Transfere geri sayim

İlk transferimde ananas çok yedim ama sonra ödem atıcı olduğunu öğrenince ikincide hiç yemedim. Kabak çekirdeği ise her gün mutlaka tüketmiştim.

Canım bir şey soracağım. Kabak çekirdeği bu markette satılan kavrulmuş mu, yoksa aktardan doğal olanını mı tükettin?
Benim ilk denemem pozitifti o zaman ananas her gün yemiştim ama bu sefer yemeyi ben de düşünmüyorum.

Canım kavrulmamış çiğ olacak kabak çekirdeği kuru yemişçilerde var alabilirsin. Nasılsın nasıl gidiyor

Canım kavrulmamış çiğ olacak kabak çekirdeği kuru yemişçilerde var alabilirsin. Nasılsın nasıl gidiyor

Tamam kuzum ondan alayım o zaman.
İlaçlara başladık 2 ocakta kontrol var o zaman belli olacak transfer tarihi. Korkularımdan arınmaya çalışıyorum ne kadar başarılı olabildiğimse meçhul sen nasılsın canım?

Kavrulmamış, çiğ olanından canım.

Merhaba hayirli olsun sizin de.benim de dondurulmus transferim 3 ya da 4 ocak olacak. Sizin reglinizin kacinci gunu oluyor transferiniz?

Merhaba hayirli olsun sizin de.benim de dondurulmus transferim 3 ya da 4 ocak olacak. Sizin reglinizin kacinci gunu oluyor transferiniz?
Merhaba teşekkür ederim canım. Rrglim 15 aralıkta oldu. 19.gün transferim olmuş olacak nasipse. Siz estrofem kaç tane kullanıyorsunuz?? Ben 3 tane alıyorum günde. Progestan fitile de yarın başlıyorum...

Merhaba teşekkür ederim canım. Rrglim 15 aralıkta oldu. 19.gün transferim olmuş olacak nasipse. Siz estrofem kaç tane kullanıyorsunuz?? Ben 3 tane alıyorum günde. Progestan fitile de yarın başlıyorum...
Ben bu sefer bant kullaniyoeum. Daha onceki tedavilerimde gunde 3 tane estrofem kullaniyordum ben de ama.

Bu 2.denemeniz sanırım donmuşlarla ilk mi? Rahim duvarının kalınlığı kaç olunca transfer yapılıyor peki?? Peki progestan kullanacak mısınız?
Yok benim 3.denemem. Yumurta toplandiktan sonra rahim dinlendirme yapiliyor bizim merkezdeno yuzden de her kosulda dondurulmus oluyor embriyolar. Evet progestan kesin verir doktor.cumartesl kontrolum var transfer gunum belli olacak. Rahik duvari kalinliginin En az 10 ya da 12 falan olmasi gerekiyor diye biliyorum ama emin degilim maalesef.

Anladım balım. Değişik bi heycan var bende karışık duygulardayım.
Sizin reglin kaçıncı gününe denk geliyo kontrolünüz ben 11.gün kontrole gitmiştim..3 ü transfer günü olarak belirlendi..

Arkadaşlar endometrium kalınlığı
Merhaba hayirli olsun. Transfer tarihiniz reglinizin kacinci gunu oluyor? Benim de 3 ya da 4 ocak kismetse.
merhaba 17. gune denk gelıyor benım rahım kalınlıgı 6.7mm orta seker dedı doktorum sanırım o yuzden bıraz gec oluyor normalde de benım adet dongum 32-33 gun falan oluyordu onla alakalı mı bılemem.. Siz nerede tedavı oluyorsunuz?donmuslarla mı olacak sızın de,*

ben gunde 6 tane ıcıyorum ıkı tane de bant var 48 saatte bır degısıyor sızın endometrıum kalınlıgı kac mm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…