Transfere geri sayim

Mavera3 canım bebek iyimiş ya kanamalar da biter inş. Sen dinlen ve bebeğine güven, sımsıkı tutunup büyüyecek o içeride. Bazı hamilelikler kanamalı işte.

Benimde transferim bugün oldu proluton igne verdiDr bugün vurdu kendileri 3 gün ara ile vurulacagimkalçadan..göbekten de ignem var kan koyuluğu için.Estrofem,decavit bide deltacortril diye haplarim

Selam Arkadaşlar
Öncelikle hamile arkadaşlar için hayırlı olsun.Benim de hafta sonu Opu yapıldı ama değerlerim yüksek çıktığı için transfer ertelendi.Bekliyoruz bakalım ne zaman kısmet olacak. Tavsiyeleriniz ve bilgileriniz benim için çok değerli , Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ilk deneme mi? nerde tedavi goruyorsunuz? Zaten dinlenmis rahimle tup bebek basari ihtimali daha yuksek. Hayirli olmus sizin icin.

Ilk deneme mi? nerde tedavi goruyorsunuz? Zaten dinlenmis rahimle tup bebek basari ihtimali daha yuksek. Hayirli olmus sizin icin.
Evet İlk denemem Bursa Jimer de tedavi görüyorum. 26 yumurta toplandı 13 tanesi döllenmiş Bugün itibari ile 10 adet var Cuma gününe kadar belli olacak kalan sayıya göre dondurulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…