Transfere geri sayim

ben gunde 6 tane ıcıyorum ıkı tane de bant var 48 saatte bır degısıyor sızın endometrıum kalınlıgı kac mm?
Canım salı günü yani reglin 11.günü doktor 12 mm demişti. Transfere kadar ne kadar daha kalınlaşır bilmiyorum. Siz kontrole gidince kalınlığı hakkında bişey söyledi mi doktorunuz?

Ben bahcecideyim. Bahcecide opudan sonra genelde rahik dinlendirme yapiliyor embriyolar dondurulup. Biz de dondurulmuslari deneyecgiz yani.

teşekkür ederim.
topiğimi güzelleştiren arkadaşlar sayesinde güzeliz maşallah.
tedaviniz hayırla bitsin inşallah.
bilgilerinizi yaşınız, deneme sayınız, merkez adı ve transfer tarihi olarak yazarsanız listemize eklemek isterim.
aramıza hoş geldiniz

selamlar canlarım.
oh ohh transfer olanlar ve olacaklar artmış maşallah.
arkadaşlar listemiz ve olumlu sonuçlarımız artsın dileğiyle benimle bilgilerinizi paylaşın.
yaş, deneme sayısı, merkez adı ve transfer tarihi ya da test tarihi olarak yazıp beni etiketleyin.
bende listenin üstüne düşeyim biraz.
bende varım transfer hazırlığında.
haydi şenlensin topiğim bakiyim

28-ilk deneme-prof.dr.engin oral-3 ocak

Rabbım herkesın yuzunu guldursun,kucagını bos bırakmasın

Merhabalar Herkes için Hayırlısı olsun
Yaş: 35 -1 Başarısız Aşılama İlk Tüp Bebek denemem Bursa-Jimer(Suat Hazer) Transfer Beklemede

Merhabalar ;

23 Aralık’ta iki adet dondurulmuş blast embriyo transferim gerçekleşti,yaşım 31.Test tarihim 2 Ocak ve takdir edersiniz ki zaman geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…