- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.661
Tutunur tabiki neden tutunmasin. 2.gun embriyolari bile tutunuyor onemli olannkalitesi . Rahim dinlendirme vucudun yumurtalar buyutulurkrn alinan hormonlari atmasi icin yapiliyor. Ayrica rahik dinlendirmenin pozitif ihtimalini %15 arttirdigi biliniyorArkadaslar tup bebek tedavisinde rahim dinlendirme nicin yapiliyor birde 3. Emriyosu tutunmazmi bizde tedavideyiz ama emriyo kismina gecebilecekmiyiz bilmiyorum
Neden böyle yaparlarki acaba transferi 1 gün daha bekletirlerKızlar benim transferm yarına ertelendi embriyolog bı gündaha beklemek istiyorum dedi 6.gun embriyosu olacak ..transferden sonra sadece progesteron fitil kullanacaksınız bugün hemşire öyle söyledi siz ne kullanıyorsunuz transferden sonra
3.gün embriyosuyla bir kızım var çok şükür Allaha kardeş istediği için yine düştük bu yollara 2 negatif sonrası tedaviye başladık yineArkadaslar tup bebek tedavisinde rahim dinlendirme nicin yapiliyor birde 3. Emriyosu tutunmazmi bizde tedavideyiz ama emriyo kismina gecebilecekmiyiz bilmiyorum
Arkadaşım sen 3. Gün embriyosu nasıl olur diye düşnmüşsün... Ozaman benim 2. Gün embriyosu hiç ihtimal vermiyim ben boşuna
embriyona güven canım.
Allah diledikten sonra neler olur?
2.gün olması negatif bir durum değil.
zaten kaliteliyse senin rahminde de gün gün büyüyüp gelişecek.
iyi düşün iyi olsun.
pozitif olmak ve moralli olmak çok önemli.
Canim benim benim daha once 3. Gun transfer olmustu ama doktor sperm bulunursa 5. Gunu bekleyelim dedi oyuzden soruyorum neden 5. Gune bekleyiyorlar diyeTutunur tabiki neden tutunmasin. 2.gun embriyolari bile tutunuyor onemli olannkalitesi . Rahim dinlendirme vucudun yumurtalar buyutulurkrn alinan hormonlari atmasi icin yapiliyor. Ayrica rahik dinlendirmenin pozitif ihtimalini %15 arttirdigi biliniyor
Canim senin neden 2. Gun transfer edildi bunu neye gore belirliyolar ben cok bilmiyorum ama insallah tutunurArkadaşım sen 3. Gün embriyosu nasıl olur diye düşnmüşsün... Ozaman benim 2. Gün embriyosu hiç ihtimal vermiyim ben boşuna
Lütfen moralini bozma Allah ol der olur. İkinci gün üçüncü gün fark etmez sen iyi düğün iyi olsun canımArkadaşım sen 3. Gün embriyosu nasıl olur diye düşnmüşsün... Ozaman benim 2. Gün embriyosu hiç ihtimal vermiyim ben boşuna
Canim senin neden 2. Gun transfer edildi bunu neye gore belirliyolar ben cok bilmiyorum ama insallah tutunur
Lütfen moralini bozma Allah ol der olur. İkinci gün üçüncü gün fark etmez sen iyi düğün iyi olsun canım
Olumsuz olmanın kimseye faydası yok canım iyi düşün duanı et takdir Allah’tanİnşaAllah canım... öyle düşünüyorum inşaAllah Allah yazdıysa olur...
Hayırlı uğurlu olsun, artarak katlansın Sağlıkla tutunsun inşallah.canim yapmadim idrar testi bir daha. bugün ikinci kan testimi verdim ilki 20.58 di bugün 73.27 cikmis. artmis ama bilmiyorum bakalim drum ne diyecek
Tedavi oldugun ay mk transfer oldu kac gun var testeAmin inşaAllah canım... Bize denilen şu;
2 yumurta var elimizde ve 2 embriyo transferi yapılacakdı zaten... 2. Gündede döllenme iyi gözüküyo ve embriyonun anne rahminde daha iyi geliştiğini söylediler labaratuar ortamına göre... Biz transferi yapalım dediler o sebepten...
Hayırlı sonuclar alırsın umarımKızlarr merhaba bugün itibariyle tüp bebek aşamasına girmiş bulunmaktayım ilk defa olucak ve nasıl aşamalar inanılmaz merak ediyorum iğne bugün vuruldu 5gün sonra iğne biticek ve kontrol dedi sonraki aşama doktora heycandan sormayı bile unutmuşum :) ve kızlar ben çok strestliyim bunu nasıl atıcam bilmyioeummm
Ben de gecen ay opu oldum şukur ıyı sonuclar aldık fakat doktorum opudan sonrakı regl ustune bır kez dah regl oldugunda transfer calısmalarına baslayacagız dedıArkadaslar tup bebek tedavisinde rahim dinlendirme nicin yapiliyor birde 3. Emriyosu tutunmazmi bizde tedavideyiz ama emriyo kismina gecebilecekmiyiz bilmiyorum
Kacts yumurta toplandi kac emriyo oldu ve kacinci gune geldi canimBen de gecen ay opu oldum şukur ıyı sonuclar aldık fakat doktorum opudan sonrakı regl ustune bır kez dah regl oldugunda transfer calısmalarına baslayacagız dedıVucut asırı hormon aldıgı ıcın ve bu hormonlar over kadar rahmı de yordugu ıcın normal hayata donmek onemlı.. ben de sımdı regl olmayı beklıyorum.. hakkında hayırlısı olur umarım
Amin canım biraz araştırdım gusüllük bir durum yokmuş canım almayı düşünmüyorum ama oturarak namazlarımı kılarımkardeşim bence alma allahım gönlüne gore versin bi kaç gün sabret ben ilk trasferimde 10 gün felan yapmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?