Transfere geri sayim

BirAsilAnnesi canım benim bilgilerimi günceller misin 9 aralıkta 30+3te doğum yaptım ben iki oğlum da hala kuvözde maalesef
Canım bebeklerini sağ Salim evine getirmek nasip olsun inşallah iyi olacaklar üzülme
Arkadaşlar bu gün doktora gittim. 3.transfer için ilaca başladım. dualarınızı bekliyorum.
Tedavin hayırlı olsun canım heyecanlı bekleyiş başlıyor haydi bakalım
Kızlar kusura bakmayın kk pek giremedim en son iki gün önce kontrolüm vardı canım bebek iyi cok şükür ama dün gece yine kanamam oldu
Canım bende seni çok merak etmiştim inşallah kanamalar bitecek ilk aylar dikkat et inşallah sonrasında bitecek kanamalar

Selaamm canım şimdi doktordan çıktım transfer tarihim belli oldu 2 ocak

Arkadaşlar bende tüp bebek düşüncesi içerisindeyim.
* Tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane var mı?
* Geçirdiğiniz evreler ve öncesi hazırlıklar hakkında bilgi verebilir misiniz?

Kızlar sizce cars transferden sonra cuma ise gitsem ? Ağır bir isim yok 3 saatlik dersim var yoksa izin mi alsam izin almam.zor degil
Ama ne biliyim vakit daha çabuk geçer

Arkadaşlar bende tüp bebek düşüncesi içerisindeyim.
* Tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane var mı?
* Geçirdiğiniz evreler ve öncesi hazırlıklar hakkında bilgi verebilir misiniz?

Arkadaşlar Ankara için doktor ve hastane tavsiyesi lütfen..

Arkadaşlar Ankara için doktor ve hastane tavsiyesi lütfen..
Merhaba ben üçüncü denemem için Ankara Başkent Üniversitesi göğşen önalanı düşünüyorum. Arkadaşım Hulusi zeyneloğluna gidiyor memnun doktorundan. Diğer merkezler hakkında bilgin Yok maalesef. Dediğim drlarla ilgili tüp bebek merkezi forumunda konular var bakabilirsiniz. Ben ilk iki denememi başka merkezde yaptırmıştım

Canım gatada çalışan Temel Ceyhan var. Ben onda tedavi oldum. Özeline gittim işlemleri de genart tüp bebek merkezinde yapıyor. Çok memnunum doktorumdan görüşebilirsin bence
İşlemin toplamda ne kadar ücrete malolduğu hakkında da bilgi verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…