Transfere geri sayim

Canım benim gelmiş geçmiş olsun inşallah bebeğin sağ salim kucağına gelecek dualarımız seninle. Korkma Suan et Allah büyük inşallah herşey yolunda gidecek
Saye- canım anca okudum yaşadıklarını inan cook cook üzüldüm Allahım tez zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bir gebelik nasib etsin canım benim inan dualarımdasın
Allah razı olsun canım sende benim dumandasın. İnşallah rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın

Allah hayırlısını versin canım nasibimiz böyleymiş. Bende martı beklerim yüksek ihtimal. Biraz toparlanmam lazım maddi manevi. Sen merkez değiştirmeyi düşünüyor musun
Evet canım ama bir yandanda drm en azından bunyemizi tedavi surecimizi biliyor o uuzden degiştirmekte istemiyorum bakalım canım yaa evetcokzorbir surec maddimanevi inş bu günleri unutacagız canımm

Evet canım ama bir yandanda drm en azından bunyemizi tedavi surecimizi biliyor o uuzden degiştirmekte istemiyorum bakalım canım yaa evetcokzorbir surec maddimanevi inş bu günleri unutacagız canımm
İnşallah canım. Bende merkez değiştireceğim şu süreci atlattıktan sonra. Ankara Başkent’te göğşen önalanı düşünüyorum canım inşallah vesile olur

Benimde 4 günün embriyosuydu bizim doktor garantici o yüzden 26sıda gel dedi bide benim belim ağırıyor kasıklarım ağırıyor bilmiyorum ilk denemem Allah gönlümüze göre versin canım inşallahhh güzel sonuç alırız burda paylaşırız:)

Ay inşallah canım. Benim de kasıklarım ağrıyor arada batıyor. Sen banyo işini naptın? Ben yarın yapayım diyorum ama kararsızım. Bu arada benim de ilk denemem :)

Ay inşallah canım. Benim de kasıklarım ağrıyor arada batıyor. Sen banyo işini naptın? Ben yarın yapayım diyorum ama kararsızım. Bu arada benim de ilk denemem :)
Ben bugun yapcam canım ılık suyla dedi bana doktor yap dedi canım bende tutu diye ümitediyorum sen nasıl anlıyosun tutuğunu

Son düzenleme:
Ben bugun yapcam canım ılık suyla dedi bana doktor yap dedi canım bende tutu diye ümitediyorum sen anlıyosun tutuğunu
Ben de yarın yapayım bari. Gece kötü bir rüya gördüm bayağı bi terlemişim o yüzden hiç rahat değilim böyle ama biraz daha beklemek istiyorum banyo için. Aynen sanki tuttu gibi geliyor. Vücudum öyle sinyal veriyor bana :) Haftaya test günümden önce gebelik testi yaparım herhalde.

Hayırlısı olsun canım hakkımızda hangisini hayrlısıysa Allah onu nasip etsin bize canım tutsada tutmasada üzülmicem rabbim en güzelini bilir diyorum

Kızlar yaaa ben bugün regl oldum. Dondurulmuş transferim olacak. Hesaplamama göre tam 30-31 aralığa falan denk geliyor transfer. Doktorlar yurt dışına çıkıyor genelde benim gibi transferi yılbaşına gelecek olan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…