Transfere geri sayim

Saye- canim benim ya cok uzuldum durumuna insallah duzelir tatlim ya hemen karalar baglama sakin Allah tan umit kesilmez. Inanki artik eksik dua yapmiyorum sizde yapmayin kizlar. Hayirlisiyla transferimiz tutsun derken hayirlisiyla sagliklisiyla hamileligim ilerlesin hayirli dogumlar yapabilmeyi ve hayirlisiyla evladimi saglikli bir sekilde kucagima almayi nasip et Rabbim demeliyiz.

Ben 5 dusuk yapmis biri olarak soyluyorum inanki hamile olmak yetmiyor ilerisi cok onemli ve ben cok eksik dua yaptigimi dusunuyorum

Canımhep duam oyönde hayırlı sağlıklı ise nasip etsin Allah böyle dua ediyorum. İnanki üzülmedim bile insan kendi derdine düşüyor işte süreç nasıl olacak defalarca yaşadım ama işte tedirginlik bitmiyor.

Kac tup bebek denemen ki canim
Canım bu ikinci denemem ama benim iki dış gebelik hikayem var. O yüzden tedirginim aynı şeyleri yaşamaktan. Beşinci gebeliğim ikisi dış gebelik bir kimyasal gebelik birde kaybım var. Bakalım bu sefer imtihanımız nasıl olacak Allah kolaylaştırsın inşallah zorlaştırmasın

Canım onuncu gün yirmi on üçüncü gün 73, 17. Günde 80 çıktı.drum cuma tekrar kan istedi sonucu sağlıklı bulmadı

İnşallah canım ama pek umudum yok açıkçası

13. ve 17. gün değerlerin evet uyumlu değil.
ters giden bir şey olmalı.
tekrar kan ver mutlaka ve sonucu doktorla iyi analiz edin.
dış gebeliklerin var iyi takip etmek gerek.

13. ve 17. gün değerlerin evet uyumlu değil.
ters giden bir şey olmalı.
tekrar kan ver mutlaka ve sonucu doktorla iyi analiz edin.
dış gebeliklerin var iyi takip etmek gerek.
Evet canım iki gün sonra vereceğim yine cuma sabahı. İnşallah öyle değildir. Gerçekten yıpranıyor insan

Evet canım iki gün sonra vereceğim yine cuma sabahı. İnşallah öyle değildir. Gerçekten yıpranıyor insan

yıpranmaz mı canım benim?
pozitif alsan bir dert almasan bir dert.
alsan devam etti mi edecek mi?
sanırım annelik hep eli yüreğinde geçtiği için kutsal.
eğer sağlıklı bir gebelik değil ise acaba genetik test m yaptırsanız embriyolara?
aklıma başka bir şey gelmiyor.
kan pıhtılaşma olayın nasıldı?

Bende onu düşünüyorum canım pıhtılaşma problemi var ama zaten ilaç kullandım hem aspirin hem clexan. Histereskopi de yapıldı onda da sol tüpüm yapışık çıktı. Embriyolara pgt yaptırmaktan başka yapılacak bir şey kalmadı canım. Şu süreci atlatayım hayırlısıyla sonrasında bunu konuşacağım.aklıma gelen yapılmayan tek şey bu kaldı

evet embriyolara pgt yaptır bence sen.
kuzum en azından kötü gelirse beklemezsin boşuna.
o kadar 12 gün bekleyip umutlanmak da zor.
artık ne yapacağımızı şaşırdık malesef.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Maalesef canım artık pozitif çıksa bile sevinemiyorum. Acabalar ister istemez hep kafamda.

canım yaşadığın süreci bilen biri olarak çok üzüldüm inşallah bir mucize gelişir diye dua ediyorum. dış gebelik bende yaşadım çok zor gerçekten insanı yıpratıyor allah korktuğumuzla sınamasın

canim bende de oluyor bu dediğin ama hap kullanmıyorum ben hasta miyim değil miyim anlamadım doktorda kist olabilir dedi bir ay daha ertelendi gibi

Allah yardımcımız olsun.
hepimizin derdi farklı.
ben hiç kalamadım sen kaldın devamı yok.
Amin canım inşallah. Hamile kalsak da kalmasakta işte yüreğimiz ağzımızda. Gebe kalsam korkulardan tadını çıkaramayacağım
sağol canım inşallah değildir. Yıpranıyor insan zor geçiyor süreç dediğin gibi

canim bende de oluyor bu dediğin ama hap kullanmıyorum ben hasta miyim değil miyim anlamadım doktorda kist olabilir dedi bir ay daha ertelendi gibi
Korkum hapi biraktigimda adet olmazsam hersey maf olur izin aldim iş yerinden TR bileti aldim hapi kullandigimdan bu yana hergün ara ara lekeleniyorum bazen koyu bazende acik renkte tedirgin oluyorum

Amin canim benim herseyde hayir aramak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…