- 12 Şubat 2016
- 187
- 126
- 103
- 44
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.081
Arkadaşım Başkent Hastanesinde Hulusi Beyde yaptırdı ve şuan bebeği 1 aylık kucağında.Üstelik ilk denemesiydi.Benimde kafam karıştı açıkçası herkes bişey diyor.Merhaba ben üçüncü denemem için Ankara Başkent Üniversitesi göğşen önalanı düşünüyorum. Arkadaşım Hulusi zeyneloğluna gidiyor memnun doktorundan. Diğer merkezler hakkında bilgin Yok maalesef. Dediğim drlarla ilgili tüp bebek merkezi forumunda konular var bakabilirsiniz. Ben ilk iki denememi başka merkezde yaptırmıştım
arastirdikca kafa karisiyor kesinlikle. senin drla uyumunda önemli aklina yatan drla bir görüsme yapip daha iyi karar verebilirsin bence. ben gögsen hocayla görüstüm histereskopi oldum memnun kaldim kendisnden enerjik pozitif bir insan. o yüzden onda baslayacagim insallah vesile olur. sende ön görüsme yaparsan daha kolay karar verebilirsin.Arkadaşım Başkent Hastanesinde Hulusi Beyde yaptırdı ve şuan bebeği 1 aylık kucağında.Üstelik ilk denemesiydi.Benimde kafam karıştı açıkçası herkes bişey diyor.
Canım msj attım bakabilirsin. Rabbim bu yolda herkese maddi manevi güç versinİşlemin toplamda ne kadar ücrete malolduğu hakkında da bilgi verebilir misin?
canım hulusi beyi hiç düşünme.kız kardeşim 5 ay gitti anca oyaladı.sonuç negatif.recai hocaya gitti 20 günde işi bitti.şuan gün sayıyor.Merhaba ben üçüncü denemem için Ankara Başkent Üniversitesi göğşen önalanı düşünüyorum. Arkadaşım Hulusi zeyneloğluna gidiyor memnun doktorundan. Diğer merkezler hakkında bilgin Yok maalesef. Dediğim drlarla ilgili tüp bebek merkezi forumunda konular var bakabilirsiniz. Ben ilk iki denememi başka merkezde yaptırmıştım
sagol canim fikir icin. ben gögsen hocayi düsünüyorum. hulusi hocaya arkadasim gidiyor. nasip bakalim daha subata var o zamana kadar düsünecegimcanım hulusi beyi hiç düşünme.kız kardeşim 5 ay gitti anca oyaladı.sonuç negatif.recai hocaya gitti 20 günde işi bitti.şuan gün sayıyor.
Kızlar selam.Bende bugün ilk tüp bebek denemesi için start verdim.Benide listeye eklermisinizBirAsilAnnesi .Yaşım 32.Bursa acıbadem doktorum şahin zeteroğlu.
Çok saol canım.Hoş buldum :) İnşallah hepimize ugur getirsin bu topikhoş geldin topiğime canım.
burada istediğini sorup danışabilirsin.
sorun yok
listeye de ekledim tabi ki.
uğur getirsin şans getirsin inşallah.
Çok saol canım.Hoş buldum :) İnşallah hepimize ugur getirsin bu topik
Hoşgeldiniz hayırlı olsun. Sizin durum nedir?@-Gul-hoş geldin topiğime canım.
burada istediğini sorup danışabilirsin.
sorun yok
listeye de ekledim tabi ki.
uğur getirsin şans getirsin inşallah.
Amin inşallah benim yarın transferim rabbim herkesin gönlündekini nasip etsinHerkese merhaba,
Cemre Hanım ne güzel bir topic açmışsınız ellerinize sağlık..
Bende transfer için geri sayımda olanlardanım..
İlk tüp bebek denemem ve bu cuma transferim var..
İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız :)
Amin inşallah benim yarın transferim rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin
Saol canım.Ben dün ilk tedavime başladım.5 gün boyunca igne vurulucam.Büyük ihtimalle 6 7 ocaka gibi transferim varHoşgeldiniz hayırlı olsun. Sizin durum nedir?@-Gul-
Hayırlı olsun o zamanSaol canım.Ben dün ilk tedavime başladım.5 gün boyunca igne vurulucam.Büyük ihtimalle 6 7 ocaka gibi transferim var
Ayy inşallah arkadaşım ilk deneme benimAramızda 2 gün olacak desene bence ikimizinki de tutacak öyle hissettim seninki kaçıncı tüp bebek?
Amin.Sende durumlar ne canım.Tedavi sürecindemisin.Transfer sonrası sonuç mu bekliyosunHayırlı olsun o zaman
Benim 3.denemem. Haftaya transferim olacak kısmetseAmin.Sende durumlar ne canım.Tedavi sürecindemisin.Transfer sonrası sonuç mu bekliyosun
Nickini mi değiştin canım İnşâAllah yerleşme kanamasıdır benim bi arkadaşım ara ara kanaması oluyormuş bebek iyi MâşâAllah şimdi 7 aylık oldu İnşâAllah geçer senindeKızlar kusura bakmayın kk pek giremedim en son iki gün önce kontrolüm vardı canım bebek iyi cok şükür ama dün gece yine kanamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?