- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.821
Biliyorumki canim bakalim.kac tane yumurta döllenir kaçı uygun olur. Ama tabi nasip olursa iki tane derim ben. Sen canim?.inşallah atılır canim dediğin gibi o kadar ilac alıyoruz zaten doktorun bunu söylememesi de ilginc tabi günden güne yeni seyler öğreniyoruz bu süreçle ilgili ve ben hala hic bir sey bilmiyormus gibiyim kac tane transfer olacak sana cnm?
ben dondurulmuş transfer olucam insallah ben de iki isterim ama yapmazlar maalesef prosedür 1 tane diyorBiliyorumki canim bakalim.kac tane yumurta döllenir kaçı uygun olur. Ama tabi nasip olursa iki tane derim ben. Sen canim?.
Allah hayırlısını versin canım nasibimiz böyleymiş. Bende martı beklerim yüksek ihtimal. Biraz toparlanmam lazım maddi manevi. Sen merkez değiştirmeyi düşünüyor musunCok üzüldümmm canım yaaa offf ne bu kısmetsizligimiz benimde deger cıkmadı. 5 ti mlsf adet oldum 3 için martı bekliyorum canım esime emodex diye bir ilaç varmış ona başlıycaz bakalım
ilk icin bu fiyati verdi sonrakiler embriyo basina 350 dolarmis sanirimAnladim canim sende butcene gore gonder illa hepsini yollamak zorunda degilsinki
Anladim canim insallah iyi sonuc alirsinilk icin bu fiyati verdi sonrakiler embriyo basina 350 dolarmis sanirim
Insallah hersey guzel olur canim benim.acildeki kadin dogum doktorunada bi dalasim geldi yanirkadaslar tek tek yazamadim kusura bakmayin durumu ozetleyim acildeki kadin dogum doktoru ohss teshisi koydu ama baslangic seviyesi agri kesici yapip dinlensen atlatirsin dedi ve kan tahlili istedi ben kendi doktorum gelmeden ilac almak istemiyorum onu beklicem ve sonuclari ona gostercem dedim doktorum gelir gelmez muayeneye aldi korkma ohss degilsin ağrı ve aci esigin biraz dusuk olmali stres yapma dedi yarinki transferi ertelemedi tekrar gel bakicam durumuna gore karar vericem dedi parol fayda etmedigi icin buscopan diye sanci kesici bi ilac yazdi sonra embriyolog ile gorustum durumu anlattim suan 3 tane cok iyi kalitede varmış eger 1e duserse sayi kendini kotu hissediyorsan 1 ay bekleyelim ancak yarinki sayi degismezse ya da 2 olursa yapalim donmus da sansimiz daha da yuksek dedi simdi evimdeyim ilaci aldım ve daha iyiyim hepinizden allah razi olsun benim icim dua edin yarin bi aksilik cikmasin cektigim acılara degsin
Aynen oyle bende kendimde olsam aynini dusunurdum birde oyle bir muayane etti ki agrimin oldugu yere bastiriyo deli oldum cigligima esim geldi noluyo diye stresten krize girsem yeriydiInsallah hersey guzel olur canim benim.acildeki kadin dogum doktorunada bi dalasim geldi yani
Iste boyleleri dayagi hakediyor da neyseAynen oyle bende kendimde olsam aynini dusunurdum birde oyle bir muayane etti ki agrimin oldugu yere bastiriyo deli oldum cigligima esim geldi noluyo diye stresten krize girsem yeriydi
Sonra saglik personeline siddet diolar iste yanlis teshis yanlis tedavi kurbani olmaktan kurtuldum kendi doktorum yrd doc ona cok guveniyorum iyikide onu beklemisim ama o bekleme suresi zulüm gibiydiIste boyleleri dayagi hakediyor da neyse
Haklisin canim. Simdi senin transferin yarinmiSonra saglik personeline siddet diolar iste yanlis teshis yanlis tedavi kurbani olmaktan kurtuldum kendi doktorum yrd doc ona cok guveniyorum iyikide onu beklemisim ama o bekleme suresi zulüm gibiydi
Evet yarina planlandı ancak doktorum yarin yine muayene edecek problem olmzsa yapicak insHaklisin canim. Simdi senin transferin yarinmi
Kaliteli embriyo donmuşta ve dinlendirilmiş rahimde tutunma şansını arttırıyor, sancın geçmediyse mutlaka doktoruna söyle tabiiki doktorumuza güvenmekten başka şansımız Yok. Erteleyelim derse de hiç üzülme benim bu şekilde tutundular o zamanlar üzülüyordum ama şimdi iyiki beklemişim aylarca diyorum.rkadaslar tek tek yazamadim kusura bakmayin durumu ozetleyim acildeki kadin dogum doktoru ohss teshisi koydu ama baslangic seviyesi agri kesici yapip dinlensen atlatirsin dedi ve kan tahlili istedi ben kendi doktorum gelmeden ilac almak istemiyorum onu beklicem ve sonuclari ona gostercem dedim doktorum gelir gelmez muayeneye aldi korkma ohss degilsin ağrı ve aci esigin biraz dusuk olmali stres yapma dedi yarinki transferi ertelemedi tekrar gel bakicam durumuna gore karar vericem dedi parol fayda etmedigi icin buscopan diye sanci kesici bi ilac yazdi sonra embriyolog ile gorustum durumu anlattim suan 3 tane cok iyi kalitede varmış eger 1e duserse sayi kendini kotu hissediyorsan 1 ay bekleyelim ancak yarinki sayi degismezse ya da 2 olursa yapalim donmus da sansimiz daha da yuksek dedi simdi evimdeyim ilaci aldım ve daha iyiyim hepinizden allah razi olsun benim icim dua edin yarin bi aksilik cikmasin cektigim acılara degsin
Bakalim yarin belli olacak gec olsun guc olmasin o kadar bekledim 1 ay daha beklerimKaliteli embriyo donmuşta ve dinlendirilmiş rahimde tutunma şansını arttırıyor, sancın geçmediyse mutlaka doktoruna söyle tabiiki doktorumuza güvenmekten başka şansımız Yok. Erteleyelim derse de hiç üzülme benim bu şekilde tutundular o zamanlar üzülüyordum ama şimdi iyiki beklemişim aylarca diyorum.
Kızlar yazamadım kusura bakmayın ben sürekli hastaneye gidib geliyorum iki günde bi kanamam oluyor kırmızı/ kahve/ acık pembe şeklinde değişiyor ama keseyi gördük cok şükür ama kanamanın sebebini acıklayamıyorlar bu yüzden korku icindeyimBende çok merak ediyorum nasıl olduğunuMavera3
Kesenin görünmesine çok sevindim, Allah yardımcın olsun biz bile kaygılandık ki senin korkuların çok normal. Dualarımız bebişinle.Kızlar yazamadım kusura bakmayın ben sürekli hastaneye gidib geliyorum iki günde bi kanamam oluyor kırmızı/ kahve/ acık pembe şeklinde değişiyor ama keseyi gördük cok şükür ama kanamanın sebebini acıklayamıyorlar bu yüzden korku icindeyim
Canım benimde dün oldu transferim insallah geçer canım:)Kızlarr dün transferim oldu. 1 tane 5. gün embriyosu. Test tarihim 23.12. Bu günler nasıl geçecek yahuu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?