Transfere geri sayim

Cnm benim 4.denemem olcak 32 yasindayim. Transfer tarihini henuz bilmiyorum yarin ilk kontrole gidip ilaclara baslicam allahin izniyle. Duruma gore transfer edebiliriz de dondurqbiliriz de dediler. Gurgan clinicde yaptiriyorum. Devlet hakkim bitti malesef. BirAsilAnnesi

Kızlar sürekli adet ağrısı çeken var mı? Ne zaman wc ye gitsem adet oldum sanıyorum. İdrar testi yaptım çıkmadı. 8. günüm bugün, 5. gün embriyosu transfer edildi. İnşallah adet olmam.

Kızlar sürekli adet ağrısı çeken var mı? Ne zaman wc ye gitsem adet oldum sanıyorum. İdrar testi yaptım çıkmadı. 8. günüm bugün, 5. gün embriyosu transfer edildi. İnşallah adet olmam.
Hayırlara vesile olsun bence adet olamayacağımız için adet sancısıda olmaz diye düşünüyorum iniallah adet değildir idrar testi riskli birşey yanılma payı yüksek pozitif çıkıp kanda megatifte olabiliyor sıkma canını 5. Gün embriyosunun şansı yüksek inş tutunmuştur

İnşallah canım ya. Bu durum çok geriyor beni. Ha oldum olacağım derken hakikatten olacağım bi gün. Kısmetim de inşallah bir bebek vardır diyorum. Dua ediyorum.

Yok benim henüz 2.günüm daha
Sizin 8.günününüz ya ondan dedim düşük değer bile olsa var yada yok anlaşılır diye
Bana merkezim 9.güne tahlil günü verdi
Pontik123
anladım canım. çok erken sanki 9. gün. bana da 11. gün dediler o bile erken geldi bana :) ama test günümden önce kan vermicem

Canım hayırlısı olsun inşallah pozitif olur.Benimde çok adet ağrım olmuştu ilkinde negatifti ikinci transferimde de aynı şekilde adet ağrısı çektim dedim kesin negatif ama hamileydim içini ferah tut inşallah olmuştur

ayy inşallah canım. beklemek çok zor. sen idrar testi yapmış mıydın?

Kızlar ben şuanda transfer için corasprin (enox) kullanıyor ve karnım mosmor sizinde öyle oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…