- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.761
Anladım canım olsun geç olsun güç olmasinBende sabah 10 buçukta gittim kliniğe benim kalinlik 7.8 climare forte yazdı bant. Onu kullancam işimizi sağlam yapalım dedi dr. Cmt olmiycak yani,cuma kontrolüm var tekrar en geç salı kesin yaparız dedi.
Ben geçen ay dondurulmuş embriyo transferi için doktora gittiğimde yumurtalık kisti çıktı doktorum doğum kontrol hapı verdi kistin geçmesi için 21 gün boyunca benimde lekelenmelerim oldu ama adet kanaması gibi değildi. Tuvalete çıktıkça peçeteye gelen akıntı gibi düşün öyleydi. Adet kanaması ile ilgilisi yoktu yaniDoktor bana tedaviye başlamadan önce dogum kontrol hapi verdi bitince basliyoruz fakat kullandigim günden bu yana hep lekelenme yasiyorum 1. Adet günüyle hapa başladim sanki andetim hiç kesilmedi..evet daha az ve daha koyu renkte ama hergün sürüyor.. Doktoru aradim d.k. hapina yeni başliyanlarda oluyormuş bazen sorun yok dedi.Hap bitince adet olup doktorun yanina gitmem gerek. Ama bilemiyorm korkuyorum ya adet olmazsam sonra
Eee adetmi yoksa lekelenme mi nasil ayirt edecem ben. Sizde oldumu böyle birsey arkadaşlar
Offff buügn yarın adet olucammm transfer için dört gözle adeti bekliyorummm
Şu son günler hiç geçiyorrr napıcazzzbende bende
yani 21 gün sonra biraktiginda 2-3 gün sonrasi adet görüyorsun ya işte o anda lekelenmeyi adet başlangici sanmaktan korkuyorum. Neyse bende yoğunluğunu takip ederim her haldeBen geçen ay dondurulmuş embriyo transferi için doktora gittiğimde yumurtalık kisti çıktı doktorum doğum kontrol hapı verdi kistin geçmesi için 21 gün boyunca benimde lekelenmelerim oldu ama adet kanaması gibi değildi. Tuvale2te çıktıkça peçeteye gelen akıntı gibi düşün öyleydi. Adet kanaması ile ilgilisi yoktu yani
Şu son günler hiç geçiyorrr napıcazzz
Kırmızı kanamanın geldiği ilk günü 1.gün olarak alacaksın canım yoğunluğuda önemli tabikiyani 21 gün sonra biraktiginda 2-3 gün sonrasi adet görüyorsun ya işte o anda lekelenmeyi adet başlangici sanmaktan korkuyorum. Neyse bende yoğunluğunu takip ederim her halde
Offff banada gerek duyabiliriz belki dediler. 4000+600 dediler embriyo basinada 300 dolar di sanirim3 tanesine 3750 ödedik canım bir tane yumurta 350dolar
Anladim canim sende butcene gore gonder illa hepsini yollamak zorunda degilsinkiOffff banada gerek duyabiliriz belki dediler. 4000+600 dediler embriyo basinada 300 dolar di sanirim
Hamur isleri ekmek makarna kesinlikle yasak surekli sivi seyler sebze meyve agirlikli olmali ne zaman transferin canimArkadaslar transferden sonra nelwr yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz
Bilmiyirum biz arayacagiz dedi doktorHamur isleri ekmek makarna kesinlikle yasak surekli sivi seyler sebze meyve agirlikli olmali ne zaman transferin canim
Anladim canimBilmiyirum biz arayacagiz dedi doktor
Kızlar kan verdim ben seksen çıkmış sonucum anlamlı bir yükselme yok inşallah dış gebelik falan değildir
İnşAllah öyle değildir canını sıkma üzülme allahın izniyle bişey olmaz senledir bebeğin canımKızlar kan verdim ben seksen çıkmış sonucum anlamlı bir yükselme yok inşallah dış gebelik falan değildir
Canım onuncu gün yirmi on üçüncü gün 73, 17. Günde 80 çıktı.drum cuma tekrar kan istedi sonucu sağlıklı bulmadıüç testinin sonuçlarını yazar mısın canım?
doktor ne dedi peki?
İnşallah canım ama pek umudum yok açıkçasıİnşAllah öyle değildir canını sıkma üzülme allahın izniyle bişey olmaz senledir bebeğin canım
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallahhhCanım onuncu gün yirmi on üçüncü gün 73, 17. Günde 80 çıktı.drum cuma tekrar kan istedi sonucu sağlıklı bulmadı
İnşallah canım ama pek umudum yok açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?