Transfere geri sayim

canim yapmadim idrar testi bir daha. bugün ikinci kan testimi verdim ilki 20.58 di bugün 73.27 cikmis. artmis ama bilmiyorum bakalim drum ne diyecek
Ayy canım benim hayırlı olsun gözün aydın çom mutlu oldum ya insallah sag salim kucagına almayıda nasip eder Rabbim

Pontik123
Tabikide canım. bende onu düşünüyordum bugun yani transfer gününe kadar çok kalınlasmazmı ya adet olursam pek bilmedigim için bu konuksrı illa adetin 18.günümü transfer olmalı

Bizim ki cok farkli esim azo ve klinifelter 4. Tese olucak kaan hoca yapicak yumurtadan daha cok sperm onemli bulunucakmi bilmiyoruz dua edin nolur

Amin canım benim . Bende arastırdım canım gusüle gerek yok tbi namazlarımı bırakmam. Heeşeyin hayırlısı olsun çok sagol mesajın için

Canim esimde sperm yok ameliyatla bulunuyo ve genetik bozuklukta var

Anladım canım... Tedavisi falan vardır canım muhakkak... İnşaAllah doğru hekimlerin eline düşersiniz de tedavi seyriniz boyunca olumlu ilerlersiniz canım...

Her defasında yeni şeyler duyuyorum, öğreniyorum...

Kızlar merhaba bende gecen ay negatif sonucu aldım o hafta içinde adet olmuştum bu ay tam 10 gün gecikti..diğer 3 denememde hiç bukadar gecikme yasamamıştım ztn 28 günde bir adet olurum idrar testide yapmadım korkuyorum acaba doktora gidicem haftaiçine kadar gelmezse.bilemedim kafam karısık

Bu tarz seyler oluyor maalesef umutlanma canim. Kist vs olabilir ya da vucudun tekrar dongusune girmesi zaman aliyoe. Yine de icinin rahatlamasi icin test yap derim. Belki bi mucize olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…