Transfere geri sayim

Arkadaslar tup bebek tedavisinde rahim dinlendirme nicin yapiliyor birde 3. Emriyosu tutunmazmi bizde tedavideyiz ama emriyo kismina gecebilecekmiyiz bilmiyorum

Arkadaslar tup bebek tedavisinde rahim dinlendirme nicin yapiliyor birde 3. Emriyosu tutunmazmi bizde tedavideyiz ama emriyo kismina gecebilecekmiyiz bilmiyorum
Tutunur tabiki neden tutunmasin. 2.gun embriyolari bile tutunuyor onemli olannkalitesi . Rahim dinlendirme vucudun yumurtalar buyutulurkrn alinan hormonlari atmasi icin yapiliyor. Ayrica rahik dinlendirmenin pozitif ihtimalini %15 arttirdigi biliniyor

Neden böyle yaparlarki acaba transferi 1 gün daha bekletirler
Hakkında hayırlısı olsun cnm
Rabbim hepimizin mücadelesinin meyvesini kucağına versin inş.

3.gün embriyosuyla bir kızım var çok şükür Allaha kardeş istediği için yine düştük bu yollara 2 negatif sonrası tedaviye başladık yine
3.güne takılma kalitesi önemli
Aslında çok iyi kalitelerinde tutmadığı örneği çok bütün ii yaradandan geçiyor inş kalbimizdekileri yaşarız.

Arkadaşım sen 3. Gün embriyosu nasıl olur diye düşnmüşsün... Ozaman benim 2. Gün embriyosu hiç ihtimal vermiyim ben boşuna

Arkadaşım sen 3. Gün embriyosu nasıl olur diye düşnmüşsün... Ozaman benim 2. Gün embriyosu hiç ihtimal vermiyim ben boşuna

embriyona güven canım.
Allah diledikten sonra neler olur?
2.gün olması negatif bir durum değil.
zaten kaliteliyse senin rahminde de gün gün büyüyüp gelişecek.
iyi düşün iyi olsun.
pozitif olmak ve moralli olmak çok önemli.

Kizlar bisi sorcam bu gun 4. Tedavi icin ilk gorusmeye gittim. 5 senelik evliyim hicbir doktor soylememisti rahminde biraz arkaya dogru egrilik var dedi. Sok oldum korkma sorun yaratacak bisi degil kepce kulak gibi dusun dedi. Ayni durumda olan var mi. Birde adetin 21.gunu yani sali gunu kontrole cagirdi. Rahmi hazirlamak icin rahime igneyle ilac vericem dedi. Bilgisi olan var mi batiriyolar mi yoksa icine mi sikiyolar

İyi düşünüyorum canım.. Ama çokda fazla umutlandırmıyorum kendimi de... Sadece 2 yumurta toplandı ve yerleştirelim dediler. İlk denememiz.. heyecanla bekliyoruz bakalım.. Allah nasib ettiyse olur tabiki 2.3. Farketmez...

Canim benim benim daha once 3. Gun transfer olmustu ama doktor sperm bulunursa 5. Gunu bekleyelim dedi oyuzden soruyorum neden 5. Gune bekleyiyorlar diye

Lütfen moralini bozma Allah ol der olur. İkinci gün üçüncü gün fark etmez sen iyi düğün iyi olsun canım

Canim senin neden 2. Gun transfer edildi bunu neye gore belirliyolar ben cok bilmiyorum ama insallah tutunur

Amin inşaAllah canım... Bize denilen şu;

2 yumurta var elimizde ve 2 embriyo transferi yapılacakdı zaten... 2. Gündede döllenme iyi gözüküyo ve embriyonun anne rahminde daha iyi geliştiğini söylediler labaratuar ortamına göre... Biz transferi yapalım dediler o sebepten...

Kızlarr merhaba bugün itibariyle tüp bebek aşamasına girmiş bulunmaktayım ilk defa olucak ve nasıl aşamalar inanılmaz merak ediyorum iğne bugün vuruldu 5gün sonra iğne biticek ve kontrol dedi sonraki aşama doktora heycandan sormayı bile unutmuşum :) ve kızlar ben çok strestliyim bunu nasıl atıcam bilmyioeummm

Tedavi oldugun ay mk transfer oldu kac gun var teste

Hayırlı sonuclar alırsın umarım
Igne bıttıkten sonra gittiginde yumurta oluşumunu kontrol edecek ve buyuk ıhtımalle ılacın dozunu azaltır ya da cogaltır ya da aynı kalır. Ikı gunde bır kontrole gıdıceksın ve yumurta mm olcumu yapacak. Sonra ıstenılen boyuta ulasınca catlatma ıgnesı vurucaksın. 36 saat sonrasında da opu gerceklesır.. ama kendıne yapacagın en buyuk ıyılık stres yapmamak olur. Normal hayatına devam et. Acaba yumurtam olustu mu buyudu mu dıye dusunmemeye calıs. Sankı tedavı yoluna gırmemıssınız gıbı yasayın. Besıncı gunden sonra ılıskı yasak ve kesınlıkle kahve ıcme.. ben burda yazanlar kadar stres olmadım ve ıyı sonuclar da aldım sukur gecen ay Insallah hersey ıstedıgın gıbı olur

Ben de gecen ay opu oldum şukur ıyı sonuclar aldık fakat doktorum opudan sonrakı regl ustune bır kez dah regl oldugunda transfer calısmalarına baslayacagız dedı Vucut asırı hormon aldıgı ıcın ve bu hormonlar over kadar rahmı de yordugu ıcın normal hayata donmek onemlı.. ben de sımdı regl olmayı beklıyorum.. hakkında hayırlısı olur umarım

Kacts yumurta toplandi kac emriyo oldu ve kacinci gune geldi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…