- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.101
Kızamık testi canım kızamık geçirmişsin geçirmediysen negatif olurdu aşı olman gerekecekti tekrardan bildiğim kadarıylaKizlar bu rubella ıgG pozitif cikmis ne oluyo tam olarak bilen var mi acaba
Anladim canim cok tesekkur ederimKızamık testi canım kızamık geçirmişsin geçirmediysen negatif olurdu aşı olman gerekecekti tekrardan bildiğim kadarıyla
Arkadaşlar bu gün doktora gittim. 3.transfer için ilaca başladım. dualarınızı bekliyorum.
rabbim hayırlı sağlıklı ve salih evlad/evladlar nasip etsin inşallahKızlar hastane odasında transfere geri sayım son dakikalardayim
4aa iyi kalite demek canım çok güzel yani. Hadi hayırlı olsun transferin güzel haberini bekliyoruz.Kızlar embriyo kalitesi 4Aa diyor ne dmek
canım sen nasılsın tranfer günün bellimi4aa iyi kalite demek canım çok güzel yani. Hadi hayırlı olsun transferin güzel haberini bekliyoruz.
Cumartesi kontrolüm var tatlım her şey yolundaysa muhtemelen haftaya transferim varcanım sen nasılsın tranfer günün bellimi
İnsalalh yolundadır herşey rabbim.gonlune göre versinCumartesi kontrolüm var tatlım her şey yolundaysa muhtemelen haftaya transferim var
Amin cumlemizin gonlune gore versinİnsalalh yolundadır herşey rabbim.gonlune göre versin
Ilk deneme mi? nerde tedavi goruyorsunuz? Zaten dinlenmis rahimle tup bebek basari ihtimali daha yuksek. Hayirli olmus sizin icin.Selam Arkadaşlar
Öncelikle hamile arkadaşlar için hayırlı olsun.Benim de hafta sonu Opu yapıldı ama değerlerim yüksek çıktığı için transfer ertelendi.Bekliyoruz bakalım ne zaman kısmet olacak. Tavsiyeleriniz ve bilgileriniz benim için çok değerli , Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evet İlk denemem Bursa Jimer de tedavi görüyorum. 26 yumurta toplandı 13 tanesi döllenmiş Bugün itibari ile 10 adet var Cuma gününe kadar belli olacak kalan sayıya göre dondurulacakIlk deneme mi? nerde tedavi goruyorsunuz? Zaten dinlenmis rahimle tup bebek basari ihtimali daha yuksek. Hayirli olmus sizin icin.
Kızlar Dr bana ananas avakado ve kabak çekirdeği onerdi
Yani tüketmek iyi mi kötü muİlk transferimde ananas çok yedim ama sonra ödem atıcı olduğunu öğrenince ikincide hiç yemedim. Kabak çekirdeği ise her gün mutlaka tüketmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?