- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.681
19 yumurta 7 adet 5.gun embriyosu kacıncı gune geldı derken opu mu?Kacts yumurta toplandi kac emriyo oldu ve kacinci gune geldi canim
Hadi hayırlısı olsun canın benim insallah pozitif sonuç alırsın. Rabbim herşeyin hayırlısının da hayırlısını versinKızlar bugün transferim var 1 buçukta bana dua edin
Ayy canım benim hayırlı olsun gözün aydın çom mutlu oldum ya insallah sag salim kucagına almayıda nasip eder Rabbimcanim yapmadim idrar testi bir daha. bugün ikinci kan testimi verdim ilki 20.58 di bugün 73.27 cikmis. artmis ama bilmiyorum bakalim drum ne diyecek
Tedavi oldugun ay mk transfer oldu kac gun var teste
Emriyolar kacinci gune geldi demistim canim doktorun kimdi 19 dan sadece 7 simi dollendi19 yumurta 7 adet 5.gun embriyosu kacıncı gune geldı derken opu mu?
Insallah bebegin sana sımsıkı tutunurAynen canım herşey üst üste oldu anlamadım bende.. bak geçtiğimiz pazartesi yumurtalar toplandı. 2 gün sonra yani çarşam transfer oldu... 3. Günüm işte bugün...
ayın 19 unda test yapcaz...
dollenen daha coktu ama 7 si donduruldu. Engın oral a gıdıyorum ben sen?Emriyolar kacinci gune geldi demistim canim doktorun kimdi 19 dan sadece 7 simi dollendi
Insallah bebegin sana sımsıkı tutunur
Niye hepsini dondurmadin canim birde donma icin ekstra bir ucret alindimidollenen daha coktu ama 7 si donduruldu. Engın oral a gıdıyorum ben sen?
Bizim ki cok farkli esim azo ve klinifelter 4. Tese olucak kaan hoca yapicak yumurtadan daha cok sperm onemli bulunucakmi bilmiyoruz dua edin nolur
Amin canım benim . Bende arastırdım canım gusüle gerek yok tbi namazlarımı bırakmam. Heeşeyin hayırlısı olsun çok sagol mesajın içinbence en azından ilk 3 gün duş alma canım.
belki safsatadır evhamdır ama riske atmaya da gerek yok.
sonuçta çok emek veriyoruz.
transfer işlemi gusül almayı gerektirmiyor.
Nihat Hatipoğlu da öyle diyorken denk geldim.
namazlarını da mutlaka oturarak kıl.
Rabbim hayırlı transferler, hayırlı sonuçlar nasip etsin.
Bizim ki cok farkli esim azo ve klinifelter 4. Tese olucak kaan hoca yapicak yumurtadan daha cok sperm onemli bulunucakmi bilmiyoruz dua edin nolur
Niye hepsini dondurmadin canim birde donma icin ekstra bir ucret alindimi
Canim esimde sperm yok ameliyatla bulunuyo ve genetik bozuklukta varİnşaAllah canım ederiz tabiki ne demek... Bende bu tüpe birden girdim pekde bilmiyorum terimleri... O söylediklerin ne oluyo canım
Canim esimde sperm yok ameliyatla bulunuyo ve genetik bozuklukta var
Bu tarz seyler oluyor maalesef umutlanma canim. Kist vs olabilir ya da vucudun tekrar dongusune girmesi zaman aliyoe. Yine de icinin rahatlamasi icin test yap derim. Belki bi mucize olur.Kızlar merhaba bende gecen ay negatif sonucu aldım o hafta içinde adet olmuştum bu ay tam 10 gün gecikti..diğer 3 denememde hiç bukadar gecikme yasamamıştım ztn 28 günde bir adet olurum idrar testide yapmadım korkuyorum acaba doktora gidicem haftaiçine kadar gelmezse.bilemedim kafam karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?