Transfere geri sayim

BirAsilAnnesi canım benim bilgilerimi günceller misin 9 aralıkta 30+3te doğum yaptım ben iki oğlum da hala kuvözde maalesef

canım benim inşallah sağlıkla evine götürürsün yavrularını.
hayırlı olsun doğumun.
iyi haberlerini bekliyorum.

canım gözün aydın.
tabi buna da çok şükür.
sağlıkla evine götürürsün inşallah oğlunu.

İnşallah canım. Ben de aynı 2*1
Bunun yanında imom omega, corasprin, dostinex ve Euthyrox... Ay ne çok ilacım varmis. Kistim çıkacak diye ben de korkmuştum çok şükür

Ben şu an sadece estrofem.
transferden sonra da progestan jel ve muhtemelen kan sulandırıcı iğne kullanırım.
muhtemelen yine 20.gün olur transfer benim.
seninle hemen hemen aynı olur transferimiz.

Kızlar ben geldim napıyorsunuz özledim sizleri bende durdum durdum yılbaşını bekledim sanki fiyatlar değişiyormuş baya bi fark varmış elimi çabuk tutmam lazım eksik tahlillerimi tamamladım önümüzdeki hafta adetimle gidicem başlayacağız İnşâAllah memorialde

Hayırlısı olsun inşallah hangi şehir Memorial

Kızlar bir soru soracağım diyelim ki ilk deneme olmadı Allah korusun bı daha denemek istersek ne kadar süre geçmesi gerekiyor

Kizlar bu rubella ıgG pozitif cikmis ne oluyo tam olarak bilen var mi acaba
Canım rubella kızamık ya da kızamıkçık testi olması lazım. Pozitif çıktıysa şu anda geçrimediğine göre daha önce geçirmişssin demek oluyor bilgiğim kadarıyla. Doktoruna danış yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…