- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.021
Ben de beyaz tenliyim. Başta çok kötü yaptı. Sonra dikkat etmeye başladım. Bir de iğneyi çok yavaş enjekte etEvet canım kan sulandırıcı iğne. Yok şırınganın içine kan gelmiyor ama akşamına hemen morarıyor normalde de vücudum zaten çok hassas. Bu iğnelerle daha fena oldum
Bunda da vardır bi hayır, hem 1 ay daha vitamin kullanmış olursun senin için daha iyi olur.BirAsilAnnesi canim benim tedavi iptal oldu bu ay. Dogum kontrol hapina baslattilar. Gelicek aya kaldi artik
bende oyle kendimi teselli etmeye calisiyorum. Ama cok heycanlanmistim kaptirmistim kendimiBunda da vardır bi hayır, hem 1 ay daha vitamin kullanmış olursun senin için daha iyi olur.
Benim de iki ay var şimdiden heyecanlıyımbende oyle kendimi teselli etmeye calisiyorum. Ama cok heycanlanmistim kaptirmistim kendimi
Canım hayırlı olsun inşallah. Bu tedavin hayırlı sağlıklı evlatlarını kucağına almana vesile olsun inşallah. Haberdar et durumundanSelam kızlar ben bugün 2. Transferim için ilaçlara başladım. Hayırlısıyla bu defa bebeğimi sağ salim kucağıma alırım inşallah.
Canım hayırlı olsun inşallah. Bu tedavin hayırlı sağlıklı evlatlarını kucağına almana vesile olsun inşallah. Haberdar et durumundan
İyiyim canım sağolasın. Bende şubatı bekliyorum üçüncü tedaviye başlamak için. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahTeşekkürler kuzumm. İnşallahinşallah güzel haberler veririm. Sen napiyosun iyisin demi?
Canım Rabbim bebişlerine sağlık sıhhat versin tez zamanda kucağında bulasın inşallahBirAsilAnnesi canım benim bilgilerimi günceller misin 9 aralıkta 30+3te doğum yaptım ben iki oğlum da hala kuvözde maalesef
Rabbim sifa versin . İnş sağ salim kucağına alrsn bir an önce.BirAsilAnnesi canım benim bilgilerimi günceller misin 9 aralıkta 30+3te doğum yaptım ben iki oğlum da hala kuvözde maalesef
Hayırlı olsun canım. Kaç gün sonra kontrole çağırdı?Arkadaşlar bu gün doktora gittim. 3.transfer için ilaca başladım. dualarınızı bekliyorum.
Oğluşların sağlıkla büyüsün inşallah, yavrularınla mutlu sağlıklı yıllar olsun.BirAsilAnnesi canım benim bilgilerimi günceller misin 9 aralıkta 30+3te doğum yaptım ben iki oğlum da hala kuvözde maalesef
Hadi hayırlısıııı, dualar seninle canım inşallah zamanı gelmiştir. Sana da ikiz bebiş diliyorum Allah'tan ama zor söyliyimArkadaşlar bu gün doktora gittim. 3.transfer için ilaca başladım. dualarınızı bekliyorum.
Ben de dün başladım cemrecim. Hayırlısıyla pozitifleri görüp bebişleri sağ salim kucağımiza alırız inşallahhhhArkadaşlar bu gün doktora gittim. 3.transfer için ilaca başladım. dualarınızı bekliyorum.
Hayırlı olsun canım. Kaç gün sonra kontrole çağırdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?