- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 83
- 30
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.701
öyle yap artik canımAmin canım biraz araştırdım gusüllük bir durum yokmuş canım almayı düşünmüyorum ama oturarak namazlarımı kılarım
İşte umudum olmadıgı için test yapasım yok.daha öncekilerde max 4 gün gecikti hayırlısı artıkBu tarz seyler oluyor maalesef umutlanma canim. Kist vs olabilir ya da vucudun tekrar dongusune girmesi zaman aliyoe. Yine de icinin rahatlamasi icin test yap derim. Belki bi mucize olur.
Aminn canım inşallah Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun, artarak katlansın Sağlıkla tutunsun inşallah.
Sağol canım inşallah artarak devam eder sağlıkla Allah razı olsunAyy canım benim hayırlı olsun gözün aydın çom mutlu oldum ya insallah sag salim kucagına almayıda nasip eder Rabbim
İnşallah bulunur tedaviniz hayırla sonuçlanırBizim ki cok farkli esim azo ve klinifelter 4. Tese olucak kaan hoca yapicak yumurtadan daha cok sperm onemli bulunucakmi bilmiyoruz dua edin nolur
Selam canim hayirlisi olsun insallah.transferin ne zaman olucak?opudan sonra hafif agri oluyor.meraklanma canim.dayanamica k gibi olursan parol gibi bir agri kesici alabilirsin.Slm kızlar opum oldu bişey sorucam sizlerde ağırı oluyomuydu
Sağol canım büyük bi ihtimal salı dedi doktorSelam canim hayirlisi olsun insallah.transferin ne zaman olucak?opudan sonra hafif agri oluyor.meraklanma canim.dayanamica k gibi olursan parol gibi bir agri kesici alabilirsin.
Kac yumurtan toplandi canim? Guzel guzel kaliteli embriyolarin olsun insallah.Sağol canım büyük bi ihtimal salı dedi doktor
Amin canım cümlemizin inşallah 16 tane toplandıKac yumurtan toplandi canim? Guzel guzel kaliteli embriyolarin olsun insallah.
Cok guzel bir sayi canim insallah dollensin hepsi guzelce.Amin canım cümlemizin inşallah 16 tane toplandı
Amin inşallah canım cümlemizin olsun güzel rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınCok guzel bir sayi canim insallah dollensin hepsi guzelce.
Amin inşallah canım cümlemizin olsun güzel rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Sen tedavidemisin canımCok guzel bir sayi canim insallah dollensin hepsi guzelce.
Amin inşallah canım cümlemizin olsun güzel rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Sen tedavidemisin canım
Allah yardımcın olsun canım zor Allah gönlüne göre versin canım:)Yok canim henuz degil adetimi bekliyorum yumurta toplamaya baslicam daha ama yolum uzun benim.havuz yontemiyle yumurta toplanip birikecek kimbilir ne zamana transfer ama napayim sabredicem artik.
Tesekkur ederim canim amin hepmizin insallah Allah gonlune gore versin.Allah yardımcın olsun canım zor Allah gönlüne göre versin canım:)
Nerde tedavi görüyosun canım yaş kaçTesekkur ederim canim amin hepmizin insallah Allah gonlune gore versin.
Izmirde tedavi goruyorum ben.aslinda amerikada yasiyorum.gidip geliyorum.daha gecen pazar geldim biraz ara vermistim.simdi yine basliycam.yasim 35.sen nerdesin yasin kacNerde tedavi görüyosun canım yaş kaç
Bende bursada tedavi görüyorum canım 28 yaşındayımIzmirde tedavi goruyorum ben.aslinda amerikada yasiyorum.gidip geliyorum.daha gecen pazar geldim biraz ara vermistim.simdi yine basliycam.yasim 35.sen nerdesin yasin kac
Hayırlı sonuclar alırsın umarım
Igne bıttıkten sonra gittiginde yumurta oluşumunu kontrol edecek ve buyuk ıhtımalle ılacın dozunu azaltır ya da cogaltır ya da aynı kalır. Ikı gunde bır kontrole gıdıceksın ve yumurta mm olcumu yapacak. Sonra ıstenılen boyuta ulasınca catlatma ıgnesı vurucaksın. 36 saat sonrasında da opu gerceklesır.. ama kendıne yapacagın en buyuk ıyılık stres yapmamak olur. Normal hayatına devam et. Acaba yumurtam olustu mu buyudu mu dıye dusunmemeye calıs. Sankı tedavı yoluna gırmemıssınız gıbı yasayın. Besıncı gunden sonra ılıskı yasak ve kesınlıkle kahve ıcme.. ben burda yazanlar kadar stres olmadım ve ıyı sonuclar da aldım sukur gecen ayInsallah hersey ıstedıgın gıbı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?