- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.141
Canım salı günü yani reglin 11.günü doktor 12 mm demişti. Transfere kadar ne kadar daha kalınlaşır bilmiyorum. Siz kontrole gidince kalınlığı hakkında bişey söyledi mi doktorunuz?ben gunde 6 tane ıcıyorum ıkı tane de bant var 48 saatte bır degısıyorsızın endometrıum kalınlıgı kac mm?
Adana medline da balım. Siz?ben nedense hıc heyecanlı, streslı degılım. Bebegımı alıp eve gelıcem oyle dusunuyorum. Allah kaderımıze ne yazdıysa onu yasayacagız ınsallah. Sız nerede tedavı goruyorsunuz?
maşallah sızın cok ıyıymıs benım 6.7mm ıstanbul engın oral a gıdıyorum ben deCanım salı günü yani reglin 11.günü doktor 12 mm demişti. Transfere kadar ne kadar daha kalınlaşır bilmiyorum. Siz kontrole gidince kalınlığı hakkında bişey söyledi mi doktorunuz?
Ben bahcecideyim. Bahcecide opudan sonra genelde rahik dinlendirme yapiliyor embriyolar dondurulup. Biz de dondurulmuslari deneyecgiz yani.Arkadaşlar endometrium kalınlığı
merhaba 17. gune denk gelıyor benım rahım kalınlıgı 6.7mm orta seker dedı doktorum sanırım o yuzden bıraz gec oluyor normalde de benım adet dongum 32-33 gun falan oluyordu onla alakalı mı bılemem.. Siz nerede tedavı oluyorsunuz?donmuslarla mı olacak sızın de,*
Hayırlısı olsun canım benden 1 gün önce olacak transferinBenimde salı günü dondurulmuş transferim olucak
çok heycanlıyımmm
benım ıslemlerım de bahcecıde yapılıyor ama doktorum dısardan kasım basında opu oldum 3 ocakta transfer yıne bahcecıde:)Ben bahcecideyim. Bahcecide opudan sonra genelde rahik dinlendirme yapiliyor embriyolar dondurulup. Biz de dondurulmuslari deneyecgiz yani.
Benim de tahminim 3 ya da 4 ocak olacak ayni gun olur belki debenım ıslemlerım de bahcecıde yapılıyor ama doktorum dısardan kasım basında opu oldum 3 ocakta transfer yıne bahcecıde:)
BirAsilAnnesi inşallah bu tedavin iyi olacak ve bebislerin sağlıkla kucağına dolduracak.sanki olacak Allahın izniyle öyle hissettim
Hadi inşallah canım dualarım seninle. İnşallah o heyecanla aklıma gelirse de Doğumda tüm bekleyenler için dua edeceğim.
Herkese merhaba,
Cemre Hanım ne güzel bir topic açmışsınız ellerinize sağlık..
Bende transfer için geri sayımda olanlardanım..
İlk tüp bebek denemem ve bu cuma transferim var..
İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız :)
Cumartesi kontrolüm var tatlım her şey yolundaysa muhtemelen haftaya transferim var
selamlar canlarım.
oh ohh transfer olanlar ve olacaklar artmış maşallah.
arkadaşlar listemiz ve olumlu sonuçlarımız artsın dileğiyle benimle bilgilerinizi paylaşın.
yaş, deneme sayısı, merkez adı ve transfer tarihi ya da test tarihi olarak yazıp beni etiketleyin.
bende listenin üstüne düşeyim biraz.
bende varım transfer hazırlığında.
haydi şenlensin topiğim bakiyim
Benim de kontrol cumartesibenim de cumartesi kontrol var.
aynı anda hayırlı haber verelim inşallah.
selamlar canlarım.
arkadaşlar listemiz ve olumlu sonuçlarımız artsın dileğiyle benimle bilgilerinizi paylaşın.
yaş, deneme sayısı, merkez adı ve transfer tarihi ya da test tarihi olarak yazıp beni etiketleyin.
Var gibi duruyo ama test tarihiniz ne zamanEki Görüntüle 2085727 kızlar bu var demek mi oluyo 20 sinde transferim olmustu
Cumartesi günü canimVar gibi duruyo ama test tarihiniz ne zaman
selamlar canlarım.
Eveettt hamilesinizzz hayirli olsun insallahEki Görüntüle 2085727 kızlar bu var demek mi oluyo 20 sinde transferim olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?