- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.041
Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin kızlar hayırlısı olsun inşallahBen de dün başladım cemrecim. Hayırlısıyla pozitifleri görüp bebişleri sağ salim kucağımiza alırız inşallahhhh
Hadi hayırlısıııı, dualar seninle canım inşallah zamanı gelmiştir. Sana da ikiz bebiş diliyorum Allah'tan ama zor söyliyim
Ben de dün başladım cemrecim. Hayırlısıyla pozitifleri görüp bebişleri sağ salim kucağımiza alırız inşallahhhh
BirAsilAnnesi canım benim bilgilerimi günceller misin 9 aralıkta 30+3te doğum yaptım ben iki oğlum da hala kuvözde maalesef
Evet canım ben erken doğum yaptım bebegim 28haftaliken 950gr. İle dünyaya geldi.bugün 62 günlük olduk hala Küvezde yinede ballahima bin şükür onu kaybede bilirdim. Hereke hayırlı doğumlar. Tedavide olanlara da Rabbim.yardım etsin
hadi ikimize de hayırlı olsun.
ben şimdilik 2x1 estrofem başladım.
çok şükür kistim falan çıkmadı.
İnşallah canım. Ben de aynı 2*1
Bunun yanında imom omega, corasprin, dostinex ve Euthyrox... Ay ne çok ilacım varmis. Kistim çıkacak diye ben de korkmuştum çok şükür
Ben şu an sadece estrofem.
transferden sonra da progestan jel ve muhtemelen kan sulandırıcı iğne kullanırım.
muhtemelen yine 20.gün olur transfer benim.
seninle hemen hemen aynı olur transferimiz.
Canım hadi hayırlı olsunArkadaşlar bu gün doktora gittim. 3.transfer için ilaca başladım. dualarınızı bekliyorum.
Hayırlısı olsun inşallah hangi şehir MemorialKızlar ben geldim napıyorsunuz özledim sizleri bende durdum durdum yılbaşını bekledim sanki fiyatlar değişiyormuş baya bi fark varmış elimi çabuk tutmam lazım eksik tahlillerimi tamamladım önümüzdeki hafta adetimle gidicem başlayacağız İnşâAllah memorialde
Ben hemen başlamıştımKızlar bir soru soracağım diyelim ki ilk deneme olmadı Allah korusun bı daha denemek istersek ne kadar süre geçmesi gerekiyor
canım gözün aydın.
tabi buna da çok şükür.
sağlıkla evine götürürsün inşallah oğlunu.
Canım rubella kızamık ya da kızamıkçık testi olması lazım. Pozitif çıktıysa şu anda geçrimediğine göre daha önce geçirmişssin demek oluyor bilgiğim kadarıyla. Doktoruna danış yine de.Kizlar bu rubella ıgG pozitif cikmis ne oluyo tam olarak bilen var mi acaba
Kızlar kusura bakmayın kk pek giremedim en son iki gün önce kontrolüm vardı canım bebek iyi cok şükür ama dün gece yine kanamam olduKumru sen nasılsın nasıl gidiyo
Tedavim bu ay iptal oldu gosteremedim gelicek ay gostercem artikCanım rubella kızamık ya da kızamıkçık testi olması lazım. Pozitif çıktıysa şu anda geçrimediğine göre daha önce geçirmişssin demek oluyor bilgiğim kadarıyla. Doktoruna danış yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?