- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.841
Canım benim gelmiş geçmiş olsun inşallah bebeğin sağ salim kucağına gelecek dualarımız seninle. Korkma Suan et Allah büyük inşallah herşey yolunda gidecekKızlar yazamadım kusura bakmayın ben sürekli hastaneye gidib geliyorum iki günde bi kanamam oluyor kırmızı/ kahve/ acık pembe şeklinde değişiyor ama keseyi gördük cok şükür ama kanamanın sebebini acıklayamıyorlar bu yüzden korku icindeyim
Allah razı olsun canım sende benim dumandasın. İnşallah rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasınSaye- canım anca okudum yaşadıklarını inan cook cook üzüldüm Allahım tez zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bir gebelik nasib etsin canım benim inan dualarımdasın
Evet canım ama bir yandanda drm en azından bunyemizi tedavi surecimizi biliyor o uuzden degiştirmekte istemiyorum bakalım canım yaa evetcokzorbir surec maddimanevi inş bu günleri unutacagız canımmAllah hayırlısını versin canım nasibimiz böyleymiş. Bende martı beklerim yüksek ihtimal. Biraz toparlanmam lazım maddi manevi. Sen merkez değiştirmeyi düşünüyor musun
İnşallah canım. Bende merkez değiştireceğim şu süreci atlattıktan sonra. Ankara Başkent’te göğşen önalanı düşünüyorum canım inşallah vesile olurEvet canım ama bir yandanda drm en azından bunyemizi tedavi surecimizi biliyor o uuzden degiştirmekte istemiyorum bakalım canım yaa evetcokzorbir surec maddimanevi inş bu günleri unutacagız canımm
canım son durumun ne seni merak ettim.İnşallah canım. Bende merkez değiştireceğim şu süreci atlattıktan sonra. Ankara Başkent’te göğşen önalanı düşünüyorum canım inşallah vesile olur
Canım yarın sabah kan vereceğim. Beklemedeyim şimdilik. İlaçları bıraktım üç gündür ama kanama vs yok. Sen nasılsıncanım son durumun ne seni merak ettim.
RABBİM MUCİZESİNİ GÖSTERSİN İNŞALLAHCanım yarın sabah kan vereceğim. Beklemedeyim şimdilik. İlaçları bıraktım üç gündür ama kanama vs yok. Sen nasılsın
Amin inşallah canım. Allah şifa versin sana da inşallah. Yarın bana da hayırlı haberler vermek nasip etsinRABBİM MUCİZESİNİ GÖSTERSİN İNŞALLAH
BENDE NEZLE OLDUM CANIM HAPŞULAR İLE GEÇİYOR BU GÜNLER
canım sen ankarada hangi merkeze gidiyordun?İnşallah canım. Bende merkez değiştireceğim şu süreci atlattıktan sonra. Ankara Başkent’te göğşen önalanı düşünüyorum canım inşallah vesile olur
Canım ben Konya’da tedavi oldum. Ankara’ya yeni başlamayı düşünüyorum. Daha önce göğşen beyde histereskopi olmuştum. Sen nerde tedavi oluyorsuncanım sen ankarada hangi merkeze gidiyordun?
centrum klinik recai papuçcuya gidiyorum.Rabbim bizlere tez vakitte nasip eder inşallah.Canım ben Konya’da tedavi oldum. Ankara’ya yeni başlamayı düşünüyorum. Daha önce göğşen beyde histereskopi olmuştum. Sen nerde tedavi oluyorsun
Aminnn inşallah. Memnun musun peki ordan. Fiyatları nasıl bilgi verir misincentrum klinik recai papuçcuya gidiyorum.Rabbim bizlere tez vakitte nasip eder inşallah.
Hayırlı olsun canım. Sizin test tarihiniz ne zaman? Aynı gün transfer olmuşuz :)Canım benimde dün oldu transferim insallah geçer canım:)
Benim canım 26 sında test tarihim geçmiyor:)Hayırlı olsun canım. Sizin test tarihiniz ne zaman? Aynı gün transfer olmuşuz :)
benim ki 23 aralık test tarihim. Sizin 3. gün embriyosu mu? Benim 5. gün belki o yüzden erken vermiştir doktor. İçimden bir ses sanki tuttu diyor. :) Çok heyecanlıyım. Hep olumlu düşünüyorum. Siz nasılsınız?Benim canım 26 sında test tarihim geçmiyor:)
Benimde 4 günün embriyosuydu bizim doktor garantici o yüzden 26sıda gel dedi bide benim belim ağırıyor kasıklarım ağırıyor bilmiyorum ilk denemem Allah gönlümüze göre versin canım inşallahhh güzel sonuç alırız burda paylaşırız:)benim ki 23 aralık test tarihim. Sizin 3. gün embriyosu mu? Benim 5. gün belki o yüzden erken vermiştir doktor. İçimden bir ses sanki tuttu diyor. :) Çok heyecanlıyım. Hep olumlu düşünüyorum. Siz nasılsınız?
Ay inşallah canım. Benim de kasıklarım ağrıyor arada batıyor. Sen banyo işini naptın? Ben yarın yapayım diyorum ama kararsızım. Bu arada benim de ilk denemem :)Benimde 4 günün embriyosuydu bizim doktor garantici o yüzden 26sıda gel dedi bide benim belim ağırıyor kasıklarım ağırıyor bilmiyorum ilk denemem Allah gönlümüze göre versin canım inşallahhh güzel sonuç alırız burda paylaşırız:)
Ben bugun yapcam canım ılık suyla dedi bana doktor yap dedi canım bende tutu diye ümitediyorum sen nasıl anlıyosun tutuğunuAy inşallah canım. Benim de kasıklarım ağrıyor arada batıyor. Sen banyo işini naptın? Ben yarın yapayım diyorum ama kararsızım. Bu arada benim de ilk denemem :)
Ben de yarın yapayım bari. Gece kötü bir rüya gördüm bayağı bi terlemişim o yüzden hiç rahat değilim böyle ama biraz daha beklemek istiyorum banyo için. Aynen sanki tuttu gibi geliyor. Vücudum öyle sinyal veriyor bana :) Haftaya test günümden önce gebelik testi yaparım herhalde.Ben bugun yapcam canım ılık suyla dedi bana doktor yap dedi canım bende tutu diye ümitediyorum sen anlıyosun tutuğunu
Hayırlısı olsun canım hakkımızda hangisini hayrlısıysa Allah onu nasip etsin bize canım tutsada tutmasada üzülmicem rabbim en güzelini bilir diyorumBen de yarın yapayım bari. Gece kötü bir rüya gördüm bayağı bi terlemişim o yüzden hiç rahat değilim böyle ama biraz daha beklemek istiyorum banyo için. Aynen sanki tuttu gibi geliyor. Vücudum öyle sinyal veriyor bana :) Haftaya test günümden önce gebelik testi yaparım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?