Transfere geri sayim

Evet canım kan sulandırıcı iğne. Yok şırınganın içine kan gelmiyor ama akşamına hemen morarıyor normalde de vücudum zaten çok hassas. Bu iğnelerle daha fena oldum
Ben de beyaz tenliyim. Başta çok kötü yaptı. Sonra dikkat etmeye başladım. Bir de iğneyi çok yavaş enjekte et

Selam kızlar ben bugün 2. Transferim için ilaçlara başladım. Hayırlısıyla bu defa bebeğimi sağ salim kucağıma alırım inşallah.
Canım hayırlı olsun inşallah. Bu tedavin hayırlı sağlıklı evlatlarını kucağına almana vesile olsun inşallah. Haberdar et durumundan

Teşekkürler kuzumm. İnşallah inşallah güzel haberler veririm. Sen napiyosun iyisin demi?
İyiyim canım sağolasın. Bende şubatı bekliyorum üçüncü tedaviye başlamak için. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Kızlar selam. Dondurulmuş transfer olanlara sorum var.Transferiniz adetten sonra kaçıncı gün oldu acaba? Ve adet döngünüz normalde kaç gün sürüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…