Transfere geri sayim

Bende sabah 10 buçukta gittim kliniğe benim kalinlik 7.8 climare forte yazdı bant. Onu kullancam işimizi sağlam yapalım dedi dr. Cmt olmiycak yani,cuma kontrolüm var tekrar en geç salı kesin yaparız dedi.
Anladım canım olsun geç olsun güç olmasin

Doktor bana tedaviye başlamadan önce dogum kontrol hapi verdi bitince basliyoruz fakat kullandigim günden bu yana hep lekelenme yasiyorum 1. Adet günüyle hapa başladim sanki andetim hiç kesilmedi..evet daha az ve daha koyu renkte ama hergün sürüyor.. Doktoru aradim d.k. hapina yeni başliyanlarda oluyormuş bazen sorun yok dedi.Hap bitince adet olup doktorun yanina gitmem gerek. Ama bilemiyorm korkuyorum ya adet olmazsam sonra
Eee adetmi yoksa lekelenme mi nasil ayirt edecem ben. Sizde oldumu böyle birsey arkadaşlar

Ben geçen ay dondurulmuş embriyo transferi için doktora gittiğimde yumurtalık kisti çıktı doktorum doğum kontrol hapı verdi kistin geçmesi için 21 gün boyunca benimde lekelenmelerim oldu ama adet kanaması gibi değildi. Tuvalete çıktıkça peçeteye gelen akıntı gibi düşün öyleydi. Adet kanaması ile ilgilisi yoktu yani

yani 21 gün sonra biraktiginda 2-3 gün sonrasi adet görüyorsun ya işte o anda lekelenmeyi adet başlangici sanmaktan korkuyorum. Neyse bende yoğunluğunu takip ederim her halde

yani 21 gün sonra biraktiginda 2-3 gün sonrasi adet görüyorsun ya işte o anda lekelenmeyi adet başlangici sanmaktan korkuyorum. Neyse bende yoğunluğunu takip ederim her halde
Kırmızı kanamanın geldiği ilk günü 1.gün olarak alacaksın canım yoğunluğuda önemli tabiki

Kızlar kan verdim ben seksen çıkmış sonucum anlamlı bir yükselme yok inşallah dış gebelik falan değildir

üç testinin sonuçlarını yazar mısın canım?
doktor ne dedi peki?
Canım onuncu gün yirmi on üçüncü gün 73, 17. Günde 80 çıktı.drum cuma tekrar kan istedi sonucu sağlıklı bulmadı
İnşAllah öyle değildir canını sıkma üzülme allahın izniyle bişey olmaz senledir bebeğin canım
İnşallah canım ama pek umudum yok açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…