyorum ama bu da bambaska bir duyguymus, tez zamanda guzelliklerle yasamani diliyorum
Selam tatlim bugun 3. gun yani 9 gun kaldi. Dun butun gun evde yatmistim, bugun biraz disari ciktim ufak tefek alisverisim vardi onu yaptim simdi arkadaslarimla bir kahve iciyoruz :) biraz normal hayat belirtileri gostermem gerekecek yoksa depresyona girebilirimNasil hissediyorsun canim nasil gidiyo kac gun kaldi:?
Canim ama sana simdi desek daha cok erken sen bana biraz zaman gectikce yaz neler oldu o sekilde degerlendiririz olur mu ben sana simdi desem ben de bu oldu bu oldu sende o belirtiden biri olmasa moralin bozulur kimisinde hic gebelik belirtisi olmadan pozitifi goruyolar canimKizlar biri bana desin ki bebeklerin tuttuysa su belirtiler olur bu belirtiler olur. Beklemek ne zor daha 10 gunum var test icin
:)) agir kaldirma cok fazla dikkatli ol hadi hayirlisiSelam
Selam tatlim bugun 3. gun yani 9 gun kaldi. Dun butun gun evde yatmistim, bugun biraz disari ciktim ufak tefek alisverisim vardi onu yaptim simdi arkadaslarimla bir kahve iciyoruz :) biraz normal hayat belirtileri gostermem gerekecek yoksa depresyona girebilirim
Tabi gene senin kararin ben kendiligimden hamile kalamiyodum ailemden uzagim bide kimsede olmayinca yanimda ondan hep ugrastim.Rabbim gerek birakmaz kendiliginden kalirsin gene ins.Evet canim aslinda bi bakima erken yas daha iyi dusunuyorum bu arada hayirli olsun insallah hayirlisyla kucagina alirsin canm benim valla umudum oldun insallah bizimde tutar .
Zaten sen simdi soylesen ben yarin o belirtileri hissetsem bu sefer de psikolojik olarak hissediyor olabilirim diyecegim:) buyuk gune 9 gun kaldi bakalim hayirlisiyla gecer insallahCanim ama sana simdi desek daha cok erken sen bana biraz zaman gectikce yaz neler oldu o sekilde degerlendiririz olur mu ben sana simdi desem ben de bu oldu bu oldu sende o belirtiden biri olmasa moralin bozulur kimisinde hic gebelik belirtisi olmadan pozitifi goruyolar canim
Saol canim ozellikle agir kaldirmiyorum, biseye uzanmiyorum, camasir bile silkelemiyorum saolsun esim asti dun camasirlari :):)) agir kaldirma cok fazla dikkatli ol hadi hayirlisi
Gecerrr yeterki stres yapmaZaten sen simdi soylesen ben yarin o belirtileri hissetsem bu sefer de psikolojik olarak hissediyor olabilirim diyecegim:) buyuk gune 9 gun kaldi bakalim hayirlisiyla gecer insallah
Evet evet hic yapma:) esler bu donemlerde yardimci olsun bi zahmet zaten tum sikintiyi biz yasiyoruzSaol canim ozellikle agir kaldirmiyorum, biseye uzanmiyorum, camasir bile silkelemiyorum saolsun esim asti dun camasirlari :)
Cok kalmamis bi sorun olursa sor canm gunluk giriyorum zaten buraya merak ediyorum szleri♡Zaten sen simdi soylesen ben yarin o belirtileri hissetsem bu sefer de psikolojik olarak hissediyor olabilirim diyecegim:) buyuk gune 9 gun kaldi bakalim hayirlisiyla gecer insallah
Olurrr merak etme biz heyecan yapiyoruz yada stresten amya erken geliyo ya az geliyo benimde ilk uc gunum damla halindeydi aradim artik drdim boyle bir durum var sonra normale donunce hapima basladim :)Kızlar bemim adetim in devamı gelmedi. Ilaca gerçek adetim gelince başlıcaz. Yumurta catlayamadigi için lekelenme şeklinde kanamam olmuş. Heyecanlanmistim bende transfere az kaldi diye beklemeye devam
Galiba canım heyecan stres yapıyorum etkilemiştir.Olurrr merak etme biz heyecan yapiyoruz yada stresten amya erken geliyo ya az geliyo benimde ilk uc gunum damla halindeydi aradim artik drdim boyle bir durum var sonra normale donunce hapima basladim :)
Selam tatlim takma kafana heyecandan dolayi bir an once regl olmak ostiyorsun o yuzden erken geliyor, benimki de oyle olmustu 1-2 gune kadar gercek reglin baslar hayirlisiylaKızlar bemim adetim in devamı gelmedi. Ilaca gerçek adetim gelince başlıcaz. Yumurta catlayamadigi için lekelenme şeklinde kanamam olmuş. Heyecanlanmistim bende transfere az kaldi diye beklemeye devam
Günaydın inşallah canım.Selam tatlim takma kafana heyecandan dolayi bir an once regl olmak ostiyorsun o yuzden erken geliyor, benimki de oyle olmustu 1-2 gune kadar gercek reglin baslar hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?