Transfere geri sayim

Arkadaşlar bende bugün opu oldum transfere kadar ve sonrasi icin tavsiye ve onerilerinizi bekliyorum bu surecte nelere dikkat etmek lazim embriyo tercihi nasil olmali bilgilendirirmisiniz

Arkadaşlar bende bugün opu oldum transfere kadar ve sonrasi icin tavsiye ve onerilerinizi bekliyorum bu surecte nelere dikkat etmek lazim embriyo tercihi nasil olmali bilgilendirirmisiniz
Merhaba hayirli olsun. Kac yumurta toplandi? Yas kac? Protein ve sebze agirlikli beslenirsen guzdl olur. Embriyo tercihini siz degil doktorunuz ve embriyolog yapiyor. Zaten en uygun olan transfer ediliyor.

Herkese iyi akşamlar. Geçen yıl bu zamanlar ilk denememı yapmış ve sonuç bekliyordum tabi negatifle sonuçlanmış ve çok yıkılmıştim. 2 ay sonra tekrar transfer.... suan 46 günlük bir meleğim var. Şükürler olsun. Kızlar sakın inancınızı kaybetyin ve denemekten korkmayın. Rabbim hepinize yardımcı olsun.kimsenin kollarını bis bırakmasın.

Slm kızlar bende transfere geri sayımdayim 15 ya da 16 'sında nasipse.. ilk denemem benim, ekimde toplama olmuştu dinlenme süresi tamamladık son bir hafta kaldı sanki zaman geçmiyor :) Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz ınş. Tez zamanda bu mutluluğu yasariz

Amin cümlemizin canım:)

Kızlaarr benimde dondurulmuş olacak. Yarın son yasmin hapımı içicem sonrada adet olmayı beklicem. Önümüzdeki haftaiçi olurum büyük ihtimal. Çok heycanlı ya günler geçmiyor resmen
Hadi insallah cumartesiye yetiş bana :) birlikte gün sayarız

Benimde 16 sında insallah ikimizinde tutar canım benim

Amin canım benim Rabbim evladını sana bagışlasın. İnşallah ilk denememizde tutar. Hayal kırıklıgı çok zor . Rabbim imtihanımızı kolay eylesin

Doktor salı gününe erteledi transferi :) rahim duvari 7.8m cuma kontrole gidecem climare forte bant yazdı 4 günde bir degistircem bakalım umarim faydasi olur. Gunde 4 estrofem kullaniyorum zaten bant takviyesi ile 9 - 10 olsa

Amin canim birlikte gun sayacagiz içimde huzursuzluğum yok çok şükür Her şey güzel olcak buna inanıyorum,şimdi kontrole gidiyorum..
Bende gittim canım rahim kalınlığı çok güzel dedi estrofemi içtin mi bugün dedi bende hayır dedim östrojen hormonun az eksik çıkmış onuda ona bağlıyorum dedi şimdi günde 6 tane içindenmişim. Cumartesi ariyacaklarmis transfer için. Sen ne yaptın canim

Bende sabah 10 buçukta gittim kliniğe benim kalinlik 7.8 climare forte yazdı bant. Onu kullancam işimizi sağlam yapalım dedi dr. Cmt olmiycak yani,cuma kontrolüm var tekrar en geç salı kesin yaparız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…