Transfere geri sayim

Kızlar sürekli adet ağrısı çeken var mı? Ne zaman wc ye gitsem adet oldum sanıyorum. İdrar testi yaptım çıkmadı. 8. günüm bugün, 5. gün embriyosu transfer edildi. İnşallah adet olmam.
Aynen canım benimde öyle sürekli wcdeyim oldum diye gidiyorum bişey yok şimdide belim ağırıyor hiç bişey yiyesim yok

Aynen canım benimde öyle sürekli wcdeyim oldum diye gidiyorum bişey yok şimdide belim ağırıyor hiç bişey yiyesim yok
Çok moralim bozuluyo bu duruma artık negatifse de sonucumu bilmek istiyorum. Beklemek çok yıprattı beni. Bir de sürekli gözlerim doluyor ha ağladım ağlıcam eşimden ve kayınvalidemden çekiniyorum yoksa koyvercem.

Kızlar sürekli adet ağrısı çeken var mı? Ne zaman wc ye gitsem adet oldum sanıyorum. İdrar testi yaptım çıkmadı. 8. günüm bugün, 5. gün embriyosu transfer edildi. İnşallah adet olmam.
canım sürekli kendini dinleme adet olacağım diye ben 11 gün test yapmış tüm negatifti 12 gün kan verdim pozitifti

hayırlı olur inşallah bu sefer arkadaşım bende şubat ayında transfer olacağım

Kızlar ben şuanda transfer için corasprin (enox) kullanıyor ve karnım mosmor sizinde öyle oldumu ?
Kan sulandırıcı iğneden bahsediyorsun di mi canım. Deriyi iki parmağının arasında sıkıştırıp iğneyi batirince şırıngayi geri çekip kan geliyor mu diye bakman lazım. Şırınganin içine kan gelirse başka yere yap. Hava gelmesi lazım

Kizlar adetin 3.gunu bu gun kontrole gittim. Dun e 2 baktirmistim 46 cikti. Ultrasonda 12mm folikul var e2 ile uyumlu degil dedi. Bu gun tekrar yaptir yuksek cikarsa iptal ederim tedaviyi dedi basina boyle bisi gelen var mi.

Evet canım kan sulandırıcı iğne. Yok şırınganın içine kan gelmiyor ama akşamına hemen morarıyor normalde de vücudum zaten çok hassas. Bu iğnelerle daha fena oldum

Evet canım kan sulandırıcı iğne. Yok şırınganın içine kan gelmiyor ama akşamına hemen morarıyor normalde de vücudum zaten çok hassas. Bu iğnelerle daha fena oldum
Canım morarma oluyor hem aspirin hem iğne kullandığın için. Benim morluklar hala geçmedi

Kızlarrrr ben transfe riçin iğne vuruyorum göbekten (enox) ve dün vurulmayı unuttummmm birşey olurmuuuu

Kızlarrrr ben transfe riçin iğne vuruyorum göbekten (enox) ve dün vurulmayı unuttummmm birşey olurmuuuu
Canım üzülme bundan sonra alarm kur zamanını. Bir kere unutmuşsun yapacak bir şey yok kendini strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…