- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.721
Caniminici cok ozledim sizleri. geldim cok sukur.
Oldu canım illaki ama 3 güne kalmaz birşeyin en fazla 1 haftaSlm kızlar opum oldu bişey sorucam sizlerde ağırı oluyomuydu
Sağol canım tsk ederim:)Oldu canım illaki ama 3 güne kalmaz birşeyin en fazla 1 hafta
Kaç yumurtan toplanmış canımcımSağol canım tsk ederim:)
16 tane canım doktor büyük bi ihtimal salı günü transfer ederiz dedi canım:)Kaç yumurtan toplanmış canımcım
Off ya sende mi benden önce transfer olcsn kıskanıyorun artık ya :))16 tane canım doktor büyük bi ihtimal salı günü transfer ederiz dedi canım:)
Senin ne zaman canım Allah tez zamanda sanada nasip etsin üzülmeOff ya sende mi benden önce transfer olcsn kıskanıyorun artık ya :))
Ben eylülde başladım 16 aralıkta transferim var :)Senin ne zaman canım Allah tez zamanda sanada nasip etsin üzülme
Eee bişey kalmamış canım kaçtane embriyo yerleştircekler sanaBen eylülde başladım 16 aralıkta transferim var :)
Senin kaçtane toplandı canım yumurtanEee bişey kalmamış canım kaçtane embriyo yerleştircekler sana
Pazartesi konuşcaz canım ama sanırım 1 tane . Benim tekrarlayan düşüklerim var sanmıyorum 2 tane yerleştirecegini ve herkes ilk de tutmuyor ikincide tutuyor diyor hayal kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum açıkcasıEee bişey kalmamış canım kaçtane embriyo yerleştircekler sana
23 tane ama geriye 10 tane kaldı dondurduk. 3 yumurtayı pgtye yolladık. 2 tanesi saglam bir tanesi kötü geldi. O yüzden 9 tane kaldıSenin kaçtane toplandı canım yumurtan
Senindemi ilk benimde ilk inşallah tutar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınPazartesi konuşcaz canım ama sanırım 1 tane . Benim tekrarlayan düşüklerim var sanmıyorum 2 tane yerleştirecegini ve herkes ilk de turmuyor ikincide tutıyor diyor hayal kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum açıkcası
Evet canım ilk sanırım senin dondurulmuş degil benim dondurulmuş olcak transferim insallah iyi sonuç alırız canım benimSenindemi ilk benimde ilk inşallah tutar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
İnşAllah canım Allah yardımcın olsun:)Evet canım ilk sanırım senin dondurulmuş degil benim dondurulmuş olcak transferim insallah iyi sonuç alırız canım benim
Amin cümlemizinİnşAllah canım Allah yardımcın olsun:)
Yaş kaç canımİnşAllah canım Allah yardımcın olsun:)
24 canım senin :)Yaş kaç canım
28 canım24 canım senin :)
Yaşımız daha genç canım avantajlıyız bu konuda28 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?