- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.121
İlk transferimde ananas çok yedim ama sonra ödem atıcı olduğunu öğrenince ikincide hiç yemedim. Kabak çekirdeği ise her gün mutlaka tüketmiştim.
Canım kavrulmamış çiğ olacak kabak çekirdeği kuru yemişçilerde var alabilirsin. Nasılsın nasıl gidiyorCanım bir şey soracağım. Kabak çekirdeği bu markette satılan kavrulmuş mu, yoksa aktardan doğal olanını mı tükettin?
Benim ilk denemem pozitifti o zaman ananas her gün yemiştim ama bu sefer yemeyi ben de düşünmüyorum.
Canım kavrulmamış çiğ olacak kabak çekirdeği kuru yemişçilerde var alabilirsin. Nasılsın nasıl gidiyor
Canım bir şey soracağım. Kabak çekirdeği bu markette satılan kavrulmuş mu, yoksa aktardan doğal olanını mı tükettin?
Benim ilk denemem pozitifti o zaman ananas her gün yemiştim ama bu sefer yemeyi ben de düşünmüyorum.
Benım de 3 ocak donmuş transfer olacakKızlar merhabalar. Donmuş embriyo transfer tarihim 3 ocak diye belirlendi. Değişik duygulardayım. Allahım emeklerimizİ boşa çıkarmasın inşallahhBenim gibi donmuş embriyo transferi olacaklar neler yapıyorsunuz?
Aynenncanım hayırlısı. Gün yaklaştıkça heycan basıyorBenım de 3 ocak donmuş transfer olacakHakkımızda hayırlısı
Merhaba hayirli olsun. Transfer tarihiniz reglinizin kacinci gunu oluyor? Benim de 3 ya da 4 ocak kismetse.Benım de 3 ocak donmuş transfer olacakHakkımızda hayırlısı
Merhaba hayirli olsun sizin de.benim de dondurulmus transferim 3 ya da 4 ocak olacak. Sizin reglinizin kacinci gunu oluyor transferiniz?Kızlar merhabalar. Donmuş embriyo transfer tarihim 3 ocak diye belirlendi. Değişik duygulardayım. Allahım emeklerimizİ boşa çıkarmasın inşallahhBenim gibi donmuş embriyo transferi olacaklar neler yapıyorsunuz?
Merhaba teşekkür ederim canım. Rrglim 15 aralıkta oldu. 19.gün transferim olmuş olacak nasipse. Siz estrofem kaç tane kullanıyorsunuz?? Ben 3 tane alıyorum günde. Progestan fitile de yarın başlıyorum...Merhaba hayirli olsun sizin de.benim de dondurulmus transferim 3 ya da 4 ocak olacak. Sizin reglinizin kacinci gunu oluyor transferiniz?
Ben bu sefer bant kullaniyoeum. Daha onceki tedavilerimde gunde 3 tane estrofem kullaniyordum ben de ama.Merhaba teşekkür ederim canım. Rrglim 15 aralıkta oldu. 19.gün transferim olmuş olacak nasipse. Siz estrofem kaç tane kullanıyorsunuz?? Ben 3 tane alıyorum günde. Progestan fitile de yarın başlıyorum...
Bu 2.denemeniz sanırım donmuşlarla ilk mi? Rahim duvarının kalınlığı kaç olunca transfer yapılıyor peki?? Peki progestan kullanacak mısınız?Ben bu sefer bant kullaniyoeum. Daha onceki tedavilerimde gunde 3 tane estrofem kullaniyordum ben de ama.
Yok benim 3.denemem. Yumurta toplandiktan sonra rahim dinlendirme yapiliyor bizim merkezdeno yuzden de her kosulda dondurulmus oluyor embriyolar. Evet progestan kesin verir doktor.cumartesl kontrolum var transfer gunum belli olacak. Rahik duvari kalinliginin En az 10 ya da 12 falan olmasi gerekiyor diye biliyorum ama emin degilim maalesef.Bu 2.denemeniz sanırım donmuşlarla ilk mi? Rahim duvarının kalınlığı kaç olunca transfer yapılıyor peki?? Peki progestan kullanacak mısınız?
Anladım balım. Değişik bi heycan var bendeYok benim 3.denemem. Yumurta toplandiktan sonra rahim dinlendirme yapiliyor bizim merkezdeno yuzden de her kosulda dondurulmus oluyor embriyolar. Evet progestan kesin verir doktor.cumartesl kontrolum var transfer gunum belli olacak. Rahik duvari kalinliginin En az 10 ya da 12 falan olmasi gerekiyor diye biliyorum ama emin degilim maalesef.
merhaba 17. gune denk gelıyor benım rahım kalınlıgı 6.7mm orta seker dedı doktorum sanırım o yuzden bıraz gec oluyor normalde de benım adet dongum 32-33 gun falan oluyordu onla alakalı mı bılemem.. Siz nerede tedavı oluyorsunuz?donmuslarla mı olacak sızın de,*Merhaba hayirli olsun. Transfer tarihiniz reglinizin kacinci gunu oluyor? Benim de 3 ya da 4 ocak kismetse.
Hayırlısı olsun darısı başımaBenimde salı günü dondurulmuş transferim olucak
çok heycanlıyımmm
ben nedense hıc heyecanlı, streslı degılım. Bebegımı alıp eve gelıcem oyle dusunuyorum. Allah kaderımıze ne yazdıysa onu yasayacagız ınsallah. Sız nerede tedavı goruyorsunuz?Aynenncanım hayırlısı. Gün yaklaştıkça heycan basıyor
ben gunde 6 tane ıcıyorum ıkı tane de bant var 48 saatte bır degısıyorMerhaba teşekkür ederim canım. Rrglim 15 aralıkta oldu. 19.gün transferim olmuş olacak nasipse. Siz estrofem kaç tane kullanıyorsunuz?? Ben 3 tane alıyorum günde. Progestan fitile de yarın başlıyorum...
Transfer için ne kadar süre beklediniz toplama işleminden sonraBenimde salı günü dondurulmuş transferim olucak
çok heycanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?