- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.781
Amin canım inşallahHakkında hayırlısı olsun canım inşallahhh
Canımhep duam oyönde hayırlı sağlıklı ise nasip etsin Allah böyle dua ediyorum. İnanki üzülmedim bile insan kendi derdine düşüyor işte süreç nasıl olacak defalarca yaşadım ama işte tedirginlik bitmiyor.Saye- canim benim ya cok uzuldum durumuna insallah duzelir tatlim ya hemen karalar baglama sakin Allah tan umit kesilmez. Inanki artik eksik dua yapmiyorum sizde yapmayin kizlar. Hayirlisiyla transferimiz tutsun derken hayirlisiyla sagliklisiyla hamileligim ilerlesin hayirli dogumlar yapabilmeyi ve hayirlisiyla evladimi saglikli bir sekilde kucagima almayi nasip et Rabbim demeliyiz.
Kac tup bebek denemen ki canimCanımhep duam oyönde hayırlı sağlıklı ise nasip etsin Allah böyle dua ediyorum. İnanki üzülmedim bile insan kendi derdine düşüyor işte süreç nasıl olacak defalarca yaşadım ama işte tedirginlik bitmiyor.
Canım bu ikinci denemem ama benim iki dış gebelik hikayem var. O yüzden tedirginim aynı şeyleri yaşamaktan. Beşinci gebeliğim ikisi dış gebelik bir kimyasal gebelik birde kaybım var. Bakalım bu sefer imtihanımız nasıl olacak Allah kolaylaştırsın inşallah zorlaştırmasınKac tup bebek denemen ki canim
Canım onuncu gün yirmi on üçüncü gün 73, 17. Günde 80 çıktı.drum cuma tekrar kan istedi sonucu sağlıklı bulmadı
İnşallah canım ama pek umudum yok açıkçası
Evet canım iki gün sonra vereceğim yine cuma sabahı. İnşallah öyle değildir. Gerçekten yıpranıyor insan13. ve 17. gün değerlerin evet uyumlu değil.
ters giden bir şey olmalı.
tekrar kan ver mutlaka ve sonucu doktorla iyi analiz edin.
dış gebeliklerin var iyi takip etmek gerek.
Evet canım iki gün sonra vereceğim yine cuma sabahı. İnşallah öyle değildir. Gerçekten yıpranıyor insan
Bende onu düşünüyorum canım pıhtılaşma problemi var ama zaten ilaç kullandım hem aspirin hem clexan. Histereskopi de yapıldı onda da sol tüpüm yapışık çıktı. Embriyolara pgt yaptırmaktan başka yapılacak bir şey kalmadı canım. Şu süreci atlatayım hayırlısıyla sonrasında bunu konuşacağım.aklıma gelen yapılmayan tek şey bu kaldıyıpranmaz mı canım benim?
pozitif alsan bir dert almasan bir dert.
alsan devam etti mi edecek mi?
sanırım annelik hep eli yüreğinde geçtiği için kutsal.
eğer sağlıklı bir gebelik değil ise acaba genetik test m yaptırsanız embriyolara?
aklıma başka bir şey gelmiyor.
kan pıhtılaşma olayın nasıldı?
Bende onu düşünüyorum canım pıhtılaşma problemi var ama zaten ilaç kullandım hem aspirin hem clexan. Histereskopi de yapıldı onda da sol tüpüm yapışık çıktı. Embriyolara pgt yaptırmaktan başka yapılacak bir şey kalmadı canım. Şu süreci atlatayım hayırlısıyla sonrasında bunu konuşacağım.aklıma gelen yapılmayan tek şey bu kaldı
Maalesef canım artık pozitif çıksa bile sevinemiyorum. Acabalar ister istemez hep kafamda.evet embriyolara pgt yaptır bence sen.
kuzum en azından kötü gelirse beklemezsin boşuna.
o kadar 12 gün bekleyip umutlanmak da zor.
artık ne yapacağımızı şaşırdık malesef.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Maalesef canım artık pozitif çıksa bile sevinemiyorum. Acabalar ister istemez hep kafamda.
canım yaşadığın süreci bilen biri olarak çok üzüldüm inşallah bir mucize gelişir diye dua ediyorum. dış gebelik bende yaşadım çok zor gerçekten insanı yıpratıyor allah korktuğumuzla sınamasınBende onu düşünüyorum canım pıhtılaşma problemi var ama zaten ilaç kullandım hem aspirin hem clexan. Histereskopi de yapıldı onda da sol tüpüm yapışık çıktı. Embriyolara pgt yaptırmaktan başka yapılacak bir şey kalmadı canım. Şu süreci atlatayım hayırlısıyla sonrasında bunu konuşacağım.aklıma gelen yapılmayan tek şey bu kaldı
canim bende de oluyor bu dediğin ama hap kullanmıyorum ben hasta miyim değil miyim anlamadımDoktor bana tedaviye başlamadan önce dogum kontrol hapi verdi bitince basliyoruz fakat kullandigim günden bu yana hep lekelenme yasiyorum 1. Adet günüyle hapa başladim sanki andetim hiç kesilmedi..evet daha az ve daha koyu renkte ama hergün sürüyor.. Doktoru aradim d.k. hapina yeni başliyanlarda oluyormuş bazen sorun yok dedi.Hap bitince adet olup doktorun yanina gitmem gerek. Ama bilemiyorm korkuyorum ya adet olmazsam sonra
Eee adetmi yoksa lekelenme mi nasil ayirt edecem ben. Sizde oldumu böyle birsey arkadaşlar
Amin canım inşallah. Hamile kalsak da kalmasakta işte yüreğimiz ağzımızda. Gebe kalsam korkulardan tadını çıkaramayacağımAllah yardımcımız olsun.
hepimizin derdi farklı.
ben hiç kalamadım sen kaldın devamı yok.
sağol canım inşallah değildir. Yıpranıyor insan zor geçiyor süreç dediğin gibicanım yaşadığın süreci bilen biri olarak çok üzüldüm inşallah bir mucize gelişir diye dua ediyorum. dış gebelik bende yaşadım çok zor gerçekten insanı yıpratıyor allah korktuğumuzla sınamasın
Korkum hapi biraktigimda adet olmazsam hersey maf olur izin aldim iş yerinden TR bileti aldim hapi kullandigimdan bu yana hergün ara ara lekeleniyorum bazen koyu bazende acik renkte tedirgin oluyorumcanim bende de oluyor bu dediğin ama hap kullanmıyorum ben hasta miyim değil miyim anlamadımdoktorda kist olabilir dedi bir ay daha ertelendi gibi
Amin canim benim herseyde hayir aramak lazimCanım bu ikinci denemem ama benim iki dış gebelik hikayem var. O yüzden tedirginim aynı şeyleri yaşamaktan. Beşinci gebeliğim ikisi dış gebelik bir kimyasal gebelik birde kaybım var. Bakalım bu sefer imtihanımız nasıl olacak Allah kolaylaştırsın inşallah zorlaştırmasın
Amin canim benim herseyde hayir aramak lazim
Hadi gozun aydin canim benim insallah hayirli haberlerini aliriz arkandan gelicem bende :)Slm arkadaşlar bende bugun trasfer oldum 26 aralıktada test günüm hakkımızda hayırlısı olsun herkes için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?