Transfere geri sayim

Canım benim :'( ne diyeceğimi bilemedim....

Belki belki de başta ikisi tutmuştu şimdi sadece biri devam ediyordur.
Sağol canım bende bilemiyorum. Bu durumu kaç defa tecrübe ettim durum pek iç açıcı değil. İnşallah bir dahaki tedaviye hayırla sağlıkla nasip olur. İmtihanımız böyle rabbim beterinden korusun

Korkum hapi biraktigimda adet olmazsam hersey maf olur izin aldim iş yerinden TR bileti aldim hapi kullandigimdan bu yana hergün ara ara lekeleniyorum bazen koyu bazende acik renkte tedirgin oluyorum
seni cok iyi anlıyorum izin sorunu bizde de var ama hapi biraktiktan bir kac gun sonra olursun tahminim kist falan yoksa muayene oldun mu bu lekelenmeler icin? kist falan kontrol ettirdin mi?

seni cok iyi anlıyorum izin sorunu bizde de var ama hapi biraktiktan bir kac gun sonra olursun tahminim kist falan yoksa muayene oldun mu bu lekelenmeler icin? kist falan kontrol ettirdin mi?
Kontrol oldum canim ve PCO var dedi ufak ufak kist varda dedi.. dogum kontrol hapini ondan yazdi sanirim. bugün doktoru aradim sordum lekelenme artti resmen Pet kullanmak durumundayim dedim. vücut alişmaya calisiyor, hapi alış Saatini kisaltmamı söyledi. Valla inşallah emeklerimize değer. Bu dogum kontrol hapi zaten bana hiç iyi gelmiyor..

evet bana da öyle ddi pco var düşükten 21 gün sonra lekelenmelerim oldu birkac gün hastalik gibi degil. drla telefonda görüştüm doğum kntrl hapi kullanicaz kist olabilir dedi ben hala kendiliğimden hasta olmayi bekliyorum dogru mu yapıyorum bilmiyorum

Bence iyi yapiyorsun, ben mecbur kaldim çünkü tarihi denk getirmem gerekiyordu. Eger sende o sorun yoksa bence bekle canim .. Zaten o kadar ilaç alicaz bu d.k. hapi vücudunda şişiriyor insanin ..tabi kistler adetle atilirmi kendiliğinden hap olmayinca bilmiyorum. İşin ilginç yani daha önce 2x icsi gecirdim hic bir doktor sende PCO ya yatkinlik var vs. demedi yeni ögreniyorum onca sancim adet döneminde tüğlenme felan hep o nedeleymiş yeni ögrendim iyimi

Arkadaslar yumurta toplamadan beri gecmek bilmeyen bir agrim var batmalar oluyor hareket ettikle sanci giriyor ozellikle sol karin ve kasik kismimda bu olusuyor parol icsemde faydasini gormuyorum bazen de midem bulaniyor daha transfer olmadan bunlari yasiyor olmak cok sacma ama bu agrilar beni mahvetti geçecek sanmistim ama hala ayni devam ediyor sizlerde de boyle bsy yasayan var mi cok aci cekiyorum

Oluyor canım mlsf varsa minoset iç sadece parol daha agır o gaz sancısından normaldir korkma

Canim sabah devam ederse mutlaka doktorunu ara bende olmustu iki gün hastanede yattim. Geçmiş olsun. Yüksek dozda ilaçlarda ve sonrasinda toplanan yumurtalarin yeride kalan sividan oluyormuş. Over Sydrom muydu neydi ismi transferi erteleyebilir doktor o durumda

Ohss mi emin misin

inşallah atılır canim dediğin gibi o kadar ilac alıyoruz zaten doktorun bunu söylememesi de ilginc tabi günden güne yeni seyler öğreniyoruz bu süreçle ilgili ve ben hala hic bir sey bilmiyormus gibiyim kac tane transfer olacak sana cnm?

Canım kaybettim maalesef 12 hafta kontrolünde kalp atışı durmuştu bebeğimin. Şimdi tedavimde işte okuduğun gibi. Sen nasılsın peki
Cok üzüldümmm canım yaaa offf ne bu kısmetsizligimiz benimde deger cıkmadı. 5 ti mlsf adet oldum 3 için martı bekliyorum canım esime emodex diye bir ilaç varmış ona başlıycaz bakalım

canim icebildigin kadar cok su ic rahatlamani saglar 3 litre falan ic idrarda atarsin ödemi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…