- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.001
Dr una danışmanı tavsiye ederim fazla gelmiş olabilirKızlar ben şuanda transfer için corasprin (enox) kullanıyor ve karnım mosmor sizinde öyle oldumu ?
Aynen canım benimde öyle sürekli wcdeyim oldum diye gidiyorum bişey yok şimdide belim ağırıyor hiç bişey yiyesim yokKızlar sürekli adet ağrısı çeken var mı? Ne zaman wc ye gitsem adet oldum sanıyorum. İdrar testi yaptım çıkmadı. 8. günüm bugün, 5. gün embriyosu transfer edildi. İnşallah adet olmam.
Çok moralim bozuluyo bu duruma artık negatifse de sonucumu bilmek istiyorum. Beklemek çok yıprattı beni. Bir de sürekli gözlerim doluyor ha ağladım ağlıcam eşimden ve kayınvalidemden çekiniyorum yoksa koyvercem.Aynen canım benimde öyle sürekli wcdeyim oldum diye gidiyorum bişey yok şimdide belim ağırıyor hiç bişey yiyesim yok
canım sürekli kendini dinleme adet olacağım diye ben 11 gün test yapmış tüm negatifti 12 gün kan verdim pozitiftiKızlar sürekli adet ağrısı çeken var mı? Ne zaman wc ye gitsem adet oldum sanıyorum. İdrar testi yaptım çıkmadı. 8. günüm bugün, 5. gün embriyosu transfer edildi. İnşallah adet olmam.
aa nasıl olur inanamıyorum. Kaç çıktı değeriniz?canım sürekli kendini dinleme adet olacağım diye ben 11 gün test yapmış tüm negatifti 12 gün kan verdim pozitifti
11.gün yaptığınız idrarmıydıcanım sürekli kendini dinleme adet olacağım diye ben 11 gün test yapmış tüm negatifti 12 gün kan verdim pozitifti
evet canım değer düşük diği için çıkmamıştı hep de erken gebelik testi yaptım pahalilardan11.gün yaptığınız idrarmıydı
Yok kız rahat tut kendini sıkma inşallahhh seninle üzülme canım:)Çok moralim bozuluyo bu duruma artık negatifse de sonucumu bilmek istiyorum. Beklemek çok yıprattı beni. Bir de sürekli gözlerim doluyor ha ağladım ağlıcam eşimden ve kayınvalidemden çekiniyorum yoksa koyvercem.
25 felan çıkmıştı canım o yüzden testte çıkmamıştı ama malesef benim değerim yükselmedi gebelik sonlandiaa nasıl olur inanamıyorum. Kaç çıktı değeriniz?
Canım benim 3. Tüp bebekde kimyasalla sonuçlandı bu seferde olmadı. Dr bi kaç ay bekleyelim hem kendinizi toplarsınız hem rahim diblenir dedi bekliyoruz şubatla birlikte tekrar başlamayı düşünüyorum canımcemre cemre canım son durum ne?
hayırlı olur inşallah bu sefer arkadaşım bende şubat ayında transfer olacağımCanım benim 3. Tüp bebekde kimyasalla sonuçlandı bu seferde olmadı. Dr bi kaç ay bekleyelim hem kendinizi toplarsınız hem rahim diblenir dedi bekliyoruz şubatla birlikte tekrar başlamayı düşünüyorum canım
Kan sulandırıcı iğneden bahsediyorsun di mi canım. Deriyi iki parmağının arasında sıkıştırıp iğneyi batirince şırıngayi geri çekip kan geliyor mu diye bakman lazım. Şırınganin içine kan gelirse başka yere yap. Hava gelmesi lazımKızlar ben şuanda transfer için corasprin (enox) kullanıyor ve karnım mosmor sizinde öyle oldumu ?
Evet canım kan sulandırıcı iğne. Yok şırınganın içine kan gelmiyor ama akşamına hemen morarıyor normalde de vücudum zaten çok hassas. Bu iğnelerle daha fena oldumKan sulandırıcı iğneden bahsediyorsun di mi canım. Deriyi iki parmağının arasında sıkıştırıp iğneyi batirince şırıngayi geri çekip kan geliyor mu diye bakman lazım. Şırınganin içine kan gelirse başka yere yap. Hava gelmesi lazım
Canım morarma oluyor hem aspirin hem iğne kullandığın için. Benim morluklar hala geçmediEvet canım kan sulandırıcı iğne. Yok şırınganın içine kan gelmiyor ama akşamına hemen morarıyor normalde de vücudum zaten çok hassas. Bu iğnelerle daha fena oldum
amin canım sağolhayırlı olur inşallah bu sefer arkadaşım bende şubat ayında transfer olacağım
Canım üzülme bundan sonra alarm kur zamanını. Bir kere unutmuşsun yapacak bir şey yok kendini strese sokmaKızlarrrr ben transfe riçin iğne vuruyorum göbekten (enox) ve dün vurulmayı unuttummmmbirşey olurmuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?