- 14 Ekim 2017
- 95
- 60
- 3
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.981
Allah razı olsun. Amin canim hepimizin. :)insalah pozitif sonuç alırsın abla allah gönlüne gore versin
Canım benide eklermisin 28 yaşındayım ilk denemem bursa soranus tüp bebek merkezinde test tarihim 26 aralıkcemre cemre canım son durum ne?
29 memorial şişliYaşını ve merkez adını yazarsan listeye ekleyebilirim canım.
Hayır kuzum pazartesi kontrolüm var Pazartesi günü belli olur sanırım. Haber veririm mutlakaDykdyk tatlım listeyi güncelliyorum da. transfer tarihin belli oldu mu?
Hayırlara vesile olsun bence adet olamayacağımız için adet sancısıda olmaz diye düşünüyorum iniallah adet değildir idrar testi riskli birşey yanılma payı yüksek pozitif çıkıp kanda megatifte olabiliyor sıkma canını 5. Gün embriyosunun şansı yüksek inş tutunmuşturKızlar sürekli adet ağrısı çeken var mı? Ne zaman wc ye gitsem adet oldum sanıyorum. İdrar testi yaptım çıkmadı. 8. günüm bugün, 5. gün embriyosu transfer edildi. İnşallah adet olmam.
İnşallah canım ya. Bu durum çok geriyor beni. Ha oldum olacağım derken hakikatten olacağım bi gün. Kısmetim de inşallah bir bebek vardır diyorum. Dua ediyorum.Hayırlara vesile olsun bence adet olamayacağımız için adet sancısıda olmaz diye düşünüyorum iniallah adet değildir idrar testi riskli birşey yanılma payı yüksek pozitif çıkıp kanda megatifte olabiliyor sıkma canını 5. Gün embriyosunun şansı yüksek inş tutunmuştur
Kan testinizi hangi güne verdiler?Kızlar sürekli adet ağrısı çeken var mı? Ne zaman wc ye gitsem adet oldum sanıyorum. İdrar testi yaptım çıkmadı. 8. günüm bugün, 5. gün embriyosu transfer edildi. İnşallah adet olmam.
23.12Kan testinizi hangi güne verdiler?
Benimde 5.gün embriyosu test günümü 9.güne verdiler
sizi yarın o zaman test gününüz. idrar testinde çıkmadı işte benim ama bir umut bekliyorum genede.Benimde 5.gün embriyosu test günümü 9.güne verdiler
8.günden itibaren varsa düşük değerde olsa kendini belli edermiş.
anladım canım. çok erken sanki 9. gün. bana da 11. gün dediler o bile erken geldi bana :) ama test günümden önce kan vermicemYok benim henüz 2.günüm daha
Sizin 8.günününüz ya ondan dedim düşük değer bile olsa var yada yok anlaşılır diye
Bana merkezim 9.güne tahlil günü verdi
Pontik123
Canım hayırlısı olsun inşallah pozitif olur.Benimde çok adet ağrım olmuştu ilkinde negatifti ikinci transferimde de aynı şekilde adet ağrısı çektim dedim kesin negatif ama hamileydim içini ferah tut inşallah olmuşturKızlar sürekli adet ağrısı çeken var mı? Ne zaman wc ye gitsem adet oldum sanıyorum. İdrar testi yaptım çıkmadı. 8. günüm bugün, 5. gün embriyosu transfer edildi. İnşallah adet olmam.
ayy inşallah canım. beklemek çok zor. sen idrar testi yapmış mıydın?Canım hayırlısı olsun inşallah pozitif olur.Benimde çok adet ağrım olmuştu ilkinde negatifti ikinci transferimde de aynı şekilde adet ağrısı çektim dedim kesin negatif ama hamileydim içini ferah tut inşallah olmuştur
Yok canım yapmadım.hatta benim test günüm pazara denk gelmişti ekstra 1gün daha bekleyip yaptım.ayy inşallah canım. beklemek çok zor. sen idrar testi yapmış mıydın?
benim de cumartesine denk geliyor ama ben o gün yaptıracağım. Çok sabırsızlanıyorum. Negatifse de bilmek istiyorum artık.Yok canım yapmadım.hatta benim test günüm pazara denk gelmişti ekstra 1gün daha bekleyip yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?